Merhaba Arkadaşlar
Uzun zamandır cezalıydım biliyorsunuz.. Aslında cezamın verilmesinde haksızlığa uğradığımı düşünmekde ve kesinlikle site yöneticilerin dindar ve sağ görüşlü kişilere karşı taraflı davrandığını siyasi haber yazılarına göz attığınızda anlamak hiçde zor değil...
Bizleri bir araya getirdikleri gibi tarafsızlıklarınıda keşke orada da sürdürmüş olsalardı ..Despot tavırlarına sessiz kalamıyacağım kesinlikle ...
Ben bu nedenle bugün sizlerle son yazımı bu sitede paylaşmak istedim. Üzülen merak eden herkese teşekkürler arkadaşlar...
Bende bu birkaç gün boşlukda oturup kendime Forum açtım kızlar :)) hepiniz davetlisiniz..umarım Tr den doğru çalışıyordur :) kişisel domaine geçicem yakında ama bugün M Metebatur arkadaşımızında sırf bana destek çıkması yüzünden banlanması yüzünden bekliyemedim ... Gelmek isteyen herkesi bekliyorum bayanlar :)
(Mobil aygıtlarda site sağ üstte klasik seçeneği tıkladığınızda daha
http://bayanlar.forumieren.com/
Mail adresim
Aslie_aslie16@hotmail.com
Bana buralardanda ulaşabilirsiniz..
Kulüp yöneticileri bana kızacak şimdi biliyorum ama aylardır bu siteye emek verdik bir sürü paylaşımlarda bulunduk , bu kadarınıda müsade etsinler artık ...
Hepiniz hoşçakalın
Yeni forum sitemde bekliyorum kızlar
Belkide bir gün hepberaber ikinci büyük kadın sayfası oluruz belli mi olur :)) O zaman belki bu kadar despot olma modlarından da çıkarlar kimbilir.. Destaeklerinizi bekliyorum ona göre canlarım :))
Selamlarımla hepinizi çokk öpüyorum
Aslı @OilivenOil
Liste 08.03.2016 tarihine aittir. Liste bir gün sonra güncellenmektedir...
INSANITY MAX30 ANLATIMI:
Program iki ay sürüyor. Basit( modifier ) ve hızlı şekilde iki versiyonda programda aynı anda var. Yeni başlıyanlar basit yapan kişiye uyabilir. Hızlı yapan kişide yorulduğunda basit yapanı takip edebilir, bu açıdan çok büyük kolaylık ve programın yapılabilirliğini ve sürekliliğini kolaytırıyor.
Programın takviminde göreceğiniz gibi haftanın 5 günü farklı bir program yapılmakda, 6. Gün PULSE esneme programı ve 7. Gün Rest yani dinlenme günü. İster takvimdeki gibi pazartesi başlayın, isterseniz dinlenme gününü kendinize göre ayarlayıp, istediğiniz gün başlayın farketmez. Yeter ki program sırasını takip edin.
İlk ay 4 hafta aynı şekilde bu program tekrar edilip 2. Aya geçiliyor. İkinci ayda farklı 5 program ve gene 6. Gün esneme programı ve dinlenme gününden oluşuyor.
