- 11 Temmuz 2011
- 1.840
- 23
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.961
evet maalesef.bizde ocağı beklese diyoruz ama..bakalım kısmet.sağlıklı olsunda napalım
cnm ileride bebeğin üzülür...sen genede dr söyle...31 aralık gecesi alsınlar yılbaşının ilk bebeği olsun
dr ocağı bekleriz diyo zaten...ama benimki bekler mi??yılbaşında doğmasın canım ya dr bulamam devlet hastanesi değilki istemem.kendi drum girsin istiyorum inşallah
uykun yok bugün
uykum yokta eşim hadiiii diye bağırıyor
giderim az sonra
sende yoooook diye bağır...belki oğlun benm kızımı alıcak.
dimi ama..ama anlamıyor ki be güzelim..dinlen yatda diyor..uyuyabiliyomuşum gibi
tabi kendi göbüşleri rahat..bizim gibiler mi
merhaba, maşallahsiz benden baya ilerdeymişsiniz bende ilk bebeğime hamileyim 10buçuk hafta şu anda daha önce 2 düşüğüm oldu bir kez dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı.2 senedirde tedavi görüyordum hatta haziranda tüp bebek tedavisi yaptırdım tutmadı.Tam aklımdan sildim hayatımın en büyük süprizini yaşadım şimdi işte iğnelerle ilaçlarla geçiriyorum.inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim
Rabbim tamamına erdirsin.bende 2 sene sonra kavuştum mucizeme...merhaba, maşallahsiz benden baya ilerdeymişsiniz bende ilk bebeğime hamileyim 10buçuk hafta şu anda daha önce 2 düşüğüm oldu bir kez dış gebelik geçirdim tek tüpüm alındı.2 senedirde tedavi görüyordum hatta haziranda tüp bebek tedavisi yaptırdım tutmadı.Tam aklımdan sildim hayatımın en büyük süprizini yaşadım şimdi işte iğnelerle ilaçlarla geçiriyorum.inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder rabbim
hadi cnm sen gitte yat dinlen..bende dinleneyim
Rabbim tamamına erdirsin.bende 2 sene sonra kavuştum mucizeme...
iyi geceler canım.prensesi ve seni öpüyoruz oğluşumla
mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim benide aranıza alın lütfen... sizlere bir sorum var ilk doktor kontrolunuzde kaç haftalık iken ultrasona girdiniz?? herkese iyi bayramlar
mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu yeni öğrendim benide aranıza alın lütfen... sizlere bir sorum var ilk doktor kontrolunuzde kaç haftalık iken ultrasona girdiniz?? herkese iyi bayramlar
cümlemizin evlatlarını sağ salim kucağa almayı nasip etsin inşallah bu arada iyi bayramlar
merhaba,
hepinizin bayramini en icten dileklerimle kutluyorum, anne adaylari.. Rabbim daha nice bayramlar görmeyi nasip etsin cümlemize insallah...
nasil gidiyor hamilelikler, hersey yolunda insallah... Bu arada yeni hamile oldugunu ögrenen arkadasida tebrik ediyorum..hayirli olsun - sag salim kucagina almakta nasip olur insallah...
Günebakan, senin dogum ne zaman ? cok az kalmis görünüyor, normal mi yoksa sezeryan mi olacak??? Hayirli dogumlar olsun insallah..