Buna benzerini ben yapmışdım çok güzel kilolar verdiriyor, ama sabah peynir falanda yemişdim ben yumurta ile, akşamada bol yumurtalı omlet çeşitleri, ıspanaklı, manyarlı, soğanlı, menemen, hatta sucuklu falan bile yemişdim ilk ay 7 kilo vermişdim.kız sen çok yiyorum falan demişsin de bebeğim hiçde çok değil bugün yediklerin. Kız bebeğin olmasa sana su orucu yap diycem hem masrafsız hem hiçbirşey yemiyorsun. Yaparsın sen de işde bebeğin var anacığım yazık yavruma kıyamam. Annesi sana ihtiyacı var. Öp benim için onuYumurta diyeti ne bilim demet akalin instagram hesabında paylaşmis şeyda çoskun önerisi mis sabah 1 yumurta öğlen yumurta akindan omlet akşam normal omlet bol kahve ve çay çok dayanamazsaa ananas önermis falan iste
Öptüm canım yerine :) valla kısa sürede hepinizi çok sevdim çok cana yakınsiniz :)Buna benzerini ben yapmışdım çok güzel kilolar verdiriyor, ama sabah peynir falanda yemişdim ben yumurta ile, akşamada bol yumurtalı omlet çeşitleri, ıspanaklı, manyarlı, soğanlı, menemen, hatta sucuklu falan bile yemişdim ilk ay 7 kilo vermişdim.kız sen çok yiyorum falan demişsin de bebeğim hiçde çok değil bugün yediklerin. Kız bebeğin olmasa sana su orucu yap diycem hem masrafsız hem hiçbirşey yemiyorsun. Yaparsın sen de işde bebeğin var anacığım yazık yavruma kıyamam. Annesi sana ihtiyacı var. Öp benim için onubugün hepinize kalp yapasım var :)
Yarını bekleyemedim mutluluğumu paylaştım hemen sizinleKızlarr yarın sabah aç karnına wc ye gittikten sonra tartılmayı unutmayın sakın ve kilolarınızı bildirmeyi unutmayın lütfen canlarım. Çileğim sende eczaneye gidince mont kaban maban cıkar öyle tartıl, ayakkabıda hafif birşey giy artık 1, 5 kilo falan düşeriz çıkan kilondan.
Çok iyi valla :) maşallah :)iyi akşamlar herkese !
bugün gecikmeli de olsa sporumu tamamladım. friday fight round 1 tamamdır!
kalori saatime göre bugün;
soğuma ile birlikte 35 dakikada;
230 kalori ve 10.8 gr. yağ yakımı oldu.. :)
Kızın gögüsleri nereye gitmiş kuzum ya, ergenliğe girmemiş kız vücudu gibi :)) izledim bir kaç tanesini, 1. Gün olan sıkıcı geldi 3. Gün fena değil gibi.... Ya ben çok yavaş şeylere niye gelemiyorum afakan basıyor beni, başlasam belki farklı olur . Tv de eşim var program izliyor, öteki odadan bu küçük şeyde izlemek de istemedim şimdilik. Ama bir esneme programı eklemeyi istiyorum bende, belki denerken o kadar sıkılmam. 10 gün değişik olması cezbedici, ona binaen denemek için gerekirse zorluyacagım kendimi canım :)
Kızlarr yarın sabah aç karnına wc ye gittikten sonra tartılmayı unutmayın sakın ve kilolarınızı bildirmeyi unutmayın lütfen canlarım. Çileğim sende eczaneye gidince mont kaban maban cıkar öyle tartıl, ayakkabıda hafif birşey giy artık 1, 5 kilo falan düşeriz çıkan kilondan.
yarın diz üstünü görümceme götürüp bilgisayardan deniycem telden yapamadım .aklımdasınız kızlarEfsam nerelerdesin kuzum yaa , kızlar ilerliyor bebeğim ve çok eğleniyoruz buradainş yaptırırsın katıl artık tatlışımm
Ayy çok sevindim kızz sabah daha da az çıkarsın en az bir 500 ,600 gr az çıkarsın sabah, tartınada sevindim canım :)Kızlaaaaaaaarrrrrrrçok mutluyummmmmmmm eşime tartı aldirdimda az önce tartıldığın pazar 75.6 çıkmıştımmm bügün 73.1 daha 1 hafta bile olmadı
Ama anlamadım sanki 1 hafta olmadan fazla kilo gitmişAyy çok sevindim kızz sabah daha da az çıkarsın en az bir 500 ,600 gr az çıkarsın sabah, tartınada sevindim canım :)
E o kadar yememeye normal tabiAma anlamadım sanki 1 hafta olmadan fazla kilo gitmiş
Ayy canım aklımdaydın hep bugün hiç yazmadı diycektim, msj yazacaktım sana, görünce sevindim burda olmana:)anladığım kadarıyla kızın yağı hiç yok. ondan göğüsler de gitmişzira takip ettiğim bütün yoga ve bale eğitmenlerinin göğüsleri yok. o yüzden benim hiç dikkatimi çekmiyor artık..
yavaşlığına gelince evet yavaş ama esneme için kasa yüklenmek ve beklemek gerekiyor malesef. yavaşlığına rağmen bana esneme egzersizi shaun t çalışmalarından daha hızlı geçiyormuş gibi geliyor. dinlendirdiği için sanırım :)
Aslında mantıklı ama pazar herkes kaçamak falan yapıyor diye öyle düşünmüşdüm ben, ama pazar olsun sabah erken tartılınıyor nasılsa , olur bence, kızlarda ok derse sorun yok..güncel kilolarımızı listeye yazmak için mi? ben bayadır tartılmıyorum ya. diyetisyende tanitada tartıldıktan sonra hiçbir tartı doğru değilmiş gibi geliyor
pazar sabahı söyleseydik, tam bir haftamız dolardı :) hem de araya bir gün dinlenme gireceği için spordan dolayı oluşan ödem de giderdi, daha doğru bir sonuç olur diye, ne dersiniz?
süpersin canım, alışmaya başladı herkes artık :) seviniyorum çok :) evet gün içinde epey kaynatıyoruz canım , sorun değil , zor olur sana o kadar sayfayı takip etmek. Sen güncel takıl bize yeter canısı :)bu arada forumu bir açtım 16 sayfa mesaj atmışsınızben takip edemedim. sabah iş güç koşturmaca, işten geldim hiç enerjim yoktu, zar zor toparlandım da çok şükür sporumu aksatmadım.
ve çok mutluyum bu haftayı tamamladım. yarın esneme, diğer gün bomboş oh. pazar gününe bomba gibi gelicem!
Yeme bişey bide çok kilo gitmiş deAma anlamadım sanki 1 hafta olmadan fazla kilo gitmiş
Zaten eczanede tartılmış , kıyafetler falan e bide ayakkabılarıylaysa 75,600 fazla çıkmışdır normal kilosundan.. Bişeyde yemiyor cimcime bide çok yemişmiş :) vermesi normal yani :)E o kadar yememeye normal tabi
Tartı farkından da olabilir, aynısı ve aynı yerde aynı şekilde tartılman gerekiyor
Tartıldığm tartıda aynisindandi :) ayakkabımi montumu çıkarıp tartılmistim ama fark olabilir aynen :E o kadar yememeye normal tabi
Tartı farkından da olabilir, aynısı ve aynı yerde aynı şekilde tartılman gerekiyor
AhahaYeme bişey bide çok kilo gitmiş de