- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.901
insallah birde bebegim donse artik daha da rahatliyacam ama sezeryan olmk istemiyorum ama mecbur olunca da ne yapayim
inşallah canım ya...millet çok meraklı akıl vermeye valla sinir oluyorumyok tatlim korkma bir sey olmaz rahat ol sen ama son aylar zor gercekden de her an tetikdesin ama soguk kanli olmayi ogrenmek zorundasin.....bebeginin mama olayina gelince sen milleti bosver konusmaya hazirlar mama vermeden once bebegini pediyatriye goster o hangi mamayi onerecegini cok iyi biliyorlar bebeklere insallah olurda sutun gerek duymazsin ama sezeryandan genelde iki saaat sonra emzirebiliyorsun insallah olur sutun sapir supur
günebkn kaybolan bebeğini buldum avatarıma bak
inşallah canım ya...millet çok meraklı akıl vermeye valla sinir oluyorum
aaa seninki taşıyan cins değişikmiş ayol
haydi tüm hamileler evanurun bebeğine dua edelim...inşallah doğuma kadar döner
haydi tüm hamileler evanurun bebeğine dua edelim...inşallah doğuma kadar döner
inşallah canım ya...millet çok meraklı akıl vermeye valla sinir oluyorum
aaa seninki taşıyan cins değişikmiş ayol
asya dön bakimm ımmmm ..hadi bakıyım..oğlum da rica ediyor bak..
asya dön bakimm ımmmm ..hadi bakıyım..oğlum da rica ediyor bak..
evet canım ya şimdiden eşime patlıyorum ben yasen hic ama hic takma millet herseyi der sadece senin tanidigin millet degil dunyanin heryerinde ayni orneklerden coookkk var agzi olan konusuyor isde sen aldiris etme onlara sinir de olma
evet asya dön bak bizim bebeklerede örnek olacaksın sen ablasın.
evet asya dön bak bizim bebeklerede örnek olacaksın sen ablasın.
hic sorma kotu abla birde ornk olacak kardeslerine nerdeeeeeeeee inat anam inat
yok ben vermem haftamı bananeeee bananeeee sen bize ver olmaz mıkızlar kim haftasından bana ilave etmek ister
ben artık iyice tırlattım
hic sorma kotu abla birde ornk olacak kardeslerine nerdeeeeeeeee inat anam inat
evet canım ya şimdiden eşime patlıyorum ben ya(dedim sakın kimseyi takma ver mamayı oğluma dedim.sen üzülme lütfen dedi.beni üzme dedi
evet tunaya örnek olma bakim.anne asya dönmüyor bende dönmicem diyo bak :)))
yok ben vermem haftamı bananeeee bananeeee sen bize ver olmaz mı
inat saçlarıda dik zaten inatların saçı dik olur derler:))ayy ne tatlıdır o ya saçları falan:))oğluma mı alsam netsem
ayyy yazik kiz yapma kizzzz esinin gunahi ne sen milleti bosver hic degmez onun icin esini kirmaya ama rahat ol sutun olur olumlu dusunki olumlu olsun bnce olur olamamasi icin gerektiren bir sebep yok ki ama olur rahat olsen
yok ben vermem haftamı bananeeee bananeeee sen bize ver olmaz mı
inat saçlarıda dik zaten inatların saçı dik olur derler:))ayy ne tatlıdır o ya saçları falan:))oğluma mı alsam netsem
cimriler
verebilsem ben veririm ama soyle bir haftaligina sonradan alirim heeeee uyku uyurum yine az olsada simdikinden daha iyiyidir senin haftandaki uykun gel tatlim gel bana ayyyy kafayi yedik vallahi