Zor gelsede başlandıkdan sonra sıkılmadan devam edilen ve gerçekden etkilerini kısa sürede görebileceğiniz bir program
http://yandex.ru/video/pad/search?filmId=TNx0G_6c0Cw&text=insanity max 30 cardio challenge
Yukarda programın linki var. Buradan diğer programlarıda aratarak bulabilirsiniz. Program takvimi en üstte verilmişdir. ( hepinize eğlenerek güzel incelmeler )
Insanity Max30 proğramı, uygulayan herkese ecel terleri döktürür resmen, grubumuzdaki katılımcı arkadaşların program tablosunu ve deneyimlerini tablonun altında derlenmiş olarak okuyabilirsiniz, tavsiye ederim. İyi eğlenceler :))
GRUPTAKİLERİN PROGRAM TECRÜBELERİNDEN NOTLAR
1. Max30 Cardio Challenge deneyimleri
@Metebatur:
Ayy anammm o neydi be Bi deniyeyim dedim totomdan ter damladı resmen ama yapılmıcak gibi değil gündem güne komisyonun artar pes etmezsek tabi:)) sevmediğim tek şey yerde hareketlerin fazla olması sürenin yarısı yerde geçti resmen halı kaydı falan ona biraz sinir oldum
@sumuhendis :
günaydın mutlu huzurlu pazarlar kızlar:) bu mesajı on dk önce yapıstigım hali üstünden yaziyorum her yerimden ter akiyor
hafta 1 gün 1 cardio challenge tamamdir
ilk izlenimler 8. dakika da su molasi 13.dakika da ilk yere yapisma vakasi
evet yaptım ama komediydim kendime guldum resmen
@Metebatur :
Aynen yer hareketlerine gıcık oldum yapamadımya
şu an bitirdim egzersizi. bittim!
aslında daha önce jillian michaels'ın 30 day shred programını yapmıştım. en son geçen sonbahar da p90x3 lean schedule'ını yaptım. sonra kış dönemi sadece yürüyüşle geçiştirince işte böyle kondisyon yerlerde tabii. ilk hafta zorlanacağım büyük olasılıkla ama spor konusunda hırslıyımdır, buna da alışırım. şimdi bir de forumda böyle arkadaşlar bulmuşum motive kaynağı, umarım sonuna kadar götürürüm..
@cilekli turtam - Turtam :
Selam millet Günaydın herkese çok mutluyum ben. Benim sırt yağlarım çok vardı okdr çok sarkiyorlardi sırtından Az önce duşa girdiğimde bi bakayım gözle görülür gelişme varmi diye aaa ne göreyim yok denecek kadar azalmislarrr
iş güç olunca malum ben artık iş çıkışı yapabileceğim ikinci gün egzersizini :) dünkü cardio challenge'ının ardından esneklik çalışmasını da yapmıştım biraz dinlendikten sonra.. bakalım bugün gücüm yetecek mi, zira şimdiden her yerim ağrıyor, uzun bir süredir spor yapmamanın dönütü çok pis hamlamak oldu.
günaydın kızlar mutlu başarılı haftalar herkese :) hafta 1 gün 2 tabata tamamdir ama bende tamamim kollarim koptu resmen
dizler iyi de kollar tutmuyo çok ham kollarim ve çok güçsüz
@Metebatur:
Günaydın kızlar...ben bugün sabah kalktım küçüğü uyuttum büyüğü kreşe gönderdim, acıkmıştım aç başlamım diye 4 kaşık ev yoğurdu, 3 tane de badem yedim 9.30 gibi geçtim bilgisayarın başına, tabi yarı uykusuz yol yorgunu hala Bi mahmurluk var... Neyse açtım tabata power İ birde kolayı yapıyorum Ayy nefesim kesildi ölüyorum sandım ha birde kolay yani yok ya yapamıcam ben bunu dedim kendime kendime "kızlara ne Dicem, o kadar da gaza gelmiştim" diye düşünürken Zumba açayım biraz gözüm açılsın dedim. DVD açtım yarım saat Zumba yaptım ondan sonra biraz bölgesel sonra da geçtim yine Tabata'ya... Daha iyiyim yapıyorum ara ara Shaun da takip ediyorum falan, güzel gidiyorduk birden hurra yere yattılar
@Olivenoil :
Anam ben bilmem mi bu hatunu ne dedim; bu hatun tüm gün spor yapar demedim mi ?
