Insanity Max30 günlüğüm

ya ben varya gece yorgunluktan sağdan sola dönemedim mumyalanmış gibi yattım, ve işin kötüsü sadece 20 dk yapabildim videoyuya bende hiç kas yokmuş galiba ben sırf yağdan ibaretim galiba,

kızlar bide spor yaparken benim ne kol kalkıyo ne bacak, sanki heryer laktik asit doluyo ve ağırlaşıyo sanki 2-3 kat daha ağır hissediyorum kolumu bacağımı, buda hareketlerimi kısıtlıyo ve 20 dk ancak dayanabiliyorum napcam ben ya nasıl pes etmicem bana bir akıl verin

canım bu şekilde diyet yaparken spor da yaptın mı yani enerjin kalıyomuydu?

tartı gününe ben haftaya katılayım olur demi?

canım öncelikle bir konuda anlasalim kimsenin kondisyonu hemen oradakilerin yaptığını yapacak kadar ileri seviye de değil olanlar var tabi aramızda ama mesela ben değilim bu yüzden 4hafta yerine 5hafta gidecegim bu programla açığı kapatmak için. kollarin bacaklarinda ki kasılmalara gelince vücut kaslara yeterki oksijen gondermedigi zamanlarda kendi deposunu kullanır ve solunum yapar sonucunda laktik asit üretir ki bunu biliyorsun sende bu lak tik asit de birden birikip kasılma yapar buna fizyolojik tetanoz deniyor bizim kısaca kramp dedigimiz bunu onlemenin yoluna gelince spor yaparken mutlaka bi cam açık tut seni terden hasta edecek şekilde karsindan vurmasin tabi sadece temiz hava gelsin diye, sonra hareketleri onlar on yapıyorsa sen 5yap önce kaslar açılsın çünkü ne kadar önceden spor yapmış da olsak bu programda daha fazla yukleniyoruz kaslar alışkın değil , birde spor yaparken mutlaka nefesi ağızdan alıp burundan vermeye çalış mümkün olduğunca bunu yap, ayrıca yemeklerinin yanında mutlaka 2kasık yoğurt ekle her öğüne kaslarim canlarima gitsin de ye en son önerime gelince yapamıyorum edemiyorum yok yapan nasıl yapıyor bizde iyi olacağız onlar gibi tamam mi

pazar mı şimdi tartı günü? eğer öyleyse ben bu pazar katılabilirim

anlatabildiysem ne mutlu bana, bende dedim acaba karışık mı oldu diye :))
senden de Allah razı olsun canım, güzel bir topiğin var bizi spora yönlendiriyosun gazlıyosun bunlara vesile oluyosun

demek ki baldırlarım ve omuzlarım şuanda fizyolojik tetanoz oldu zaten spor yaparken nefes almayı unutuyorum ben,tutup tutup bırakıyorum nefesimi buda yanlış biliyorum.
tamam canım bu akşam daha sakin bilinçli yapıcam ve odanın camını da yukarı doğru açayım bari gerçi duman kokusu var ama olsun havasız kalmaktan iyidir heralde :))

günaydın kızlar!

dün esneme çalışmamı yapamadım, shaun t egzersizini bile yapmak için geç kalınca.. bugün duble esneme yapacağım umarım..
bu esneme çok uzun bir videoydu sanırım, biraz az kalori harcatıyo bu demi, neden bu kadar uzun esniyonuz peki, az esnesek olmaz mı bu kadar neye fayadalı bu?cahilliğimden soruyorum yanlış anlamayın

3. günden itibaren baya zorlaşıyor esneme hareketleri.. ben 3-4 gün kadar yapıp başa döndüm çünkü hala yeterince esnek değilim. bir de sonradan paylaştığım yeni başlayanlar için bir esneme çalışması var, onu da yapıyorum. iyice esnedikten sonra en baştan bir daha yapmayı planlıyorum.

genellikle bu 10 günlük çalışmayı başa dönerek tekrarlıyorlarmış. yeterince esneklik kazanılınca daha zor esneme egzersizleri bulabilirim psychetruth çalışmaları üzerinden.. :)

canım uğraşıp tek tek açıklamışsın çookkk teşekkür ederim. inşallah videolarada bakacam

günaydın kızlar!

