Kızlar tek tek alıntı yapmaya uğraşmayım canlarım şimdi, şöyle genel yazıyım.
Betül çok güzel açıklamış canım sana , neden kaslarında laktik asit biriktiğini, doğru nefes almayı ve tam yapabilmek için acele edilmemesi gerektiğini. 20 dk güzel bir süre, az dinlen gene devam etmeye çalış, bende öyle bazı yerlerde öyle tıkanıyorum bir dak dinleniyorum devam ediyorum, bu sırada video yu asala durdurmuyoruz, dinlenince onlara uyarak devam ediyoruz tatlım. Canım hergeçen gün daha iyi olacaksın bak gör.
Fit test ti sormuşsun o bizim programda değil max30 un bir önceki versiyonu Insanıty var, onda olan yapabilirlik testi gibi bişey... Çünkü Insanıty de basit yapan yok, herkes zora uymak zorunda, süre olarakda daha uzun oda aynı bizimki gibi iki aylık bir program. Belki max30 u bitirince geçebilirsiniz. Ben p90x gözümei kestirdim bu programdan sonra kaslarımı arttırmak için. Tabi yeterince yağlarımdan kurtulabilirsem inş.
Ben senin yapabileceğine inanıyorum tatlım, hergün az yapıyorum yapamıyorum demeden programın başına geçmek önemli olan sonrası zaten severek yapıyorsun..