Kız Zumba kurtardı yani seni bizim grubu bırakmaktan haa, acaba Zumbaya olan hislerimi gözden mi geçirsem ne
Ada'm milleti kendine saydırtıyor ya yok böyle birşey
günaydın millet:) hali üstünden yaziyorum yine
resmen dalga geçti ya bugün shaun abi
M Metebatur :
Bitti bitti ben de bittim, bu defa squat bacak çok çalıştı... Terler iniyor her Bi tarafımdan oyyy nerden de girdiydim ben bu topiğe ölüyom gızz
@Metebatur : Kendisi milleti coşturacam diye zırt bırt ara vermeyi biliyor ama
@sumuhendis : adam konusmaktan yoruluyor ki tepinmekten değil
@Metebatur : Tam 300 modifiye olanı yaptım çoğunlukla ama aralarda normalden de yaptım
@Olivenoil :
valla görüyor gibi cirladi gel buraya diye
@Olivenoil :
Mazoist yapıyor Schaun T adamı yaa, acı çeke çeke bağımlısı oluyosun kızz işde bikere geldin programa , artık hiçbir program paklamaz sizi ST dışında heheheh
@yagmur38 :
kızlaaaar valla süpersiniz yaaa acayip özendim sizeeee yorumlarınızada gülmekten öldüüümmm
M Metebatur :
Kızlar yarım saatte Zumba yaptım 270 cal:) 570
O Olivenoil :
Vay anam vayy kıskançlıkdan çıldırtacak bu hatun beni
@cilekli turtam :
Kızlar BEn bu günün ve yarının sporunu yaptım üst üste maksat daha çok spor yapmış olmak bügünlük ama yarının kini yarın yapıcam gene bişi olmaz dimi ?
@annaperenna:
akşam inşallah haber vereceğim. bugün sabah çok zor kalktım yataktan zaten, hamlamanın ötesindeyim. her yerim ağrıyor
@annaperenna :
iyi akşamlar arkadaşlar !
bugünkü sweat intervals egzersizi de benden tamamdır! ilk iki günün antrenmanlarına göre biraz daha rahat yapabildim, kondisyonu yavaş yavaş kazanıyorum sanırım. ama bu sefer de bütün hareketleri elimden geldiğimce tam yapmaya çalıştığımdan olsa gerek 22. ile 25. dk'lar arası biraz yığıldım
bu arada kardiyo saatimin pilini değiştirmeyi başaramadım, yarın saatçiye götüreceğim artık. o yüzden kalori hesabını da tutamadım. ilk fırsatta haber vereceğim..
dün sweat intervals egzersizinden sonra tam ısınmışken esneme çalışmamı da yapayım dedim. kardiyo kas güç egzersizleri yapıp esnemeye çok önem vermiyordum, haliyle ayakta durup ayak uçlarıma eğilmeye çalıştığımda tabiri caizse tahta gibi kalıyordum, dizlerimden aşağıya eğilemiyordum. esneklik seviyem o kadar kötüydü.
sadece 4 gündür shaun t sayesinde iyice ısındıktan sonra yaptığım esneme çalışması neticesinde şu an ayak bileklerime kadar rahatlıkla eğilebiliyor oldum. bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum açıkçası. esnemeye devam, size de tavsiye ederim, zira spor yapmak da kolaylaşıyor esnek olunca.. :)
@sumühendis:
Allahim bittim bugün resmen of çok zorlandım kollarım çok güçsüzmuş yaa bu kadar olduğunu bilmiyodum st manyağı da bugün su molasi da vermedi
Metebatur :
Kızlarrrr şuan ellerim kollarım zangır zangır titriyor bitirdiğimin dakikasında yazıyorum sizlere...
Ayy o yerdeki şınav hareketleri meydi öyle ya orjinalini şınav çek sağa zıpla birdaha, Nasıl yapıyorlar onu ya vallahi aklım almıyor
Bugün sabah kalktığımda heryerim ağrıyordu özellikle bacaklarım ve popom sanki dayak yemişim o derece
Bugünkü videoda geriye doğru hareket var adını bilmiyorum ters pozisyonda kollarını in üstünde üst vücudu indirip kaldırıyorsun Ayy onu yaparken kollarım istemsiz Nasıl titriyor şok oldum ya sallanıyor resmen n'oluyo lan kaslara depremmi oluyor dedim döndüm baktım korktum ha
@annaperenna:
an itibariyle tabata strength'i bitirdim kızlar !
