- 21 Ağustos 2015
- 31.668
- 95.943
- 598
- 37
- Konu Sahibi Smyrnadenizz
-
Emzirirken bira icer 4-5 saat emzirmez etkisi gecerEmziren kadın bira mı içiyor?
Offf ne kadar bencil birisiniz. O kadar kişi hatalı olduğunuzu yazmış herkese kötü kötü cevap veriyorsunuz. Öz eleştiri nedir bilmez misiniz?işte bu tercıh meselesi. sız takılmazsınız ben takılırım ve bunu kıbarca da soyledım.
Ben de yatak odamın kapısını kapalı tutarım. Mahremdir. İnanın giren insanın enerjisi sirayet ediyor. Kendim de kimseninkine girmemeye çalışırım. Bu konuda saygı duyulmalı size. Ama bu kv lerde sorgusuz sualsiz küçük gelini ezme, adaletli olmadan büyük gelini saydırma tavrı muhakkak oluyor. Eski kafa oldukları için eski düzeni istiyorlar herhalde. Siz saygınızı bozmadan olduğunuz yerde kalın. Kimsenin tribine tavrına göre şekillenmeyin. Özsaygınızı kaybedersiniz. Sizi böyle kabul etsinler. Bende de var böyle elti. Kayınvalideler onların şerrinden çekinip diğer tarafa baskı yapıyolar.Merhabalar biraz uzun olacak ama akıla ihtiyacım var,
eltimle en basından beri birbirimizi pek sevmeyiz. ama hıc atışmamız vs olmadı. esımı cok sevıyorum bu yuzden doğğum yaptı gıttım doğum gunu oldu hediye aldım cocuguna hediyesini yaptım. evime geldi ağırladım. ama ben nısanlandım cocugu var gelmedı. kına yaptım 1 saat durdu durmadı cocuk durmuyo dedı gıttı. ev yerlestırdım bır kere arayıpta bnde bı ıs yapayım teklıfınde bıle bulunmadı. ben beklemıyorum da . ama kayınvalıdem sureklı onu da ara onu da çagır her yerde onu over her yere onu zorla sokusturmaya çalısır. benım aılem sehır dısında yasıyor annem de bızı zıyarete gelmışti. kayınvalıdem de yemek yapmıs bızı davet ettı. gıttık eltımı ve gorumcemı de çagırmıs, annemı aldık gıttık. eltım ve kaynım bır odada otryordu bnde gıdıp hastaydı geçmıs olsun nasılsın dedım . kucagında cocuğu vardı. tam elımı attım sevmeye aldı cocugu cıktı gıttı odadan. anneme odadan cıkıp hosgeldınız bıle demedı. salona geldı yemegını yedı tekrar dıger odaya gectı. bızde otururuken kayınvalıdem cocugu kucagıma verdı. bnde herkesın ıcınde annesı sevmemızı ıstemıyor bana verme dedım. aıle arasında oyle seyler olmaz vs dedıler ama bos yanı. bu ılk degıl kac oldu ve bunu sadece bana degıl herkese yapıyor.
kayınvalıdem de bunun suclusu olarak benı goruyor. sebebı suymus :
ben gelın mevlıdı yapmıstım evım 2+1 ve mevlıtte sadece kadınlar vardı. cocugunu emzırmesı ıcın salon var (sadece kadınlar oldugu ıcın) ayrıca bır oda daha var . yatak odasına gırıp orda emzırmek ıstedı. bnde dedım kı yatak odasına gırılmesınden hoslanmıyorum ıcerde bos oda var salon var lutfen. buna alınmıs hatta aglamıs cıkmıs gıtmıs (kı boyle bısey olmadı ondan sonra 2 kere daha geldı evıme ve cocuguna mama sandalyesı lazımmıs bıze alırmısınız dıye sordular onu da bız aldık ) kayınvalıdeme boyle soyluyor agaldım cıktım gıttım. kayınvalıdem de demıyorkı bana anlatma ıkınız aranızda cozun. ya da yatak odasına gırılmesını ıstemıyor oabılır. ya da gelıp bana sormuyor bıle ne oldu dye. ve ınsnalara da dıyorkı yatak odasına sokmamıs o da boyle yapıyor. ya arkadaslar sız akıl verın ben ne yapayım. yatak odasına gırılır mı. orası mahrem degılmı. ve bu ılk olan sey degıl. sonuncu oldu artık. kaynanam adaletlı oldugunu soyluyor bu mu adalet. nasıl bır tavır sergılıyım bana akıl verın lutfen .
