Ya ben bu sitedeki YATAK ODASI AMAN KİMSE GİRMESİN ÇOK MAHREM olayını anlamıyorum. Yatak odası bir adet yatak, gardrop ve belki tuvalet masası, kitaplıktan oluşan evlerimizin bir odasıdır. Mahrem diye nitelendirdiğimiz iç çamaşırları ve eşimizle münasebetimizde kullandığımız bilimum malzemeler dolabımızın içinde durur. Yani çok gıcık tipler olur okuyoruz burda kaynana görümce yeğen vs gelip dolap karıştırıyo tamam sokma odana. Ama karıştırmıyosa ne olur yani girseler içeri. Ne olur yani kadın girse çocuğunu emzirse. Yani neden her şeyi bu kadar dramatik yaşıyosunuz. Benim de bir yatak odam var her insanın olduğu gibi. Girip içerde sütyenlerimi kafalarına geçirip monopoly oynamıyolarsa MAHREM, GİRMEYİN NAPIYOSUNUZ, O YATAKTA FITIFITI YAPILIYO diye sinir krizi geçirmem. Yatak odası bence mahrem değildir, dolapların içi mahremdir. Bizim ailede hatta yaşça büyük bir çift misafir gelince yatak odası bile verilir nezaketen. Yani bence siz ve daha pek çok kişi yatak odanıza fazla anlam yüklüyosunuz. Eltiniz de pek normal değil bu arada ama ayıp etmissiniz