• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin her dakika hakaret edişi!!!

Burda herkes benım annelıgımı vs sorgulamıs cocuklarım gelecegı falan dıye ya konuyu dıkkatlı okumadınız ya da gercekten eleştırmek ıcın yorum yapıyosun sıze ben esımın bana karsı hakaretlerıyle alakalı bı konu actım cocuklarıma bakamıyorum vs dıye degıl colta guzel annelık yapıyorum evlatlarıma,tek sorun esımın bana karsı yaklasımları anlatabılıyomuyum konu bundan ıbaret kısırlastırılması gereken bı dunya anne musvettesı kadınlar var bu yorumlarınızı onlara yapıj ben butun dogumlarımda tek basıma amelıyatlı halımle baktım cocuklarıma gece gunduz sut goturdum yanı annelıgımı sorgulamak yerıne ınsan gıbı yorum yapın konuyla alakası olsun

Çocuklarınıza besi hayvanı gibi baktığınızda, yani onlara barınacak bir çatı, yiyecek bir ekmek sağladığınızda ebeveynlik görevinizi tamamlamış olmuyorsunuz. Sizi eleştirenler, psikolojik şiddet ve çekişme dolu, huzursuz, toksik bir aile içine niye çocuk yapmaya devam ettiniz diye eleştiriyorlar. Bakın bir değil, iki değil, üç değil, dört çocuk... Birinin ihtiyacı olan sevgi, saygı ve güven ortamını sağladınız da mı devam ettiniz? İnsanlar mutlu, huzurlu yuvalarının içine ikinci çocuğu yaparken kırk kere düşünüyorlar "Acaba ilk çocuğuma sağladığım şartları sağlayabilecek miyim ikinci evladıma da? Enerjimle, maddi-manevi yetebilecek miyim?" diye. Sizin ise maşallahınız var, eş olmayı bile becerememiş bir adamın kucağına peşi sıra saymışsınız dört tane. Evet, anneliğiniz eleştirilir bu durumda da.

Gerçi konu neresinden tutsam elimde kalıyor, can sıkmaya açılmış gibi görünüyor ama reelde de sizin gibiler bol.

Burda herkes benım annelıgımı vs sorgulamıs cocuklarım gelecegı falan dıye ya konuyu dıkkatlı okumadınız ya da gercekten eleştırmek ıcın yorum yapıyosun sıze ben esımın bana karsı hakaretlerıyle alakalı bı konu actım cocuklarıma bakamıyorum vs dıye degıl colta guzel annelık yapıyorum evlatlarıma,tek sorun esımın bana karsı yaklasımları anlatabılıyomuyum konu bundan ıbaret kısırlastırılması gereken bı dunya anne musvettesı kadınlar var bu yorumlarınızı onlara yapıj ben butun dogumlarımda tek basıma amelıyatlı halımle baktım cocuklarıma gece gunduz sut goturdum yanı annelıgımı sorgulamak yerıne ınsan gıbı yorum yapın konuyla alakası olsun
Çocuklar o hakaretlere şahit olmuyor mu

