Merhabalar biraz uzun olacak ama akıla ihtiyacım var,
eltimle en basından beri birbirimizi pek sevmeyiz. ama hıc atışmamız vs olmadı. esımı cok sevıyorum bu yuzden doğğum yaptı gıttım doğum gunu oldu hediye aldım cocuguna hediyesini yaptım. evime geldi ağırladım. ama ben nısanlandım cocugu var gelmedı. kına yaptım 1 saat durdu durmadı cocuk durmuyo dedı gıttı. ev yerlestırdım bır kere arayıpta bnde bı ıs yapayım teklıfınde bıle bulunmadı. ben beklemıyorum da . ama kayınvalıdem sureklı onu da ara onu da çagır her yerde onu over her yere onu zorla sokusturmaya çalısır. benım aılem sehır dısında yasıyor annem de bızı zıyarete gelmışti. kayınvalıdem de yemek yapmıs bızı davet ettı. gıttık eltımı ve gorumcemı de çagırmıs, annemı aldık gıttık. eltım ve kaynım bır odada otryordu bnde gıdıp hastaydı geçmıs olsun nasılsın dedım . kucagında cocuğu vardı. tam elımı attım sevmeye aldı cocugu cıktı gıttı odadan. anneme odadan cıkıp hosgeldınız bıle demedı. salona geldı yemegını yedı tekrar dıger odaya gectı. bızde otururuken kayınvalıdem cocugu kucagıma verdı. bnde herkesın ıcınde annesı sevmemızı ıstemıyor bana verme dedım. aıle arasında oyle seyler olmaz vs dedıler ama bos yanı. bu ılk degıl kac oldu ve bunu sadece bana degıl herkese yapıyor.
kayınvalıdem de bunun suclusu olarak benı goruyor. sebebı suymus :
ben gelın mevlıdı yapmıstım evım 2+1 ve mevlıtte sadece kadınlar vardı. cocugunu emzırmesı ıcın salon var (sadece kadınlar oldugu ıcın) ayrıca bır oda daha var . yatak odasına gırıp orda emzırmek ıstedı. bnde dedım kı yatak odasına gırılmesınden hoslanmıyorum ıcerde bos oda var salon var lutfen. buna alınmıs hatta aglamıs cıkmıs gıtmıs (kı boyle bısey olmadı ondan sonra 2 kere daha geldı evıme ve cocuguna mama sandalyesı lazımmıs bıze alırmısınız dıye sordular onu da bız aldık ) kayınvalıdeme boyle soyluyor agaldım cıktım gıttım. kayınvalıdem de demıyorkı bana anlatma ıkınız aranızda cozun. ya da yatak odasına gırılmesını ıstemıyor oabılır. ya da gelıp bana sormuyor bıle ne oldu dye. ve ınsnalara da dıyorkı yatak odasına sokmamıs o da boyle yapıyor. ya arkadaslar sız akıl verın ben ne yapayım. yatak odasına gırılır mı. orası mahrem degılmı. ve bu ılk olan sey degıl. sonuncu oldu artık. kaynanam adaletlı oldugunu soyluyor bu mu adalet. nasıl bır tavır sergılıyım bana akıl verın lutfen .