Insanity Max30 günlüğüm

Aslında Insanity nin ekibi daha eğlenceli, bende gece ınsanıty gündüz max30 yapayım diye başladım, sonra max30 da kaldım, kalış o kalış ama max30 30 dak sı ınsanıty nin etkisinden daha fazlaymış, çünkü tempo daha hızlı ve Tabata çalışması var haftada 2 gün. O yüzden sevdim max30 u.

Insanıty ilk ay daha çok bacak çalıştırıyor, bacaklarım taş gibi olmuşdu, ikinci ay daha hoşuma gitmişdi üst beden çalışması daha çok ikinci ayında.. Sonuç olarak ikiside süper, vakti dar olan max30, uzun antraman seven Insanıty yapsın..

Hadi bakalım devamm canımcıım :)

Ayy evet ya eşini anlıyabiliyorum, JILLIAN ' da bayanla evli biliyor musunuz, bende öğrendiğimde bi garip olmuşdum, yapasım gelmemişdi programı, eşini anlıyabiliyorum yani

Kız sen beni sollarsın bebek, ben pazar sabahına kadar su orucu yapsam geçemem seni anam hehehehe, ama olsun bir haftalık yarış değil bu, devam kapışmaya :)
Yok abla yaa sende vermissindir bence benim kadar vermemissindir belki ama vermissindir benn aç duruyorum anacım farkına vardım açım aç neyseki öğlen oldu bi gidip yiyip gelim bişiler

tabata çalışması ne demek? 1.ay bacakları çalıştırıyosa tam benlik, bide 30 dakika olmasıda süper zaten 30 dk.dayanamıyorum bile daha, ınsanity normalini hiç yapamazdım heralde, hem o kadar vaktimde yok

Kalp atışını çok hızlandırıp bir dk boyunca tempolu çalışma sonra 30 sn dinlendiriyor sonra bir dk tekrar hızlandırıyor , o şekilde vam ettiriyor çalışmayı buna Tabata deniyor en basit anlatımla.. Bu sistemin müthiş yağ yakımı yaptığı kanıtlanmış ve sonrasında da kaslar çalışmaya devam edip yağ yakımı gün boyu devam ediyor. Kaslarımın titreşimini ben tüm gün hissediyorum mesala max30 da.

Basitce böyle tatlım, doğru yerdesin kızz gidecek o yağlar gelecek kaslar inş.

ayyy inşallah canım, zaten yağ oranım en son %30 mu 31 mi ne çıkmıştı vıcık vıcık yağım sanırım, inşallah giderler

Allah aşkına zayıflamaya yardimci diye dün müsli aldım buneee yaaa tadı iğrenç kendimi şuan at gibi hissediyorum
canım onu az suya koy, içine 1 incir,1kayısı dilimleyip at hepsini birazcıcık haşla, üzerinede süt dök biraz bekle tadı birbirine geçsin sonra ye, hatta 1 ceviz tarçın da dökebilirsin, aşure gibi oluyo

kız yoğurtla ye bari sütle güzel oluyor ben seviyorum onu niye öyle diyon yaaa ama şeker var içinde işte
Kız ne şekeri ne güzeli ne tadı keçi gibi kemir kemir dur buneee yaa at Yemleri gibi tadı gerçi tadı bile yok ayrıca bunda şeker yok sen mısır gevregiylemi karıştırdınn ?

Kız ne şekeri ne güzeli ne tadı keçi gibi kemir kemir dur buneee yaa at Yemleri gibi tadı gerçi tadı bile yok ayrıca bunda şeker yok sen mısır gevregiylemi karıştırdınn ?
Kız yulaf kepeği olmasın o :) Canan Karatay da diyor ya biz at mıyız yulaf yiyelim diye hahahahaha o aklıma geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…