- 22 Mart 2021
- 2.482
- 20.052
- 258
- Konu Sahibi whiteangels_
Burda herkes benım annelıgımı vs sorgulamıs cocuklarım gelecegı falan dıye ya konuyu dıkkatlı okumadınız ya da gercekten eleştırmek ıcın yorum yapıyosun sıze ben esımın bana karsı hakaretlerıyle alakalı bı konu actım cocuklarıma bakamıyorum vs dıye degıl colta guzel annelık yapıyorum evlatlarıma,tek sorun esımın bana karsı yaklasımları anlatabılıyomuyum konu bundan ıbaret kısırlastırılması gereken bı dunya anne musvettesı kadınlar var bu yorumlarınızı onlara yapıj ben butun dogumlarımda tek basıma amelıyatlı halımle baktım cocuklarıma gece gunduz sut goturdum yanı annelıgımı sorgulamak yerıne ınsan gıbı yorum yapın konuyla alakası olsun
Çocuklarınıza besi hayvanı gibi baktığınızda, yani onlara barınacak bir çatı, yiyecek bir ekmek sağladığınızda ebeveynlik görevinizi tamamlamış olmuyorsunuz. Sizi eleştirenler, psikolojik şiddet ve çekişme dolu, huzursuz, toksik bir aile içine niye çocuk yapmaya devam ettiniz diye eleştiriyorlar. Bakın bir değil, iki değil, üç değil, dört çocuk... Birinin ihtiyacı olan sevgi, saygı ve güven ortamını sağladınız da mı devam ettiniz? İnsanlar mutlu, huzurlu yuvalarının içine ikinci çocuğu yaparken kırk kere düşünüyorlar "Acaba ilk çocuğuma sağladığım şartları sağlayabilecek miyim ikinci evladıma da? Enerjimle, maddi-manevi yetebilecek miyim?" diye. Sizin ise maşallahınız var, eş olmayı bile becerememiş bir adamın kucağına peşi sıra saymışsınız dört tane. Evet, anneliğiniz eleştirilir bu durumda da.
Gerçi konu neresinden tutsam elimde kalıyor, can sıkmaya açılmış gibi görünüyor ama reelde de sizin gibiler bol.