Herkese merhaba,öncelikle şuna belırtmek istiyorum okumaktan kaçınmayan arkadasların dikkatlıce sorunumu okumasını rıca edıyorum,5 sene once liseden arkadasımla bır evlılık gerceklestırdım,soz gunumuzden berı bana sıkıntı cıkardı,nıkahımızda aılesı gelmedı dıye nıkahta benı aglatarak masadan kaldırdı oysakı benım aılemde gelmemıstı ama ben onunda kendımınde motıvasyonumuzu yuksek tutmaya calısan taraftım,neyse aılesı nıkahımıza gelmedı dıye 2 hafta boyunca kurdugum yemek masasına hıc oturmadı,ramazan gunu sabahı ailesı erkenden zıyarete gelmısler hamıle oldugum ıcın uyuyodum esım yanıma gelıp annemler geldı kalk hosgeldın de dedı bende elımı yuzumu yıkayıp hosgeldıne odaya gıdecektımkı annesı ve babası kalkıp gıttı,onlar gottıkten sonra esım bana hakaretler edıp nasıl hosgeldın demezsın vs dedı bende elımı yuzumu toparlamadan nasıl gelım dedım,bunun uzerıne yıne kurdugum sofralara oturmadı ve benı gunlerce aynı evın ıcerısınde yan yana gecerken bıle gormezden geldı,eşimin bu hallerı cok canımı sıktı anlatmaya calıstım dınlemedı.defalarca ayrılma esıgıne geldık aılesıne benım hakkımda olur olmadık seyler anlatmıs komsularımız dahıl,soz kestıgımız gunden berı sureklı tavır ve hakaret goruyorum,aılesı bızı evden kovdu esımın elınden tuttum yurudum,hamıleyken karnım burnumda yıne evden kovdular yjne elınden tuttum yurudum,bebegım oldu ayrıldık esım cocugumu ıstedı tehdıtlerle benden aldılar,gormek ıstedım kapılarına gıttım rıca ettım haneye tecavuzden ınfazım oldugunu bıle bılr benı ıcerı attırdılar esım bu olayın en basında,sonrasında bakamadılar bana verdıler,esım gormek ıstedıgı cocugumu hıc suphesız gosterdım ıkıletmedım ama o bana cpcugumu kullanarak yapmadıgını bırakmadı ve toplamda 4 kez bosanma davası acıldı 5 senede ve bı keresınde kızıma hamıleyken doguma acıl lındıgım sırada ogrendım dava actıgını ve doguma aglaya aglaya gırdım,olmayacak ısler oldu evlılıgımızde bı bataklık dusunun ben o bataklıga dustum ve senelerdır bana hakaretlerı bıtmedı ve hıc bır zaman ben bu konudada hatalıyım demedı asla,hep benım suclu oldugumu ılan ettı herkese kendı aılesınden tutun benım aıleme komsularımıza kadar,onun yuzunden hıc kıyaamdıgım saclarımı kestım sınırle anlasılmadıgım ıcım,herkesın ortasında bana agıza alınmayacak kelımeler kullandıgı ıcın,benım aılem dag gıbı arkamızda dururken esımın aılesı kapıya atmıstı esımın aılesının dagıttıgını benım aılrm toparlamıstı her zaman ve buna ragmen hep hakaret gordu ben ve benım aılem,sunu soruyorum lutfen cevaplayın benı hrr zaman herkese suclu gosteren kendını haklı gostrren bu ınsanın derdı nedır benımle ve ne yapmalıyım cıldırmak uzereyım bebegım var kavga cıkmasın ıstıyorum ama gercekten ben onu herseye ragmen severken onun bana yaptıkları...lutgen cevapşarınızı yazın artık ben yetısemıyorum
Bunca şeye rağmen nasıl seviyorsunuz. Bunca şeyi kendinize reva gördüğünüz için baş sorunlu sizsiniz.
Hele hele çocuğumu elimden alıp bana göstermeyecek? Böyle bir şey olabilirmi?

Ayy halen kocam da kocam diyorsun şaka gibisin ! Kocandan büyük problemlerin var ! Herkes neden anneliğine yorum yapmış sence acaba ?Bi düşün

Pardon da leş gibi ortamlara tam 4 çocuk dogurup sağa sola dagitmişsiniz, çocukların hepsi ayrı yerlerde yaşıyor, nasıl çok güzel annelik bu? Bir de anneligimi sorgulayamazsiniz demez mi😂 Şaka mısın arkadasım akşam akşam

konu sahibi ortada kocanizin size davranışlarından çok daha büyük sorunlarınız var farkında mısınız acaba? yahu 4 çocuğundan 3 u yanında değil senin ciğerin buna nasıl dayanıyor da koca koca diye daha konu açıyorsun? allahim çok şaşkınım. koca nedir ya Allah aşkına...benim 3 ciğerim orda burda ben daha kocam hakaret etti yok elini tuttum yürüdüm gittim tatavasi yapacagim. muhtemelen aklı selim değilsiniz. çünkü aklı selim insanlar (burada onlarca kişinin sizi eleştirdiği gibi) şu an koca yası tutmak yerine evlatlarının peşinde koşuyorlar. işte sizin gibi ebeveynler yüzünden yetişen çocuklar ortalıkta heba oluyor ve milletin de başına bela oluyorlar. az akıllı olun da çoluk çocuğunuza sahip çıkın. adliyede sürekli madde bağımlısı çocukların ifadesi alınıyor it kopuk dolu. çok yazık. herseye hazırlıklı olun... ama bosverin ya kocanız size hakaret etmesin iki hoş kelam etsin de cocuk dediğin nedir ki beş dk da bir tane daha yaparsınız...