Kalabalık olmayan diyorsunuz. Bende 2 yıl emzirmiş bir anne olarak. Boş oda var iken neden kalabalık olmayan odada emzireyim mantıklı açıklaması nedir. Ben hiç sıkıntı yaşamadım ya anlamıyorum kime gitsem karşı taraf beni genelde emzir uyut die yatak odasına yönlendirdi. Bende sahsen öyle yapıyorum annelere. Bence burda siz abartmışsınız ve eltiniz gerçektende kalbini kırmışsınız.bana sormadı kapı kılıtlıydı yatak odasının acmıs ıcerı gırmıstı. ve emzırmesı ıcın KALABALIK OLMAYAN BOS BIR ODA DAHA VARDI.
Ay siz çok yaşayın kahkaha attm yaYa ben bu sitedeki YATAK ODASI AMAN KİMSE GİRMESİN ÇOK MAHREM olayını anlamıyorum. Yatak odası bir adet yatak, gardrop ve belki tuvalet masası, kitaplıktan oluşan evlerimizin bir odasıdır. Mahrem diye nitelendirdiğimiz iç çamaşırları ve eşimizle münasebetimizde kullandığımız bilimum malzemeler dolabımızın içinde durur. Yani çok gıcık tipler olur okuyoruz burda kaynana görümce yeğen vs gelip dolap karıştırıyo tamam sokma odana. Ama karıştırmıyosa ne olur yani girseler içeri. Ne olur yani kadın girse çocuğunu emzirse. Yani neden her şeyi bu kadar dramatik yaşıyosunuz. Benim de bir yatak odam var her insanın olduğu gibi. Girip içerde sütyenlerimi kafalarına geçirip monopoly oynamıyolarsa MAHREM, GİRMEYİN NAPIYOSUNUZ, O YATAKTA FITIFITI YAPILIYO diye sinir krizi geçirmem. Yatak odası bence mahrem değildir, dolapların içi mahremdir. Bizim ailede hatta yaşça büyük bir çift misafir gelince yatak odası bile verilir nezaketen. Yani bence siz ve daha pek çok kişi yatak odanıza fazla anlam yüklüyosunuz. Eltiniz de pek normal değil bu arada ama ayıp etmissiniz
Bende yatak odasina girilmesi taraftari degil hoslanmiyorum. Bana yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina da yapmam. Ayrica siz zaten baska bir alternatif sunmussunuz. Sonucta orasi sizin mahremiyetiniz. Kimseye de acmak zorunda degilsiniz. Herkes istedigi sekilde anlasin cok da tin yaniMerhabalar biraz uzun olacak ama akıla ihtiyacım var,
eltimle en basından beri birbirimizi pek sevmeyiz. ama hıc atışmamız vs olmadı. esımı cok sevıyorum bu yuzden doğğum yaptı gıttım doğum gunu oldu hediye aldım cocuguna hediyesini yaptım. evime geldi ağırladım. ama ben nısanlandım cocugu var gelmedı. kına yaptım 1 saat durdu durmadı cocuk durmuyo dedı gıttı. ev yerlestırdım bır kere arayıpta bnde bı ıs yapayım teklıfınde bıle bulunmadı. ben beklemıyorum da . ama kayınvalıdem sureklı onu da ara onu da çagır her yerde onu over her yere onu zorla sokusturmaya çalısır. benım aılem sehır dısında yasıyor annem de bızı zıyarete gelmışti. kayınvalıdem de yemek yapmıs bızı davet ettı. gıttık eltımı ve gorumcemı de çagırmıs, annemı aldık gıttık. eltım ve kaynım bır odada otryordu bnde gıdıp hastaydı geçmıs olsun nasılsın dedım . kucagında cocuğu vardı. tam elımı attım sevmeye aldı cocugu cıktı gıttı odadan. anneme odadan cıkıp hosgeldınız bıle demedı. salona geldı yemegını yedı tekrar dıger odaya gectı. bızde otururuken kayınvalıdem cocugu kucagıma verdı. bnde herkesın ıcınde annesı sevmemızı ıstemıyor bana verme dedım. aıle arasında oyle seyler olmaz vs dedıler ama bos yanı. bu ılk degıl kac oldu ve bunu sadece bana degıl herkese yapıyor.
