esneme iyi güzelmişte 30 dakikada çok muş be yaa,30 dakika ınsanity den sonra 30 dakika bunu yapmak işkence gelir bana
Kızlar Annaperanna arkadaşımızın tavsiye ettiği esneme programı, 10 gün her gün farklı programı var yaklaşı 30 dklık, ben dün 1. Günü yaptım ve gerçekden sevdim, kesinlikle tavsiye ederim...
Şu an zorlar seni Insanıty evet canım, bak bak tatlım, insan hergün yeni bir şey öğreniyor, ilgilenince. Bende yoga ve esneme programlarıyla tanışıyorum yeni olarak bu aralar ( uyguladığımız programların içindeki esnemeler saymıyorum )vay anasını ne çokta program varmış öyle, siz de bu işin uzmanı olmuşsunuz, ben anladım normal ınsanity yi yapamam ben hem daha uzun hemde kolay yapanı yokmuş ama max 30 u haklarsam şu p90x e de bir bakarım,şimdi bakayım nasıl bişey miş
Uzun gibi geliyor ama başlayınca nasıl bittiğini anlamıyorsun, canım sen şimdi zaten hepsine birden yüklenme derim. Şöyle bir bir hafta 10 gün max30 u oturt, bunuda eklersen bıkkınlık yılgınlık yaşıyabilirsin ilk anda , sana tavsiyem şu an sen sadece max30 yap tatlım.esneme iyi güzelmişte 30 dakikada çok muş be yaa,30 dakika ınsanity den sonra 30 dakika bunu yapmak işkence gelir banabunun kısası yok muki?var mı ki?bilen varsa onunda linkini yollarmısınız?
Doğru anlamışsın canım, yani max30 dan önce esneme hareketi yapmak doğru değil, sonrasında yapılmalı yapılacaksa..yanlış anlamadıysam egzersiz öncesi sadece ısınmalı esneme yapmamalıyız, çünkü esneme hareketleri mss ne uyku sinyali yolluyomuş,doğru anladım demi ? o zaman sadece egzersizden sonra esniycez
3. günden itibaren baya zorlaşıyor esneme hareketleri.. ben 3-4 gün kadar yapıp başa döndümçünkü hala yeterince esnek değilim. bir de sonradan paylaştığım yeni başlayanlar için bir esneme çalışması var, onu da yapıyorum. iyice esnedikten sonra en baştan bir daha yapmayı planlıyorum.
genellikle bu 10 günlük çalışmayı başa dönerek tekrarlıyorlarmış. yeterince esneklik kazanılınca daha zor esneme egzersizleri bulabilirim psychetruth çalışmaları üzerinden.. :)
günaydın kızlar :) güzel bi gün olsun inşallah herkese
şimdi benim kötü bir haberim var tel kotam çok azalmış bu ayın 22sine kadar tarifem yenilenmicek bu yüzden daha az mesaj yazabilecegim sanırım ama bildirimlere devam tabi onları aksatmam
bugün kü pulse tamam vücudum rahatladı sanki çok iyi geldi
hoşgeldin @fma10681 aramiza begüm çok güzel açıklamış programı ben pazar günü başlayıp cumartesi dinlenenlerdenim bu programi 2ay yapacağız tabi 1. ay sonunda videolar farklı olacak video linkini vermiş yukarıda indirmek istersen savefrom.net sitesinden tek tek indirebilirsin veya torrenten toplu indirebilirsin
asli ablaaa kız gece kuşu sen yalnız mi kaldın akşam kiyamam:-* anna nin verdiği esneme programıni bu cumartesi gidip indirticem hatta focus veya insanity de indiriyim diyorum bu bitince onlardan birine geçmek için gerçi focus yavaş kaldı max yanında ama bakacağım bi
hadi hayırlı günler canlar sonra yine gelirim:)
canım bu p90x de süper bişeye benziyor ama şuan yapamam tabikide, biraz bahsedermisin?90gün aynı videomu var bundada ? bide mümkünse linkini atarmısın?Kızlar tek tek alıntı yapmaya uğraşmayım canlarım şimdi, şöyle genel yazıyım.
