Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

heeee dogru diyorsun haylaz kizim kiz simdiden tokaalar aldim kizima dogumdan sonra takarim diye ama bebegim sapkasiz kalamazki hemen kafadan usutur hasta olur neyse artik toparlanmasini bekleyecem.....oglun gelirse buraya neden olmasin

ayyy toka aldın demek ne güzel..tararsın birde..oğluma sormam lazım gelir mi oraya diye:)

bayram bitsin diye bekliyorum bende.cuma günü randevum var ya:))oğlumu görcem yaşasııın yaşasııın

kizlar sohbet etmek cok guzel ama cok rahatsiz oldum oturmakdan birzcik uzatayim bacaciklarimi tamam mi kendinize cok iyi bakin tbiki bebislerinizede optukkkkkk teyzoslari inat kizimla

cnm benim bile çok bariz bir şekilde belli oluyor dışarıdan...insanı ne kadar çok kendine bağlıyor değil mi?

resmen aşığım kızıma daha görmeden

evet canım.bende öyle.yeğenimden daha fazla sevemem çocuğum olsa herhallde onu çok seviyorum diyordum.ama bu o kadar farklı ki
tarif bile edilmez çoooook büyük bi sevgi

Son düzenleme:
evet canım.bende öyle.yeğenimden daha fazla sevemem onu çok seviyorum diyordum.ama bu o kadar farklı ki
tarif bile edilmez çoooook büyük bi sevgi

arkadaşımdoğum yaptı sırf bebeğimin özlemini gidermek için gidiyorum saatlerce bebeğini seyrediyorum...aman allahım bi ayakları var minicik gıdıklıyorum bi çekiyorki demek ki o da hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…