• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin her dakika hakaret edişi!!!

Merhaba arkadaşlar 3 gündür kafam karışık,4 çocuk annesiyim ve özellikle belirtmek istiyorum 4.sezeryanımdan sonra tekrar hamile kaldım kürtaj ve kürtaj esnasında tüpligasyon işlemi yaptırdım 2 sene oldu fakat her ayın 5 inde regl oluyorum ama bu ay'ın 30 unda hafif bir lekelenmem oldu regl oluyorum sanırım dedım ama lekelenmeden sonra devamı gelmedi ara ara alt karnıma kramplar giriyo ve ocak ay'ı 1 inde yani bugun sabah saat 5 de ceviz büyüklüğünde bir kanama oldu,halâ bekliyorum ama gelen giden yok,tüpligasyon oldugu için olanak da vermiyorum açıkcası sizce ne olabılır daha once hiç boyle olmamıstı,cevaplarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

konularını da unutuyorlar ya haha
Ilk esımden var 1 tane dıkkatını cekerım anlamadan yorum yapma ıstersen ılk esımden 1 ıkıncı esımden 3 cpcugum var ok

Attım yuzugu bende tekrar barısmak ıcın ugrastın
Maşallah sizin de ikna olasınız varmış. Ben 4 çocuğunuz olduğunu bilmiyordum, hadi bir tane yaptınız hem size hem çocuklara yazık değil mi neden böyle dikkatsiz davrandınız? Kocanız koca değil ki, yoruma bile gerek yok kendiniz konuyu başkasının konusuymuş gibi okuyun emin olun burada yazan kadınlarla aynı cevapları verirdiniz.
E şimdi ne yapacaksınız planınız ne?

Maalesef edıyo ıstedıklerı cocuklarım yanımda dursun gelınlerım hızmet etsın kafasında bır kayınvalıde ıle kayınpeder var ortada ne yazıkkı,burda acımasızca yorum yapanlar olmus cevabım olurdu ama burda tartısmaya degıl ısın ıcınden cıkamadıgım ıcın fıkır almya geldım masallah herkes dokturmus

O gün beraber cikmaniz yerine sizden beklentileri neydi ki? Adamin evde yanlarinda oturmasi mi?

Var böyle insanlar, nasil yetiyorlar su ekonomide, soyle bir evlilikte nasil kaldiriyorlar dort cocugu bilmem.
Aman ya gerçekse zerre kadar üzülmedim beter olsunlar ama çocuklara yazık sadece.
Yoksa bu kadınlara yağmurlu havada su verilmez

Aman ya gerçekse zerre kadar üzülmedim beter olsunlar ama çocuklara yazık sadece.
Yoksa bu kadınlara yağmurlu havada su verilmez
Hicbir cocuk huzursuz bir ortami haketmiyor ben de en cok onlara üzülüyorum, yetiskinlerin birbirine yasattigi cehennem benimde umrumda degil.

Hicbir cocuk huzursuz bir ortami haketmiyor ben de en cok onlara üzülüyorum, yetiskinlerin birbirine yasattigi cehennem benimde umrumda degil.
Kesinlikle.
Valla çocuklara olan olmuş böyle sorumsuz anne babaları var yazik.
Doğurmak marifet gibi mükemmel anne ve babaymis gibi bu kadar kavga, hakaret, evden kovulma aşamalarında sevişip sevişip üremeyi de ihmal etmemişler.
İsterse birbirlerini kessin yesinler zerre acımam hatta ohh iyi olmuş size derim
Üzüldüğüm tek şey çocukları

Kesinlikle.
Doğurmak marifet gibi mükemmel anne ve babaymis gibi bu kadar kavga, hakaret, evden kovulma aşamalarında sevişip sevişip üremeyi de ihmal etmemişler.
İsterse birbirlerini kessin yesinler zerre acımam hatta ohh iyi olmuş size derim
😑😑

Eklentiler

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    35,4 KB · Görüntüleme: 45
Bı doktora mi gitseniz kiminiz kimseniz yokmu yani aileniz yokmu sevgi degilki bu niye en başta bile sizi istemeyen adamla evlendiniz niye elinden tutup yürüdünüz niye kovulup oturdunuz yada döndünüz.Doktor bulur sanki sizdeki sorun neyse.Aslinda insanda gerçekten bazı insanlar o kadar hakarete o kadar çirkinliğe evet diyorki insanın daha fazlasını yapasi geliyor ona .Nasılsa susacak nasisa özür dilerim başka türlü anlatamam böyle slim gibi hani cocuklarin oynadığı bir jel gibi bişey var vuruyorsun itiyorsun çekiyorsun yere atıyor üzerinde tepiniyorsun ya işte öyle hala ısrarla orada duruyor.Ayni o.Sevilmek için kendini sevmek lazım sizde buda yok kendine saygı lazım buda yok mantıklı olmak lazım buda yok .İstenmeyen hareketlere hop orda dur bî bakalım demek lazım buda yok.İnsan manipüle oluyor hakareti normallestiriyor diyemem siz hakaret bağımlısı olmuşsunuz sizi incittikçe sevmez kimse ezdikçe öbür yanağı donmussunüz.Kendinize düşman olmanızın sebebi ne doktora gidin burası çare olmaz bence

Öyleymiş :)
Kadin kocası hakaret ettikçe doğurmuş ettikçe doğurmuş en son bir tane de kurtaj yaptırmis oh mis :)

Kesinlikle.

Daha bir kaç saat önce eski konuşuna bakmadan yorum yapmayacam diyip yine yaptım ,ben iflah olmaz bir salagim!

Neyseki bi noktada tuplerini baglatma fikri aklina gelmis en azindan daha fazla sabi ziyan olmayacak.

Size diyecek söz bulamadım. Böyle bir adamı hala nasıl seviyorsunuz ve bu kadaar çocuk yapmışsınız, kusura bakmayın ama yuhh diyorum size.:sinirli:

Back