İnsan kızının ölmesini ister mi gerçekten ?

Doğurmakla anne olunmuyor. Kediler köpekler bile yavrularını daha çok koruyup kollar, böyle davranmaz asla. Anlıyorum sizi ama böyle düşünmemelisiniz, bir an önce kendinizi kurtarmaya bakın öyle ya da böyle. Aile doğuştan gelen bir ayrıcalık değil, kazanılması gereken bir haktır diye düşünüyorum ben hep.

Kazan kurtar kendini
Sakın yüz verme
Elin para görünce yüzüne gülüp kandırmasınlar seni
Yoksa ömür boyu yÜk olurlar utanmadan sana
Evlensen de rahat vermezler
Evlenemem diye düşünme sen yeter ki kendinle barışık ol neler çıkar karşına

Bir an önce iş bulup o evden kurtulmaya bakın ve ilerde düzeniniz oturduğunda sakın zırnık bile koklatmayın. Anneniz psikopat oğluyla mutlu mesut yaşasın şimdilik fakat zamanı geldiğinde kızım diye ağlamaya başladığında yüz vermeyin lütfen.

Anneniz kesinlikle normal değil. Okurken kanım dondu gerçekten. Evden ayrılıp kendi hayatınızı kurma gibi bir şansınız yok mu? Bir yerde çalışmaya başlasanız ufak ufak para biriktirseniz bir müddet sonra kendi hayatınızı ucundan kurmak için bir birikiminiz olur. Kardeşiniz de çocuk değil artık eşek kadar olmuş, kardeşime bakıyorum deyince ben küçük sanmıştım. O artık bakıp, beslenecek yaşı geçmiş kendi kendine temizlesin pisliğini bir zahmet. Muhakkak iş başvurularında bulunun derim.

Kpss’ye gelince youtubeda Kpss’ye yönelik çok faydalı ve öğretici konu anlatımlı videolar var. Takın kulaklığınızı iş yaparken bir yandan da o videoları izleyin. Moralinizi, umudunuz hiç yitirmeyin. İmtihan bu. Hem sizin imtihanınız hem de annenizin “analık” imtihanı. Sabredin ancak çareler de düşünüp, üretin ve harekete geçin ki bir şeyler değişsin. Tez vakitte refaha erişmenizi diliyorum.

İşkenceci pislik kadın. Anneni sil ve o evden ayrıl. Bu annenin hapis yatması lazım.

İnşallah atanırsında kurtulursun.

Kuzum benim dedigin gibi anne tarafin hep öyleymiş emin ol annenin sana yaptiklari hep annesinden gordukleridir. Ya bilerek yapiyor ya bilmeyerek annelik böyle olunur sanıyor. Ben ne diyecegimi bilemiyorum. Insallah atanirsin güzel bir meslegin olur insallah hep iyilerle karşılaşırsın. Sonrasini sen bilirsin tabii ister bağını koparmaz görüşürsün ister tamamen koparsin onlardan. Ama şimdilik hicbir sekilde yüz göz olma ders calisman lazim kafan rahat etsin. Hic bulaşma derim ben. Hayırlı güzel günler gör insallah

Ölme atan ve kurtul kimseyi okutmak veya kimseye ev almak zorunda degilsin ayrıca atanmasan da işe gir veya kursa yazil kütüphanede çalış.

yazdıklarına çok üzüldüm. umarım yakında iş bulur o evden kurtulursun.
çalışıp, kendine ait bir ev tut. emin ol kafa olarakta çok rahatlayacak ve huzur bulacaksın

Kütüphaneler açık, orada ders çalışabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Ben olsam işe başlayıp izimi kaybettirirdim. Çocukluğunu harcamış anneniz, gençliğinizi harcamasına lütfen izin vermeyin. Onlara para vereceğinize kendinize sıfırdan bir hayat kurun. Eliniz para görünce bir uzmandan yardım alın lütfen. Destek almadan yaşadıklarınızı kolay atlatamazsınız. Ölüm dilemek yerine güzel bir hayat dileyin.

kendini kurtar neden ölesinki senin yaşamaya hakkin yokmu inanki çok benzer şeyler yaşadım seni anliyorum....

Okurken eski komsularim geldi aklima.
Kadin kizini dovuyordu, neler neler diyordu, rezil ediyordu surekli.
Kiz o kadar bikmisti ki, intihari bile dusunuyordu.
En son bikti, birine kacti, şuan pisman, berbat bir evliligi var.
İnsALLAH gonlunuzce bir iş ve eş bulur, bundan sonraki hayatinizi mutluluk icinde yaşarsiniz.

Oncelikle merhaba..Size su taktiği verecegim.Annenizi ikna edeceksiniz.Ona eger kpss yi kazanirsaniz tüm paranızı ona vereceginixi soyleyin..Birsürü vaat verin.." sana en guzel evi alacağım annecim" "sana ne altinlar, ne kiyafetler alacağım " diye diye gözünü boyayin..Anne ev isi yapmiyim, sadece kpss calisiyim ki atanip seni kraliçeler gibi yasatayim deyin..Ikna edin onu..Ve ev islerinden cekin elinizi tamamen cekin..Aksama bir yumurta kirilsin, evi ..ok götürsün takmayin..Bu sirada vaatlerinize de devam edin ki kafaniz rahat olsun..

Tabiki sinavi kazaninca bu dediklerinizi yapmayacaksiniz..Zaten tayin cikar gider kurtulursunuz ikisinden de..Insallah kazanirsiniz

ölme, çalış kazan hayatına sahip çık. arkana da bir daha bakma.
bütün yatırımlarını kendine yap, bencil ol. hayatını yalnızca sen kurtarabilirsin.
45 yaşımda kadınım hala çocukluk travmalarım hayatımı etkiliyor. 15 senedir ailemden sülalemden tek bir kişiyle irtibatım yok. kendimi ancak böyle iyileştirebildim.
aile koruyan kollayandır, zorbalık yapan değildir.

Hiç senin için üzüldüğü, sen hastasın diye goz yasi döktüğü falan ne bileyim olmadi mi annenin ya? Ya da bi yere gittiginde özlediği? Basini oksayip sevdigi? Guzel biseyler soyledigi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…