• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnanın Bıktım Artık!

Bilemiyorum ben ne yapardım ama eltim yok görümcemle de eh işte anlaşırız. Bazen boş ve bazalı bir odam olmasına rağmen bebek uyuyunca gider yatak odama yatırır. Ha karıştırsa vs bende hoşlanmam ama bebek için olduğundan bişey demiyorum. Siz de eltiniz için değil de bebek için düşünebilirdiniz eltinizi sevmiyorsanız.

Bilemiyorum ben ne yapardım ama eltim yok görümcemle de eh işte anlaşırız. Bazen boş ve bazalı bir odam olmasına rağmen bebek uyuyunca gider yatak odama yatırır. Ha karıştırsa vs bende hoşlanmam ama bebek için olduğundan bişey demiyorum. Siz de eltiniz için değil de bebek için düşünebilirdiniz eltinizi sevmiyorsanız.
Canım bence konu sahibinin derdi biraz farklı :) Yani kadın çocuğunu emzirmek için giriyor odasına. Bu arkadaşımızda içeri girip yatak odama girilmesinden hiç hoşlanmam deyip resmen kadını kovuyor. Bende merak ediyorum doğrusu çocuğunu emzirmeye giren eltisi değil de kendi öz kızkardeşi olsa yine aynı tavrı gösterir miydi ? Bu arkadaşımız belli ki eltisini çok kafasına takmış herşeyi gözüne batar olmuş.

Canım bence konu sahibinin derdi biraz farklı :) Yani kadın çocuğunu emzirmek için giriyor odasına. Bu arkadaşımızda içeri girip yatak odama girilmesinden hiç hoşlanmam deyip resmen kadını kovuyor. Bende merak ediyorum doğrusu çocuğunu emzirmeye giren eltisi değil de kendi öz kızkardeşi olsa yine aynı tavrı gösterir miydi ? Bu arkadaşımız belli ki eltisini çok kafasına takmış herşeyi gözüne batar olmuş.
Ah evet konuyu okuyunca ben de aynısını düşündüm. Benim yeğenlerim kuzenlerim gelse yatak odamı karıştırmadıgı sürece çocuk yatırabilir, emzirebilir,altını değiştirebilir. Orası benim odamsa eşimin de odası o da yeğenlerine kardeşlerine bi şey demez sonuçta. Empati kurmak lazım. Ama kocaman kadın onca yer varken girse yatak odasında yatmak filan istese o zaman tabii kızılır. Bilmiyorum çocuk varsa işin içinde iş değişir.
İnşallah araları düzelir eltisiyle 😊

Bebek emzirme mevzusu olunca gorus belirtmek istedim. Benim bebegim de odada baska birieleri varsa konusuyorlarsa dikkatini onlara verirdi. Emzirirken hele de o sekilde uyuyacaksa sessiz sakin bir ortam tercih etmis olabilir eltiniz. Başkalarının yaninda emzirmek istememis de olabilir.

Kisacasi safiyane bir niyetle yapilmis bir eyleme verdiğiniz o cevap beni de kirardi ben de mesafeli davranirdim.

İliskilerinizde bir gerilim varsa bu olayi size koz olarak kullanip baskalarini kiskirtiyorsa o da olmaz.

Suyu bulandirmadan, kiliclari kuşanmadan seviyeli bir sekilde iliski kurmak en mantiklisi. Onun hakkinda kotu konuşmadan mesafeli olmayi tercih ediyorum tavri en şık yaklasim olacaktır.

Son düzenleme:
Yahu arkadas alti üstü uyudugun oda hemde eltinde kadın ve emzirecek ne var ki bunda hani kaynım olsa yada yabancı erkek tamam da yani eltin bu ya...kendi kız kardeşin emzirmek için yatak odana girmek istese inada der misin ben hoslanmiyorim diye...demezsin tabiki...vallahi benim için oda odadır o an esimle.orda birşey yapmadığınız sürece ve erkek olmadığı sürece ister emzirmek ,ister uzanmak ,ister namaz kılmak için herkes girebilir...haaaa ama ufak bebekli birinin girip karisturnasina izin vermem orası ayri

Sahsen yatak odama gırılmesını ıstemem .baskasının da hatta yakın akrabamında gırmem.
Ama gırmıs ya da ızın ıstemısse hayır gıremezsın denmez.
Anahtarı koynunuza koyun da kımse gormesın
Bu kadar takıntı hepınıze zarar.

Ayrıca konuya yorum yapayım evin kalabalık olmasına gerek ile yok

Elfim i ne kadar sevmem az cok bilinir burada da😂 ayniseyk yaşadım açtım kapimicocuvu uyutup çıktı ☺️

Hiç güvenmem ama giremezsin de denmez yani

MAHREM, GİRMEYİN NAPIYOSUNUZ, O YATAKTA FITIFITI YAPILIYO diye sinir krizi geçirmem. Yatak odası bence mahrem değildir, dolapların içi mahremdir. Bizim ailede hatta yaşça büyük bir çift misafir gelince yatak odası bile verilir nezaketen. Yani bence siz ve daha pek çok kişi yatak odanıza fazla anlam yüklüyosunuz. Eltiniz de pek normal değil bu arada ama ayıp etmissiniz

sandalyeden duştum ahaha çok yaşa

Evde mevlüt varmış kalabalıktır. Bebeğimi emzirmek için yatak odana girebilir miyim deyince, bana da hayır girilmesinden hoşlanmıyorum dense ben de sinir olurdum ve bir daha samimi şekilde görüşeceğimi sanmıyorum o insanla. Ben sizin o tavrınızı da yanlış buldum.

Yatak odasına girilmesinden hoşlanmıyorum boş oda var orda emzir denmiş. Bende hoşlanmam mesela ve başka odamda yok aynısı geçen hafta başıma geldi ve mutfakta emzir dedim. Kızda gayet güzel bi şekilde emzirdi hiçte problem yapmadı.

Mevzu yatak odasindan ziyade eltiyi sevmemeniz muhtemelen. Sevmedigim insani degil yatak odasi eve sokasim gelmiyor. Mevlid yapmis olsaydim ve sevmedigim biri mecburi gelseydi ben de yatak odama sokmazdim. 🙄🙄

Ama annemler bize gelince yatak odasini onlara veriyoruz mesela.

Yatak odasına girilmesinden hoşlanmıyorum boş oda var orda emzir denmiş. Bende hoşlanmam mesela ve başka odamda yok aynısı geçen hafta başıma geldi ve mutfakta emzir dedim. Kızda gayet güzel bi şekilde emzirdi hiçte problem yapmadı.
Neden? Gercekten merakbetrigim icin soruyorum. Yatak odasi neden bu kadar onemli?

evine gelen kişiye başka odaya git diyorsun.şaşılacak şey, örf adet gelenek nedir allahını seversen.evine gelene hürmet edeceksin.bir odaiçinböyle bir tavıra gerek yoktu.hiç haklı değilsin.kadın emzirmeye girmiş kadına acımıyorsan çocuğa acı.belki uyucak uyusun yatakta rahatça.ne diyeyim bilmiyorum

Back