Ben de mesela aksine, senin eşine kıyasla fazla baskın olduğunu düşünüyorum. Biraz karakterinden biraz da eşinden çoğu konuda daha üst seviyede olduğun için elinde olmadan yapıyorsun gibi hissediyorum. Kendinden birkaç yaş büyük, maddi olarak belli bir yere gelmiş biriyle bambaşka bir kedi olurdun sanırım, bu kadar baskın olamazdın. Ne kadar baskın ve eşini kaybetmekten çok korkmayan, kendini daha üstte gören biri olduğun cinsellikle ilgili konularında mevcut. Bu üstün görme kısmını yanlis anlama ama ben insanlara bakınca biri birinden daha iyidir diye hep kıyaslarım ve bence çok normal bu (himym dizisinde bununla ilgili bir bölüm vardi
).
Pirayenin dediğine de ev işi konuları ve araba meselelerini de göz önüne alarak, baskın olmak değil de eli rahata ermiş kasabali mentalitesi olarak görmüş gibi geliyor. Hak da veriyorum. Bir şekilde kendi maaşından fazla araba merakı, önünde sonunda ailesiyle aynı şehre taşınma hevesi, ailesiyle ortak para hesabı gibi şeyler var sonuçta ortada. Her ne kadar sonradan değişti desen de ev işini kadın işi görmesi bile mentalite meselesi. Böyle insanlar muhakkak geliştirir kendini ama temelde bir yerlerde ataerkil kafası vardır yani çıkar bir noktada.