-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.921
heeee dogru diyorsun haylaz kizim kiz simdiden tokaalar aldim kizima dogumdan sonra takarim diye ama bebegim sapkasiz kalamazki hemen kafadan usutur hasta olur neyse artik toparlanmasini bekleyecem.....oglun gelirse buraya neden olmasin
kizlar sohbet etmek cok guzel ama cok rahatsiz oldum oturmakdan birzcik uzatayim bacaciklarimi tamam mi kendinize cok iyi bakin tbiki bebislerinizede optukkkkkk teyzoslari inat kizimla
tamam canlarım bende çıkıyorum
bende geldim.sıkıldım yaa.yapacak bişi yok...geziniyorum nette.o da gidip geliyor gerçi idare ediyoruz işte
bende geldim.sıkıldım yaa.yapacak bişi yok...geziniyorum nette.o da gidip geliyor gerçi idare ediyoruz işte
yaaa bak senin çizelge gene benden önce ilerlemiş
benimki 11 de atlıyor artık anlamadım ki:))ama iyi oluyor hemen büyüyoruz:118::118::118::118:
kadınlar kulübünden torpillimisin nesin anlamadım kiii
ayy evet itiraf ediyim öyleyimhatta yakında beni editör bilem yaparlar bakarsın bellimi olur:))
benide yardımcın yaparmısın
tabi tabi yapmam mı kız:)
oğlumu hıçkırık tuttu biraz önce yine:))
yavrum zıplayıp duruyor..babamızda bayılıyor o hıçkırırken dinlemeye ağzı kulaklarında eli karnımda bekliyor:))
nasıl anlıyorsun..dalgalanma falan mı oluyor?
ritmik pıtpıtlar oluyor..dışardan bakınca bile belli ouyor.çok güzel bişey
cnm benim bile çok bariz bir şekilde belli oluyor dışarıdan...insanı ne kadar çok kendine bağlıyor değil mi?
resmen aşığım kızıma daha görmeden
evet canım.bende öyle.yeğenimden daha fazla sevemem onu çok seviyorum diyordum.ama bu o kadar farklı ki
tarif bile edilmez çoooook büyük bi sevgi