Insanity Max30 günlüğüm

esneme iyi güzelmişte 30 dakikada çok muş be yaa,30 dakika ınsanity den sonra 30 dakika bunu yapmak işkence gelir bana bunun kısası yok muki?var mı ki?bilen varsa onunda linkini yollarmısınız?

Şu an zorlar seni Insanıty evet canım, bak bak tatlım, insan hergün yeni bir şey öğreniyor, ilgilenince. Bende yoga ve esneme programlarıyla tanışıyorum yeni olarak bu aralar ( uyguladığımız programların içindeki esnemeler saymıyorum )

esneme iyi güzelmişte 30 dakikada çok muş be yaa,30 dakika ınsanity den sonra 30 dakika bunu yapmak işkence gelir bana bunun kısası yok muki?var mı ki?bilen varsa onunda linkini yollarmısınız?
Uzun gibi geliyor ama başlayınca nasıl bittiğini anlamıyorsun, canım sen şimdi zaten hepsine birden yüklenme derim. Şöyle bir bir hafta 10 gün max30 u oturt, bunuda eklersen bıkkınlık yılgınlık yaşıyabilirsin ilk anda , sana tavsiyem şu an sen sadece max30 yap tatlım.

yanlış anlamadıysam egzersiz öncesi sadece ısınmalı esneme yapmamalıyız, çünkü esneme hareketleri mss ne uyku sinyali yolluyomuş,doğru anladım demi ? o zaman sadece egzersizden sonra esniycez
Doğru anlamışsın canım, yani max30 dan önce esneme hareketi yapmak doğru değil, sonrasında yapılmalı yapılacaksa..

Gerçekten iyi bir programmış Annacığım, tamam esneme kısmı sende , bunu bir bitirelim, bulursun birşeyler sen tatlım

Tamam kuzum aslında üzüldüm daha az yazacak olmana ama derslerinede konsantreni etkilemesin burası hemde. Evet Pulse rahatlatıyor.
Focus yapmak isteyeceğini sanmam hem orda Schaun saçlı kel değil :) bambaşka biri gibi :)) ınsanıty daha iyi olur bence, ama sen imkanın varken indir Focus u da tabi güzel olur. Öptüm tatlım Allah a emanet ol arada ceee de ama

( he kız gece yalnız kalıyom topikde, korkuyorum kız , gece kuşluğum kalmadı fazla ya, akşam 12:30 damyatakdaydım esneme hareketi sağolsun )

canım bu p90x de süper bişeye benziyor ama şuan yapamam tabikide, biraz bahsedermisin?90gün aynı videomu var bundada ? bide mümkünse linkini atarmısın?

Tatlım evet 90 gün sürüyor. Bende inan sadece faydalarını okudum, daha incelemedim ama ; forumda egzersizler bölümün de açılmış bir topik var, oraya bir bak fazla paylaşım yok ama orada bahsediyorlar. Ağırlık çalışması istediğim için ben p90x e geçmek istiyorum. Kaslar ağırlıkla daha iyi gelişiyor. Ama önce yağları sıfırlamamız lazım. Sıfırlamak zorda işde azlatalım hele bir...

Yandex. Ru bulamıyacağın program yok.. Oradan bulabilirsin canım.

canım bu p90x de süper bişeye benziyor ama şuan yapamam tabikide, biraz bahsedermisin?90gün aynı videomu var bundada ? bide mümkünse linkini atarmısın?

ben yabancı kaynaklardan çok fazla okudum. Kilo fazlalığınız varsa insanity ile başlayın, bitirince p90x e geçin diyenler olmuş. Çünkü kardio bakımından çok zengin insanity. Dolayısıyla yağ yaktırıyor.

yağ fazlalığı olmamı hemde ne fazla zaten bende kas yokmuş azcık kemik ve bolca yağmışım bunu anladım
ben en iyisi max 30 u bi alnımın akıyla yapıyımda p90X sonraki iş, ama en azından öğrenmek istiyorum ne olduğunu, 90 gün boyunca hangi gün ne yapılacak bunu anlatan biyer bulsam videolarını yandex ru dan bulurum, siz biliyomusunuz?

burdan söylemem doğru olur mu ama bilmiyorum ben indirirken bi program kullanıyorum. (korkudan program adı veremiyorum)Topluca programı indiriyorum. İçindeki pdf lerde ya da image(resim) dosyalarında hangi gün hangi videoyu yapacağın yazıyor. Beslenme programları bile çıkıyor (bence bizim damak tadımıza pek uygun değil)

özelden yazabilirsin bence

shaun her haliyle karizmatik şimdi bi film yıldızina benziyor orda da bende akşam benimkine shaun gay mis dedim sitede kızlar bacı diyo ona dedim tepkisi çok komikti yaa böyle sevmediği yemeği yapmisim gibi baktı yüzüme hadi be adamı sevdiydim ama ben yaa niye söyledin ki bunu diyo kanka moduna girmiş meğer adamla kıskanmayi geç çok güldüm haline yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…