İnanın Bıktım Artık!

konu dışı yazıp dalga geçmeye, ikinci üyelik saçmalıklarına devam edin ....

şu çok bilmiş tipler var ya ! Neye güvenip eminmiş gibi 2. üyelik diye iddia ediyor anlamakta zorlanıyorum !

2. üyelik diye rapor eden üyelere siteyi doğru kullandıkları için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Neden? Gercekten merakbetrigim icin soruyorum. Yatak odasi neden bu kadar onemli?
Kendi adima cvp veriyorum fazladan odam yok o yuzden elime gecen herseyi oraya koyuyorum. Mesela gecenki misafirimde camasirliktan butun çamaşırları alip yatagin ustune attim. Ve yabanci birinin odami o sekilde gormesini istemem. Ama bu gelen cok yakin akrabam olur o ayri tabiki sokarim. Birde insanlar gercekten cok degisik. Ornek vereyim mesela bi misafirim gelmisti ama gerçekten misafir yani oyle cok yakinim degil. Yardim adi altinda mutfaga yanima gelip hem dolaplarimi hemde buzdolabimi acmisti Bundan da hoslanmam mesela. Oyle bi insan çekmeceleri de acar insanlari malesef taniyamiyoruz

Sizin desiginiz garkli birsey ama odanin daginik olmasi, işguzarin tekinin dolaplari falan karistiemasi farkli. Ben ozel olarak yatak odasi mahreminin nedenini merak ediyorum.

Yani bence konu sahibi haklı. Mahrem olduğu için değil ama ben de özel ortamıma girilmesinden hoşlanmam. Heleki boş oda varken. Konu sahibi arkadaşım seninde hatan var ama altınların falan varsa mevlid olduğu gün neden odanda durduruyorsun ki.

Ben yatak odasını mahrem olarak görmüyorum. Eğer açıkta iç çamaşırı vs yoksa girilmesinde bir sakınca da görmüyorum. Ha herkes alınır mı alınmaz, herkesin yatak odasına girilir mı girilmez. Ama dediğim gibi ben girilmesinde bi sakınca görmüyorum.
Eltinize gelince bahane aramış ve şıp diye bulmuş. Bence moralinizi öyle insanlar için bozmayın. Değmez...

Tam olarak yazmak istediklerimi yazmışsınız . Ağzınıza , elinize , beyninize sağlık

Toplumumuzda kayınvalide dışında elti de baya can sıkıcı gerçekten...
Sanki daha çok arada çekişme oluyor.

Her neyse konunuza gelirsek, eltiniz en başta size karşı yeterince gıcıklık yapmış.
İster istemez sevemezsiniz ki bu insanı.

Fakat şöyle bir durum var. Kim ne olursa olsun bebekli bir kadın çocuğunu emzirmek istiyorsa, odamı ona açardım.
Keşke ona malzeme vermeseydiniz. O da bu durumu kullanıp ağlamış. Sizi suçlu duruma düşürmüş.
Zaten bundan sonra fazla muhatap olmazsınız.

Yaşadığınız bu durumu kayınvalidenizin yanında yanlış anladığını açıkça sakin bir şekilde anlatın.
Orta yolu bulmaya çalışıyormuş gibi takılın ki,
En azından elinizden geleni yapmış gibi gözükürsünüz.
Sakın eltinizle yalnız konuşmaya kalkışmayın lafı başka bir şeye getirip daha çok problem çıkartabilir.

izinsiz yatak odanıza girse anlarım da izin istemiş. çocuğunu emzirmek de onun mahremi, kadın da olsalar tanımadığı kişilerin yanında emzirmek istememiş olabilir. alınmakta haklı buldum eltinizi.
ama konuyu çok sündürmeye de gerek yokmuş. kendisi bundan alındığını söyleyip sizinle konuşabilirdi.

ben de yatak odama dan dun girilmesini sevmiyorum ama evde mevlüd vs kalabalık olunca namaz kılmak isteyene de oraya giremezsin sıra bekle diğer odalarda demiyorum mesela.

Süper

Deryacim bence bebeğini emzirmek isteyen birini yatak odan bile olsa geri çevirmen hiç hoş olmamış. Bana yapilsa bende kırılırdim.
Sen ev sahibi olarak yatak odana mahrem diyorsun eltin göğsünü koridorda mi acip emdirsin lütfen düşün bunu..
Bunun dışında kimseye kendini zorla sevdiremezsin.seveceklerse zaten severler.sen mesafeli ol adim atarlarsa adım at tabiki..

Haksızsınız, diğer konuları bilmem de emzirme konusunda haksızsınız.

Kadın belki bebeğinin yanına yatarak emziriyor? Size mi soracak nasıl emzireceğini, kalabalıkta emzirip emzirmeyeceğini?

Güya mahrem de bir de gelin mevlidi yapmışsınız, mevlide gelenler de mi bakmadı yatak odanıza?

Ay o da önemli değil de, çocuğumu burda emzirebilir miyim diyecem birine, ben yatak odama girilmesinden hoşlanmıyorum bikbikbik edecek, ben de çocuğuma yaklaştıracam o kadını? Hahahahaytttt, oh iyi yapmış, ben de olsam sevdirmem, içinizde yok çünkü, olsa yatakmış şuymuş buymuş gözünüze gelmez, “sen ve bebeğin nerde rahat edecekseniz” dersin geçer gider.

PEKİ BUNDAN SİZE NE?
MEME BENİM BEBEK BENİM!
Canım ister yalnız başıma emziririm, canım ister ortalıkta emziririm. Siz nasıl her an bir şeyler atıştırıyorsanız, bebek de her an meme isteyebiliyor, istediği an verilir o memede. Buna da değil dış kapının dış mandalı siz eşi bile karışamaz.

Ne pis ağızlısınız. Bu mesajı yazarken düşünceleriniz, üslubunuz. Allah ıslah etsin sizi. İşiniz gücünüz yok belli ki, baktınız kayınvalideniz de eltinizi daha çok seviyor, siz de ona sardınız. Ne diyelim, Allah akıl fikir versin.

OKİŞ?

Yatak odasında napıosnz bukadr atraksiyonlu yahu
Tavana ayna isine falan mı girdinz naptınız
Evde onca kisinin araısnda kadın acıp memesini cocuk mu emzircek
Ben olsam sonra da gelmem iyi yine o 2 kere gelms.
Elti isleri normalde de sıkıntılı ama siz de canak tutmussunuz.

EVET LUTUF BANA SAÇMA SAPAN LAFLAR SOYLEYEN ARKAMDAN IS KARISTIRAN EVIME GELIP AGLAYIP GITTIM DIYE INSAN BEGENIYOR SUNU ALIN DIYE MESAJ ATIYOR ALIYORUZ . HALA ARKAMDAN YALANLAR. EGER BIRI SIZI BOYLE SEYLER YAPARSA SIZ SEVECEN DAVRANIN OLUR MU ?
Büyük harf kullanmak yasak
Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…