Betül çok güzel açıklamış canım sana , neden kaslarında laktik asit biriktiğini, doğru nefes almayı ve tam yapabilmek için acele edilmemesi gerektiğini. 20 dk güzel bir süre, az dinlen gene devam etmeye çalış, bende öyle bazı yerlerde öyle tıkanıyorum bir dak dinleniyorum devam ediyorum, bu sırada video yu asala durdurmuyoruz, dinlenince onlara uyarak devam ediyoruz tatlım. Canım hergeçen gün daha iyi olacaksın bak gör.
Fit test ti sormuşsun o bizim programda değil max30 un bir önceki versiyonu Insanıty var, onda olan yapabilirlik testi gibi bişey... Çünkü Insanıty de basit yapan yok, herkes zora uymak zorunda, süre olarakda daha uzun oda aynı bizimki gibi iki aylık bir program. Belki max30 u bitirince geçebilirsiniz. Ben p90x gözümei kestirdim bu programdan sonra kaslarımı arttırmak için. Tabi yeterince yağlarımdan kurtulabilirsem inş.
Ben senin yapabileceğine inanıyorum tatlım, hergün az yapıyorum yapamıyorum demeden programın başına geçmek önemli olan sonrası zaten severek yapıyorsun..
fit test ne demek?nerde yapılıyo ?
canım bu p90x de süper bişeye benziyor ama şuan yapamam tabikide, biraz bahsedermisin?90gün aynı videomu var bundada ? bide mümkünse linkini atarmısın?
ben yabancı kaynaklardan çok fazla okudum. Kilo fazlalığınız varsa insanity ile başlayın, bitirince p90x e geçin diyenler olmuş. Çünkü kardio bakımından çok zengin insanity. Dolayısıyla yağ yaktırıyor.
yağ fazlalığı olmamı hemde ne fazlazaten bende kas yokmuş azcık kemik ve bolca yağmışım bunu anladım
ben en iyisi max 30 u bi alnımın akıyla yapıyımda p90X sonraki iş, ama en azından öğrenmek istiyorum ne olduğunu, 90 gün boyunca hangi gün ne yapılacak bunu anlatan biyer bulsam videolarını yandex ru dan bulurum, siz biliyomusunuz?
özelden yazabilirsin benceburdan söylemem doğru olur mu ama bilmiyorum ben indirirken bi program kullanıyorum. (korkudan program adı veremiyorum)Topluca programı indiriyorum. İçindeki pdf lerde ya da image(resim) dosyalarında hangi gün hangi videoyu yapacağın yazıyor. Beslenme programları bile çıkıyor (bence bizim damak tadımıza pek uygun değil)
özelden yazabilirsin bence
yanlış anlamadıysam egzersiz öncesi sadece ısınmalı esneme yapmamalıyız, çünkü esneme hareketleri mss ne uyku sinyali yolluyomuş,doğru anladım demi ? o zaman sadece egzersizden sonra esniycez
Neyse daha fazla bilgi vermim pazar bakicaZz çıkan sonucaaaa bi güzel ablama kapisiyoruzda öğrenmesin şimdihemde akşam bu kiloda çıktın, süppersabah kimbilir kaç gelirsin
oo tamam o zamanNeyse daha fazla bilgi vermim pazar bakicaZz çıkan sonucaaaa bi güzel ablama kapisiyoruzda öğrenmesin şimdi
Kız sen beni sollarsın bebek, ben pazar sabahına kadar su orucu yapsam geçemem seni anam hehehehe, ama olsun bir haftalık yarış değil bu, devam kapışmaya :)Neyse daha fazla bilgi vermim pazar bakicaZz çıkan sonucaaaa bi güzel ablama kapisiyoruzda öğrenmesin şimdi
shaun her haliyle karizmatik şimdi bi film yıldızina benziyor orda daTamam kuzum aslında üzüldüm daha az yazacak olmana ama derslerinede konsantreni etkilemesin burası hemde. Evet Pulse rahatlatıyor.
Focus yapmak isteyeceğini sanmam hem orda Schaun saçlı kel değil :) bambaşka biri gibi :)) ınsanıty daha iyi olur bence, ama sen imkanın varken indir Focus u da tabi güzel olur. Öptüm tatlım Allah a emanet ol arada ceee de ama
( he kız gece yalnız kalıyom topikde, korkuyorum kız , gece kuşluğum kalmadı fazla ya, akşam 12:30 damyatakdaydım esneme hareketi sağolsun )