İnsan kızının ölmesini ister mi gerçekten ?

Ders çalışıp atansan sana yine zulüm edecekler bizim sayemizde kazandın bize para ver diyecekler. Salça olacaklar. O evden atanmadan ayrıl bence. Senin başarını kendi başarıları gibi görüp ömür boyu omuzlarına yük bindirecekler.

Mesajınızı 10 dakika önce okudum.... O kadar dokundu ki yazdıklarınız o kadar doğru yazmışsınız ki özellikle
Sevgiyi vermek, gülümsemek, evladının saçını okşayıp sarılmak, iltifat etmek, gününün nasıl geçtiğini sormak, bir anne için zor şeyler midir? Çalışması, yorulması, kızına, pişirdiği yemek için "Ellerine sağlık bitanem, hayatımı kolaylaştırdığın için teşekkür ederim, iyi ki varsın. İnşallah kıymetini bilecek insanlarla olursun hep" demesine engel midir?
Ne kadar doğru, beni dünyaya getirmeye karar veren oydu ama sevgi göremeyende ben oldum....
çok haklısınız annem beni sevmiyor ben ne yapsamda onlara yaranamam bunuda anladım, artık ikisinidw kendi haline bırakacağım teyzemler geliyor diye bir gün önceden saatlerce mutfakta pasta börekte yapmayacağım nasılsın hiçbirine yaralamıyorum, bir an önce atanıp bu evden kurtulmaya bu şehirden ailemden uzaklara gitmeye çabalayacağım...

Babamdan yatan maaşla mobil bankacılıktan internet elektrik su ve telefon faturalarını ödüyorum.. yani bana kalan miktar olmuyor maalesef... ydsye az süre var ve çok eksiğim var yds geçince iş bakacağım ne olursa olsun bende girmeyi düşünüyorum işe yoksa evde aklımı kaybedeceğim, en çokta komşulara bu kadar rezil olmamıza utanıyorum

Annem başkalarına çok şevkatlidir... gittiği yerde çocuğun anneanneside vardı ama kadın yaşlı olduğu için torununa bakamaz diye annemde gidiyordu zaten arkadaşının çocuğu annem dediğim gibi tüm nefreti kendi çocuğuna dışarıya melek... Milletle uzun uzun sohbet eder ben bir şey söylesem tersler bilmem ne bana hep ters hep kötü çünkü bende eskiden bana yaptıklarını artık yüzüne vuruyorum

Canım yazdıklarını okuyamadim bile inan kalbim sıkıştı hangi sehirdeydin iş konusunda yardımcı olabilirim.hangi bölümü biturdin. o evde olmaz beklentilerini şuan karsilamadigin için daha da hircinlasmışlar.

Atanana kadar dünyayı dar et ama atansında bizi de kurtarsın de çocuğuna para niyetiyle bak.Yok ya!!! Atandıktan sonra zırnık koklatma bu insan müsvettelerine.Bi köle bile bu kadar eziyet çekmez kardeşim atan önüne bak bunlarla ilişkini de minimuma indir benden abla tavsiyesi sana.

Çok üzüldüm, lütfen kendinizi değersiz hissetmeyin. Siz onların söylediği hiçbir şey değilsiniz. Hastalanıp yatağa düşseler dahi 5 kuruş vermeyin bunlara. Gerekirse bir işe girip çekip gidemez misiniz evden? Zaten şu anda da resmen köle muamelesi görüyorsunuz.

Kütüphane için iki otobüs değişmem lazım bu hastalık döneminde maalesef gidemiyorum

Keşke güzel maaşlı iş bulsamda gitsem ama yok maalesef birde kadın olduğum için işverenler çok tercih etmiyor, ve alacağım maaşla ayrı ev açamam

Keşke güzel maaşlı iş bulsamda gitsem ama yok maalesef birde kadın olduğum için işverenler çok tercih etmiyor, ve alacağım maaşla ayrı ev açamam
İse girince bir ev arkadaşı bulmaya çalışın yabancı biriyle kalmak böyle bir aile ile kalmaktan daha sağlıklıdır

Yediğim dayakları hiç unutmadığım halde anneme bile ilk defa geçen sene söyleyebildin bana bunları yapmıştın diye acısını hatırlamıyorum ama küçükken ne acılar çekmişim hemde annem tarafından ne acı.... Elektrik elektronik mühendisiyim ama çok erkek mezun var özelde kadınlar pek tercih edilmiyor ve maaşımız maalesef oldukça az, yaşadığım yerdede çok kurumsal firmada yok atanmak içinde biraz yüksek puan almam lazım adanadayım bu arada ama tam merkezinde değilim

Maalesef çok haklısınız, hele o teyzemler yok mu kendi çocukları hemen evlendi gitti senelerdir kötü olan benim ama hepsinin senelerdir lafı okul bitsinde annene şunu al bunu yap hep annem annem

Maalesef çok haklısınız, hele o teyzemler yok mu kendi çocukları hemen evlendi gitti senelerdir kötü olan benim ama hepsinin senelerdir lafı okul bitsinde annene şunu al bunu yap hep annem annem
Kimse için dünyaya gelmedin canım kendini kurtarmaya bak sonrada def et o işe yaramazları

Hemen hemen aynı şeyleri yaşadım belki daha ilerisini evden kovulmayı falanda gördüm ve çok hata yaptım o evden kurtulmak için. Sen sakın yapma işini eline al ve ayrı eve çık atanamazsan bile mutlaka çalış ve paran olsun ayrı eve çık gerekirse atandım de başka şehire git bu böyle gider değişmez bi hata yaparsan o evden kurtulmak için kimse el de uzatmaz kendini düşün annenede oğlu ev alsın

Keşke param olsa şuan bile gitmeyi öyle isterdim ki... İnsan bunları arkadaşlarınada anlatamıyor çünkü

Tuvalet olayından sonra okuyamadım, yüreğim kaldırmadı.
Ne olur kurtulun o evden ve giderken suratına tükürün de gidin.
Anne manne demeyin, annelik bu değil, cani kadın!!!

Yazdığınız her şeyi düşünüyorum ama işte maalesef saf salak bir tarafım var ki hep annem o falan diyen... Çalışmayı yds geçince ciddi anlamda düşünüyorum ne iş olursa gideceğim, elektrik elektronik müh. 84 aldım ama atamamız az 4001 ile atanabılırım oda belki 4. Tercihte gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…