- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
-
- Konu Sahibi candy_candy
- #1.361
Bizim uyku düzeni bozuldu iyice normalde okul zamanıTeşekkür ederim canımm , kaçla kaç arasında yemek yiyorsun sen en son akşam 8 mi ? Sanki o saat geç oluyor gibi geldi bana ben 10.00-18.00 şeklinde yapmaya başldım saat çok farkeder mi bilemedim ama
Yok aslında daha önce başlamıştım güzel kilo verdim sonra Corona çıktı ortaya diyet yapmak istemedim bagisikligim zayıflar diye ama doktorlar bu dönemde if i öneriyor şuana kadar sıkıntı olmadı çok şükür 8 saatlik besllenme penceresinde protein ve vitaminli şeyler yiyorum. Yeni başladın o zaman sen de daha 1 hafta mı oldu? Kaç kilosun hedefin kaç ?
Zaten almamız gereken besinleri düzenli bi şekilde aldıktan sonra bi sorun olmaz. Hatta dengesiz beslenip fazla yiyip abur cubur tüketmektense bu şekilde düzenli be saglıklı beslenirsek bağışıklığımızı güçlendiririz. Artık istedigim kiloya ulaşayım istiyorum burası motive olcak bana inşallahYok aslında daha önce başlamıştım güzel kilo verdim sonra Corona çıktı ortaya diyet yapmak istemedim bagisikligim zayıflar diye ama doktorlar bu dönemde if i öneriyor şuana kadar sıkıntı olmadı çok şükür 8 saatlik besllenme penceresinde protein ve vitaminli şeyler yiyorum
Kesinlikle canım aburcubur olmuyor biraz da spor yaparsan çok iyi olurZaten almamız gereken besinleri düzenli bi şekilde aldıktan sonra bi sorun olmaz. Hatta dengesiz beslenip fazla yiyip abur cubur tüketmektense bu şekilde düzenli be saglıklı beslenirsek bağışıklığımızı güçlendiririz. Artık istedigim kiloya ulaşayım istiyorum burası motive olcak bana inşallah
Bende 65 ile başlamıştım ilk ay 3 kilo verdim.sonrasindaki 3 ayda 3 kilo verebilirim şu anda 59 um ama nerdeyse 1 aydır tartı oynamıyor..kendimce sporda yapıyorum ama çok etkili olamıyor galibaMerhaba bende ani bir kararla bugün basladim.Buse terimden duydum.ilk 7 kilo vermis 11 kiloyu hedeflemiş. Bana uygun bir diyet gibi en azindan cok yasak yok. 63.5 olarak basladim bakalim bende gelismeleri yazarım
5 günde 2.70 kg vermişiniz süper bende oruç sonrası başlicamselamlar.. bende if diyeti araştırdım ve bugün 5. günüm. 84.1 le basladim. 9 lu cayi kullaniyorum ek olarak ve kalori hesabi yapiyorum.. 16/8 yapiyorum. bugünkü kg 81.4 tu. bende etki etmeye basladi. karantina gunlerinde full devam.
Bu gün itibari ile 61.900 üm normal oruç olaral diyetime devam ediyorum.Merhaba bende 30 martda 65.700 ile başladım 6 günde 62.700 ü gördüm.Bende wc sorunu oldu bu tartıyada yansıyo 63.500 üm şuanda .11 günde 1 defa wc çıkabildim.Ben 1 öğün olarak yapıyorum akşam 6.30 gibi yiyorum.Suyumu 2.5 -3 lt olarak tüketiyorum.Yeşil çay 2 fincan içiyorum.Şekersiz kahve 1 tane içiyorum.Yemeklerimdede çoğunluk sebze tüketiyorum.Yoğurt yiyorum kefir içiyorum.İncelme olduğunu hissediyorum ama kg olarak durduBu sabah tartılmadım.Bir müddetde tartılmak istemiyorum psikolojik olarak etkiliyor.Acaba hata ettiğim şey nedir wc konusunda ve kg duraklamasında anlamadım.☹
1 ayda 2 kilo az ama yinede eksilme oluyor süperBu gün itibari ile 61.900 üm normal oruç olaral diyetime devam ediyorum.
tbrkler :)72.8 le başlamışım ya 73 değilmiş
Tertemiz 10 kilo olmuş, hatta 10.5kaldı 2
Inşallah
1 ayda 2 kilo değilki 65.700den 61.900 3800 eder1 ayda 2 kilo az ama yinede eksilme oluyor süper
1 ayda 2 kilo değilki 65.700den 61.900 3800 eder