dehşet bir çalışmaydı. tahmin edeceğiniz üzere kol çalışmalarında çok zorlandım. yine 22. ve 25. dakikalar arasında biraz ara vermek zorunda kaldım, modifiye versiyonu dahi yapamadım. sanırım benim max out sınırım 22. dakika
kardiyo saati göstergelerime göre (28 yaş-172 boy-65 kilo biri için) soğuma ile birlikte;
toplam 35 dakikada,
253 kalori,
10.5 gr yağ yakımı oldu.
anlayacağınız boğazı kesmeden tek başına sporla yağ yakımı çok az arkadaşlar
Kızlar bugün hiç bitmic3k zannettim bi ara çok yoruldum yavaş olanı yapmadım hiç 20 dk ya kadar sonra şeytan dedi bırak ondan snra bırakmak istemedim zar zor bitirdim dilerim titreyerek titreyee bi ara dilerim tutmadı yere kapaklarının az daha burnunu kiriyordum suan yazarken bile zor yazıyorum elim ayağım titriyor ama neyseki 20 dk snra yavaş yaparak zar zor bitirdim
@m etebatur :
Kızlarrr bugün videoyu açtım başladım annem babamda beni izliyor, babam dönüp Bi bilgisayara bakıyor Bi bana bakıyor şaşırdı Bi an napıyor bu kız diye Haha:)))
annem de kalktı yapacak güya hadi kalk yapalım dedim yalnız sen sağdaki kolay olanı yap diyorum 3 günde uzman oldum ya
Evett bugünkü videoda tamamdır, yalnız şunu farkettim günden güne kondisyonum artıyor , büyükkk Bi kısmını orjinalinden çalıştım
***************************************************************************************
Üç ayı dolduran süreçte evde yaptığım sporlar şöyle;
8 Kasım 2015'de 89 kiloyla başladığım diyet ve 10 Kasım 2015'de başladığım sporla; şu an 78 kiloyum. Toplamda 11 kilo verdim.
Spor sayesinde epey inceldim, enerjim yerine geldi, uyku düzensizliğim üç haftadır gayet iyi durumda. Cildim parladı, genç görünüyorum eskisine göre.
Hatta bir ara saçlarındaki beyazların siyah çıktığını farkettim, mucize gibiydi. Sonrasında boyamak zorunda kaldığından takibini şu an yapamıyorum. Tamamen beyazlarım gider mi acaba diye netten araştırdım, pek bi bilgiye rastlamadım. Tibet eğzersizi yapan birinde denk geldim ama oda sonrasını yazmamış. Çok önemli mi benim için; hmm motivasyon için önemli sanırım. Yoksa sporla yepyeni enerjik bir ben oldum, bu bile yeter aslında..
Boyum 172 cm, vücut tipim tam elma denilmez bel oyuncum hep var ama kum saatinde fazla sayılmam bacaklarım ince kilomu genelde üst bedenimden alıyorum. Son 5 yıla kadar ideal kilomda idim hep. Hayatımdaki radikal değişimler sayesinde geldi en az 20 kilo fazla. Tabi bu beş sene hep kilolu gezmedim. Sıkı diyet ve bir ayı fazla geçmeyen sporlarla normale dönüp hep geri aldım en fazla 6 ay içinde, sonrası yeniden yeniden başa dönmeler, çoğumuzun bildiği şeyler işde...inşallah bundan sonrasında bunu değiştirmek ve sporu hayatımdan çıkarmamak niyetindeyim.
Yaptığım eğzersizleri yazacakken konuyu nerelere getirmişim.
Şöyle ki sporu hayatıma KK ve siz üyelerin tecrübeleri paylaşımları sayesinde soktum. Burdan Kk ve Forumlarda paylaşım yapan her üyeye teşekkür ediyorum
Son düzenleme: