İnanın Bıktım Artık!

Allah eltinin de hayırlısını versin
Söz konusu elti bence selamı sabahı kes bu insanla
Bu neymis carcarcar

Ben de yatak odamın kapısını kapalı tutarım. Mahremdir. İnanın giren insanın enerjisi sirayet ediyor. Kendim de kimseninkine girmemeye çalışırım. Bu konuda saygı duyulmalı size. Ama bu kv lerde sorgusuz sualsiz küçük gelini ezme, adaletli olmadan büyük gelini saydırma tavrı muhakkak oluyor. Eski kafa oldukları için eski düzeni istiyorlar herhalde. Siz saygınızı bozmadan olduğunuz yerde kalın. Kimsenin tribine tavrına göre şekillenmeyin. Özsaygınızı kaybedersiniz. Sizi böyle kabul etsinler. Bende de var böyle elti. Kayınvalideler onların şerrinden çekinip diğer tarafa baskı yapıyolar.

Bende benim eltiye yilan derdim. Kadin bana bebegim kucuk rahat yatalim yatakta diye yazin 2 gun yatak odasini vermek istedi de ben kabul etmedim Istedigin zaman da gir emzir dedi. Kullanmadigi iki bos odasi oldugu halde. Meger ne anlayisliymis
Komsum bebegiyle gelse emzirmesi icin yine yatak odami aciyorum ben. Bos odam var ama yatakta nasil isterse oyle emzirsin diye. Bikac hafta once esli misafir agirladim. Hatta yetistiremedim diye yikanmis camasirlari toplayip oldugu gibi yataga biraktim. Kizimin ustunden cikardigim kiyafetler de yerdeydi hatta Kadin emzirecekti odaya girdik. Aldim kiyafetleri oylece kizin besigine attim yaninda yani. Iclerinde fantazi geceligim de vardi yani Gulduk gectik. Emziren kadin nasil rahat oluyorsa oyle davranirim ben kim olursa olsun. .
Kissacasi siz de az degilsiniz..

bana sormadı kapı kılıtlıydı yatak odasının acmıs ıcerı gırmıstı. ve emzırmesı ıcın KALABALIK OLMAYAN BOS BIR ODA DAHA VARDI.
Kalabalık olmayan diyorsunuz. Bende 2 yıl emzirmiş bir anne olarak. Boş oda var iken neden kalabalık olmayan odada emzireyim mantıklı açıklaması nedir. Ben hiç sıkıntı yaşamadım ya anlamıyorum kime gitsem karşı taraf beni genelde emzir uyut die yatak odasına yönlendirdi. Bende sahsen öyle yapıyorum annelere. Bence burda siz abartmışsınız ve eltiniz gerçektende kalbini kırmışsınız.

"Kuma gemisi yürürde elti gemisi yürümez" demiş bir adet atamız. Kim dediyse doğru demiş kuma olsa bu kadar trip olmaz.
Çocuğunu severken eltim bende kaçırırsa o çocuğu değil kocamın yeğeni anamın çocuğu olsa bir daha dokunmam.
İnsan bir sürü şey yaptıktan sonra karşıdan değer görmediğinde ister istemez kırılır. Bu beklenti değildir kırılmaktır,üzülmektir.
Sizin yaptığınız birşeyde yok boş oda varken yatak odanıza girmek istemesi dengesizlikten başka birşey değil. Hadi boş oda olmaz anlarım belki başkasının yanında emziremiyor derim ama boş bir odanız varmış zaten.
Kayımvalidenizle konuşun milletin dengesizliklerini tolere etmek zorunda değilsiniz.

Ayarım böyle insanlara dengesizliklerinin, patavatsızlıklarının arkasına saklananlara önüm arkam sağım solum sobe anında bulurum :)

Kalabalik olmayan bi odada elalemin icinde gogsumu acip evladimi emzirirken rahatsiz olurum. Bos bir oda da emzirmek beni daha rahat hissettirir. Neyden korktun eltin altinlarini calacak kiyafetlerini deneyecek ya da birlikte oldugunuz yatakta takla atacak diye mi ?
Allah eltinize sabır versin, cunku cekilecek cile degilsiniz. Hergun burada eltinize duydugunuz kini kıskançlığı hasetligi okumak cok ilgincime geliyor...

Nasıl yani yatak odası kilitliydi kilitli kspıyı açıp mı girmiş?
Bende sevmiorum yatak odasına girilmesini ailemde bu şekilde öğretti annem ve babamın odasına girmedim küçüklüğümdede.Onlarda bizim odalarımıza girmedi.Kimine göre mahrem kimine göre deyil.Amayatak odanıza girmiş emziriosa siz kadına odadan vık dedıysenız ayıp etmıssınız.Girmiş bikere.Bide sizin niye evınızı temızlesın bebeklı kadın.Ne munasebet canım.

Ay siz çok yaşayın kahkaha attm ya

Bence siz de az değilsiniz. Diğer hanımlar da açıklamışlar zaten aynı şeyleri yazmak istemiyorum ama tek diyebileceğim bana boyle bir laf söylense oraya girmem başka yerde çocuğumu emziririm yarim saat durur kalkarım. Durma sebebim de kibarliktan belki kibar davranarak size ders vermek için. Bu nasil bir cevaptir ya yaptığınız çok ayıp. Yahu benim eşimin halası çocuğuma yemek verirken kendi kaşığını kullandı sinirden deli olmama rağmen sesimi çıkarmadım. Kilo almışsın dedi evet aldım dedim yine sesim çıkmadı. Ama ne yaptım münasebeti kestim bir daha görüşmem olur biter sessizliğim onlara en güzel cevaptır . Ama siz çok ama çok kaba davranmışsınız.

Bende yatak odasina girilmesi taraftari degil hoslanmiyorum. Bana yapilmasini istemedigim bir seyi baskasina da yapmam. Ayrica siz zaten baska bir alternatif sunmussunuz. Sonucta orasi sizin mahremiyetiniz. Kimseye de acmak zorunda degilsiniz. Herkes istedigi sekilde anlasin cok da tin yani

Bu yatak odasını ne kadar abartiyosunuz ya bi de bu çıktı.
Yok mahrem yok hoşlanmıyorum.

Bu kadar kurallarınız varsa kıymetli evinize kimseyi çagirmayin

Ben yatak odamın duvarlarını ses geçirmez olarak yaptırdım. Yetmedi etrafını sivri uçlu tel örgülerle çevreledim. Kapısına da bir alarm sistemi koydurdum şimdi içim çok rahat. Ama yine de arada kapıya özel nöbetçi dikiyorum kimse giremesin yassah bölge orası
Niye yasak? kk beni bozdu mahrem dediler bende uydum..
Konu sahibi sana gelince kesinlikle haksızsın odana girmesine izin vermeliydin..sen bana bakma emi.

Valla hepsini okumadım bile. Takılmayın böyle şeylere. Kocanızı seviyorsunuz kuzum.

Ayy çok güldüm Allah da sizi güldürsün

Eltinize siz de bi samimiyet göstermemişsiniz ki ilgi alaka bekliyorsunuz. Siz de bi değişiksiniz...

Yatak odanıza sokmamakla çok büyük ayıp etmişsiniz. Emzirecek alt tarafı mahremle ne alakası var siz odada uyurken giriyor sanki. Bana birisi giremezsin dese bir daha yüzüne bile bakmazdım. Kusura bakmayın ama haksız olan sizsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…