dün esneme çalışmamı yapamadım, shaun t egzersizini bile yapmak için geç kalınca.. bugün duble esneme yapacağım umarım..
ya şimdi ben çok yüzsüz bi şekilde tekrar link isteyeceğim kopyalamayı unutmuşum o kadar geride kalmış ki sayfalarda da git git tekrar bulamadım ya tekrar atar misin lütfeeen

Kızlar tek tek alıntı yapmaya uğraşmayım canlarım şimdi, şöyle genel yazıyım.
Betül çok güzel açıklamış canım sana , neden kaslarında laktik asit biriktiğini, doğru nefes almayı ve tam yapabilmek için acele edilmemesi gerektiğini. 20 dk güzel bir süre, az dinlen gene devam etmeye çalış, bende öyle bazı yerlerde öyle tıkanıyorum bir dak dinleniyorum devam ediyorum, bu sırada video yu asala durdurmuyoruz, dinlenince onlara uyarak devam ediyoruz tatlım. Canım hergeçen gün daha iyi olacaksın bak gör.
Fit test ti sormuşsun o bizim programda değil max30 un bir önceki versiyonu Insanıty var, onda olan yapabilirlik testi gibi bişey... Çünkü Insanıty de basit yapan yok, herkes zora uymak zorunda, süre olarakda daha uzun oda aynı bizimki gibi iki aylık bir program. Belki max30 u bitirince geçebilirsiniz. Ben p90x gözümei kestirdim bu programdan sonra kaslarımı arttırmak için. Tabi yeterince yağlarımdan kurtulabilirsem inş.

Ben senin yapabileceğine inanıyorum tatlım, hergün az yapıyorum yapamıyorum demeden programın başına geçmek önemli olan sonrası zaten severek yapıyorsun..

bu esneme çok uzun bir videoydu sanırım, biraz az kalori harcatıyo bu demi, neden bu kadar uzun esniyonuz peki, az esnesek olmaz mı bu kadar neye fayadalı bu?cahilliğimden soruyorum yanlış anlamayın

spor öncesi ve spor sonrası esnemek hem kasların uzamasını sağlayarak daha sağlıklı spor yapılmasını sağlar hem de sakatlanmayı önler. ayrıca kan dolaşımını artırdığından selülitlerimizden de arındırır, daha güzel bir vücut biçimine sahip olmamızı sağlar.. :)

ya şimdi ben çok yüzsüz bi şekilde tekrar link isteyeceğim kopyalamayı unutmuşum o kadar geride kalmış ki sayfalarda da git git tekrar bulamadım ya tekrar atar misin lütfeeen
Tatlım ben atarım kız, anna işdedir akşama ancak görür. Betülüm gerçekden tavsiye ederim. Bacak sırt popo karın acayip çalıştırmış kasları bugün pertim resmen, azıcık açıldım gibi yeni yeni...

vay anasını ne çokta program varmış öyle, siz de bu işin uzmanı olmuşsunuz, ben anladım normal ınsanity yi yapamam ben hem daha uzun hemde kolay yapanı yokmuş ama max 30 u haklarsam şu p90x e de bir bakarım,şimdi bakayım nasıl bişey miş

canım uğraşıp tek tek açıklamışsın çookkk teşekkür ederim. inşallah videolarada bakacam
Canımcığım bende şimdi sana yazacakdım. Vucut tiplerimiz benziyor, bende üstten kilo alanlardanım. Max30 bacak kol sırt süper çalıştırıyor. Beslenmene de dikkat ederek kesinlikle faydasını görürsün inş. Video zor görünebilir yanda kolayı yapan kişide var ilk zamanlar ona uyuyor zorlanan kişiler, gözün hiç korkmasın sakın tatlım, incele bi, bekleriz bebeğim

Kızlar Annaperanna arkadaşımızın tavsiye ettiği esneme programı, 10 gün her gün farklı programı var yaklaşı 30 dklık, ben dün 1. Günü yaptım ve gerçekden sevdim, kesinlikle tavsiye ederim...

yanlış anlamadıysam egzersiz öncesi sadece ısınmalı esneme yapmamalıyız, çünkü esneme hareketleri mss ne uyku sinyali yolluyomuş,doğru anladım demi ? o zaman sadece egzersizden sonra esniycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…