kayınvalıdem de bunun suclusu olarak benı goruyor. sebebı suymus :
ben gelın mevlıdı yapmıstım evım 2+1 ve mevlıtte sadece kadınlar vardı. cocugunu emzırmesı ıcın salon var (sadece kadınlar oldugu ıcın) ayrıca bır oda daha var . yatak odasına gırıp orda emzırmek ıstedı. bnde dedım kı yatak odasına gırılmesınden hoslanmıyorum ıcerde bos oda var salon var lutfen. buna alınmıs hatta aglamıs cıkmıs gıtmıs (kı boyle bısey olmadı ondan sonra 2 kere daha geldı evıme ve cocuguna mama sandalyesı lazımmıs bıze alırmısınız dıye sordular onu da bız aldık ) kayınvalıdeme boyle soyluyor agaldım cıktım gıttım. kayınvalıdem de demıyorkı bana anlatma ıkınız aranızda cozun. ya da yatak odasına gırılmesını ıstemıyor oabılır. ya da gelıp bana sormuyor bıle ne oldu dye. ve ınsnalara da dıyorkı yatak odasına sokmamıs o da boyle yapıyor. ya arkadaslar sız akıl verın ben ne yapayım. yatak odasına gırılır mı. orası mahrem degılmı. ve bu ılk olan sey degıl. sonuncu oldu artık. kaynanam adaletlı oldugunu soyluyor bu mu adalet. nasıl bır tavır sergılıyım bana akıl verın lutfen .
salon ve oda tamamen boş muydu yoksa kadınlar mı vardı?
bu yatak odası mahrem olayını benim kafam almıyor. yatıp uyuduğun bir oda yani ortaya donunu filan saçmadıysan niye mahrem olsun? ailemde görmedim kendi çocuğum vs olursa da bu şekilde davranmam. eltin gece gelip yatağında yatayım dememiş, çocuk emzireyim demiş. o daha mahrem yani.
onun dışında demek ki kadın seni sevmedi, e sen de onu sevmemişsin. ne diye zorluyorsun ki. kaynana da ver cevabını sussun yani.
Valla bana da haklı cikmak için sallıyor gibi geldi. İnsanlara iftira atmak bu kadar kolay mı acaba? Bana inandırıcı gelmedi açıkçası.Emzirirken bira icer 4-5 saat emzirmez etkisi gecer
Cok abartılcak bir durum degil.
Konu sahibi muhtemelen sallıyor zaten
Ayy çok güldüm Allah da sizi güldürsünYa ben bu sitedeki YATAK ODASI AMAN KİMSE GİRMESİN ÇOK MAHREM olayını anlamıyorum. Yatak odası bir adet yatak, gardrop ve belki tuvalet masası, kitaplıktan oluşan evlerimizin bir odasıdır. Mahrem diye nitelendirdiğimiz iç çamaşırları ve eşimizle münasebetimizde kullandığımız bilimum malzemeler dolabımızın içinde durur. Yani çok gıcık tipler olur okuyoruz burda kaynana görümce yeğen vs gelip dolap karıştırıyo tamam sokma odana. Ama karıştırmıyosa ne olur yani girseler içeri. Ne olur yani kadın girse çocuğunu emzirse. Yani neden her şeyi bu kadar dramatik yaşıyosunuz. Benim de bir yatak odam var her insanın olduğu gibi. Girip içerde sütyenlerimi kafalarına geçirip monopoly oynamıyolarsa MAHREM, GİRMEYİN NAPIYOSUNUZ, O YATAKTA FITIFITI YAPILIYO diye sinir krizi geçirmem. Yatak odası bence mahrem değildir, dolapların içi mahremdir. Bizim ailede hatta yaşça büyük bir çift misafir gelince yatak odası bile verilir nezaketen. Yani bence siz ve daha pek çok kişi yatak odanıza fazla anlam yüklüyosunuz. Eltiniz de pek normal değil bu arada ama ayıp etmissiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?