Eşimle kavga sıklığımız çok fazla olmaya başladı. Adam tam bir odun ve ben onu yontma sınırını çoktan aştım ve çok sıkıldım. Adamın iltifatının içinde bile hakaret var.
Görüntü olarak standartın üstünde bir görüntüm var sadece 5 kg fazlam var şuan. Ama öyle bir kocam var ki özgüveninizi iki dakika içinde yerle bir eder kendinizi değersiz hissedersiniz.
Örnek verecek olursam, reglden dolayk göğüslerim şişmişti, 5. Gün indi bugün diyor ki göğüslerin küçülünce çok sexi oldu…. İltifat mı bu hakaret mi ?
Sevilme sırasında sex in ortasında yanaklarımı geri itip gıdıksız nasıl durduğuma bakıyor ahh bi 5 kg versen seni ordan oraya atarım diyor. Ben de ilişkiyi ortasında bırakıp gidiyorum, şuan ben ne yaptım ki aşırı alıngansın diyor.
Yürürken biraz sol bacağım içeri basarak yürürüm, yürüyüş taklitimi yapıyor, buna kızınca neden alınıyorsun aşırı alıngansın diyor.
Gülüşümün taklitini yapar, konuşma tarzımın el kol hareketlerimin taklitini yapar…..
Bi gün bi cinnet geçirdimmm tuttym kolundan ikimizide aynanın karsısına getirdim. Bak dedim sana bak bana bak dedim, sen beni eleştirecek tipte misin? Dedim. İlk önce bi kendi haline bak sonra beni eleştir…
Ben seni bu tipinle bile sevdim hiç bir yerini eleştirmiyorum o kadar kötü özelliğin varken dedim. Haklısın dedi…
Ama ne oldu? 5-6 gün sürdü bu süreç… sonra yine aynı davranışlarına devam etti..
kızlar bana bir akıl verin artık gerçekten sinirlerim bozuldu.