- 5 Ağustos 2019
- 596
- 1.045
- 63
- Konu Sahibi Smyrnadenizz
-
Canım bence konu sahibinin derdi biraz farklı :) Yani kadın çocuğunu emzirmek için giriyor odasına. Bu arkadaşımızda içeri girip yatak odama girilmesinden hiç hoşlanmam deyip resmen kadını kovuyor. Bende merak ediyorum doğrusu çocuğunu emzirmeye giren eltisi değil de kendi öz kızkardeşi olsa yine aynı tavrı gösterir miydi ? Bu arkadaşımız belli ki eltisini çok kafasına takmış herşeyi gözüne batar olmuş.Bilemiyorum ben ne yapardım ama eltim yok görümcemle de eh işte anlaşırız. Bazen boş ve bazalı bir odam olmasına rağmen bebek uyuyunca gider yatak odama yatırır. Ha karıştırsa vs bende hoşlanmam ama bebek için olduğundan bişey demiyorum. Siz de eltiniz için değil de bebek için düşünebilirdiniz eltinizi sevmiyorsanız.
Ah evet konuyu okuyunca ben de aynısını düşündüm. Benim yeğenlerim kuzenlerim gelse yatak odamı karıştırmadıgı sürece çocuk yatırabilir, emzirebilir,altını değiştirebilir. Orası benim odamsa eşimin de odası o da yeğenlerine kardeşlerine bi şey demez sonuçta. Empati kurmak lazım. Ama kocaman kadın onca yer varken girse yatak odasında yatmak filan istese o zaman tabii kızılır. Bilmiyorum çocuk varsa işin içinde iş değişir.Canım bence konu sahibinin derdi biraz farklı :) Yani kadın çocuğunu emzirmek için giriyor odasına. Bu arkadaşımızda içeri girip yatak odama girilmesinden hiç hoşlanmam deyip resmen kadını kovuyor. Bende merak ediyorum doğrusu çocuğunu emzirmeye giren eltisi değil de kendi öz kızkardeşi olsa yine aynı tavrı gösterir miydi ? Bu arkadaşımız belli ki eltisini çok kafasına takmış herşeyi gözüne batar olmuş.
Anaaa kim atmis kiz anlamadim konu sahibi miKonuyu iki beğenmedim alarak buldumahsen hanımın profilin de öğretmenler gününü kutlamisim iki beğenmedim atılmış
Ya mesela uyenin nicki derya021 ya ama alinti yapmissiniz mesela siz simge3546 gibi bir nick olarak görünüyor. Sizde de aynimi sorun. Neden alıntılarda farkli bir nick olarak görülüyorpardon görmemişim mesajınızı.
Ya mesela uyenin nicki derya021 ya ama alinti yapmissiniz mesela siz simge3546 gibi bir nick olarak görünüyor. Sizde de aynimi sorun. Neden alıntılarda farkli bir nick olarak görülüyor
Evet Numan Ayşe ye de atmış senin profilinde güzel dilekler canını sıkmis zaaaerrrrAnaaa kim atmis kiz anlamadim konu sahibi mi
MAHREM, GİRMEYİN NAPIYOSUNUZ, O YATAKTA FITIFITI YAPILIYO diye sinir krizi geçirmem. Yatak odası bence mahrem değildir, dolapların içi mahremdir. Bizim ailede hatta yaşça büyük bir çift misafir gelince yatak odası bile verilir nezaketen. Yani bence siz ve daha pek çok kişi yatak odanıza fazla anlam yüklüyosunuz. Eltiniz de pek normal değil bu arada ama ayıp etmissiniz
Evde mevlüt varmış kalabalıktır. Bebeğimi emzirmek için yatak odana girebilir miyim deyince, bana da hayır girilmesinden hoşlanmıyorum dense ben de sinir olurdum ve bir daha samimi şekilde görüşeceğimi sanmıyorum o insanla. Ben sizin o tavrınızı da yanlış buldum.
Neden? Gercekten merakbetrigim icin soruyorum. Yatak odasi neden bu kadar onemli?Yatak odasına girilmesinden hoşlanmıyorum boş oda var orda emzir denmiş. Bende hoşlanmam mesela ve başka odamda yok aynısı geçen hafta başıma geldi ve mutfakta emzir dedim. Kızda gayet güzel bi şekilde emzirdi hiçte problem yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?