ayy yazdıklarını okuyunca biri beni anlatmış dedim :) vücut tipimiz aynısının tıpkısı
ama benim fazlalık bacaklarla kollarda kalın
ben sana programı şöyle anlatayım ınsanity max 30, 1 aylık bir program,haftanın 6 günü yapılıyor, 5 gün farklı farklı videoda farklı hareketler yapıyosun 6.gün daha yapmadım ama daha hafif esneme gibi bişey miş sanırım, yani totalde 5 gün çalışıp 2 gün dinlencez, videoları sırasıyla yapıyosun sıra şu şekilde
bu tabloda üsttekine bakcan ilk 1 aylık olanına,sonra istersen 2.aya geçersin oda alttaki
üstteki 1 aylık tabloda,1 ay boyunca hergün yapman gereken videonun adı yazıyor, mesela pazartesi cardio challenge,salı tabata power, gibi,1 hafta boyunca her gün farklı ama diğer hafta yine başa dönüp aynı hareketleri yapıcaksın,bu 4 hafta bu şekilde devam edicek, bazıları rest (boş günü) pazar yapıyo bazıları cumartesi, tabi herkes kendi özel yaşamına göre düzenliyo,
videolarada şu likten ulaşıyosun
http://yandex.ru/video/pad/search?filmId=gMOl9riw9xc&text=insanity max 30 sweat intervals&_=1454826587460&safety=1 burda 1 tanesi var burdan aratıp diğer videolarada ulaşabilirsin
umarım anlatabildim , anlamadığın olursa sor yine