konu sahibi ortada kocanizin size davranışlarından çok daha büyük sorunlarınız var farkında mısınız acaba? yahu 4 çocuğundan 3 u yanında değil senin ciğerin buna nasıl dayanıyor da koca koca diye daha konu açıyorsun? allahim çok şaşkınım. koca nedir ya Allah aşkına...benim 3 ciğerim orda burda ben daha kocam hakaret etti yok elini tuttum yürüdüm gittim tatavasi yapacagim. muhtemelen aklı selim değilsiniz. çünkü aklı selim insanlar (burada onlarca kişinin sizi eleştirdiği gibi) şu an koca yası tutmak yerine evlatlarının peşinde koşuyorlar. işte sizin gibi ebeveynler yüzünden yetişen çocuklar ortalıkta heba oluyor ve milletin de başına bela oluyorlar. az akıllı olun da çoluk çocuğunuza sahip çıkın. adliyede sürekli madde bağımlısı çocukların ifadesi alınıyor it kopuk dolu. çok yazık. herseye hazırlıklı olun... ama bosverin ya kocanız size hakaret etmesin iki hoş kelam etsin de cocuk dediğin nedir ki beş dk da bir tane daha yaparsınız...
Konu sahibinin böyle derdi yok çünkü direkt üreyip yeniden çoğalıyor!
Kahroldum o yavrucaklara ya😭

Son düzenleme:
Yani tek derdin o 🤮 kocan mı? Çocuklarına karşı da suçlusun! Böyle bir babaya 4 tane çocuk doğurmak ne ya? Hayır doğurdun diyelim o zaman bak! Adamın hakaretlerini dinlemekten peşinde koşmaktan o 🤮 elini tutmaktan 4 çocuğa vakit mi kalır? Resmen çocuk ziyan etmek bu.
Boşanacaksın çalışıp çocuklarına bakacaksın. Senin çözümün bu.

Yani tek derdin o 🤮 kocan mı? Çocuklarına karşı da suçlusun! Böyle bir babaya 4 tane çocuk doğurmak ne ya? Hayır doğurdun diyelim o zaman bak! Adamın hakaretlerini dinlemekten peşinde koşmaktan o 🤮 elini tutmaktan 4 çocuğa vakit mi kalır?
Boşanacaksın çalışıp çocuklarına bakacaksın. Senin çözümün bu.
Balım ortada tek bir 🤮baba olsa yine iyi, konu sahibi iki ayrı 🤮 adamdan toplam 4 çocuk yapmış, çocuklardan 1 i ilk babada, 2 si diğer babada....Niyeyse konu sahibi lütfedip 1 tane almış yanına, o da emiyor felan diye herhalde.... Memeden kesilince onu da hemen postalar yerine, yeni aşklara yeni çocuklara yer açmak lazım çünkü ...

Son düzenleme:
Balım ortada tek bir 🤮baba olsa yine iyi, konu sahibi iki ayrı 🤮 adamdan toplam 4 çocuk yapmış, çocuklardan 1 i bir babada, 2 si diğer babada....Niyeyse konu sahibi lütfedip 1 tane almış yanına, o da emiyor felan diye herhalde.... Memeden kesilince onu da hemen postalar yerine, yeni aşklara yeni çocuklara yer açar büyük ihtimalle...
Neeeeeeeee inanamıyorum! Daha anneliğimi sorgulamayın demiş. Kısırlaştırılması gerek acil olarak. Belki de adamlar normaldir çocuklar için hayırlı olan baba yanıdır. Gece gece sinirim bozuldu pirayecim

Back