Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

yok tatlim korkma bir sey olmaz rahat ol sen ama son aylar zor gercekden de her an tetikdesin ama soguk kanli olmayi ogrenmek zorundasin.....bebeginin mama olayina gelince sen milleti bosver konusmaya hazirlar mama vermeden once bebegini pediyatriye goster o hangi mamayi onerecegini cok iyi biliyorlar bebeklere insallah olurda sutun gerek duymazsin ama sezeryandan genelde iki saaat sonra emzirebiliyorsun insallah olur sutun sapir supur
inşallah canım ya...millet çok meraklı akıl vermeye valla sinir oluyorum
günebkn kaybolan bebeğini buldum avatarıma bak:KK34::KK34::KK34::KK34:

aaa seninki taşıyan cins değişikmiş ayol:KK1::KK1:

haydi tüm hamileler evanurun bebeğine dua edelim...inşallah doğuma kadar döner

ayyy insallah insallah inananki hayirlisi neyse o olsun diyorum tabiki de en basda ama ne bileyim kendimi hazir hissetmiyorum sezeyana korkuyorum sezeryandan sonucda bir nevi operasyon ameliyat cesiti hep normal dogum diyordum ama isde insallah donmustur 14unde supriz yapsa ya bana ne guzel olur resmen yalavariyim bebegime hergun don diye

inşallah canım ya...millet çok meraklı akıl vermeye valla sinir oluyorum

aaa seninki taşıyan cins değişikmiş ayol:KK1::KK1:

sen hic ama hic takma millet herseyi der sadece senin tanidigin millet degil dunyanin heryerinde ayni orneklerden coookkk var agzi olan konusuyor isde sen aldiris etme onlara sinir de olma

asya dön bakimm ımmmm ..hadi bakıyım..oğlum da rica ediyor bak..

insallah insallah hamilelelrin dualari kabul olur derler insallah olur bsaindan beri sezeryan olsaydi denseydi insan kendini hazirlardi ama bilmiyorum isde hazir hissetmiyorum kendimi bir turlu uykusuzllugumunda buyuk sebebi de buda olabilir tabikide son zamanlarin verdigi zorluklarda var ama buda olabilir

sen hic ama hic takma millet herseyi der sadece senin tanidigin millet degil dunyanin heryerinde ayni orneklerden coookkk var agzi olan konusuyor isde sen aldiris etme onlara sinir de olma
evet canım ya şimdiden eşime patlıyorum ben ya:KK43:(dedim sakın kimseyi takma ver mamayı oğluma dedim.sen üzülme lütfen dedi.beni üzme dedi
evet asya dön bak bizim bebeklerede örnek olacaksın sen ablasın.

evet tunaya örnek olma bakim.anne asya dönmüyor bende dönmicem diyo bak :)))

kızlar kim haftasından bana ilave etmek ister:KK34::KK34::KK34::KK34:

ben artık iyice tırlattım:KK1:
yok ben vermem haftamı bananeeee bananeeee sen bize ver olmaz mı :KK37::KK37:
hic sorma kotu abla birde ornk olacak kardeslerine nerdeeeeeeeee inat anam inat

inat saçlarıda dik zaten inatların saçı dik olur derler:))ayy ne tatlıdır o ya saçları falan:))oğluma mı alsam netsem

evet canım ya şimdiden eşime patlıyorum ben ya:KK43:(dedim sakın kimseyi takma ver mamayı oğluma dedim.sen üzülme lütfen dedi.beni üzme dedi

evet tunaya örnek olma bakim.anne asya dönmüyor bende dönmicem diyo bak :)))

ayyy yazik kiz yapma kizzzz esinin gunahi ne sen milleti bosver hic degmez onun icin esini kirmaya ama rahat ol sutun olur olumlu dusunki olumlu olsun bnce olur olamamasi icin gerektiren bir sebep yok ki ama olur rahat olsen

ayyy yazik kiz yapma kizzzz esinin gunahi ne sen milleti bosver hic degmez onun icin esini kirmaya ama rahat ol sutun olur olumlu dusunki olumlu olsun bnce olur olamamasi icin gerektiren bir sebep yok ki ama olur rahat olsen

inşallah canım.rahatladım valla sizle konuşunca

eşimde alıştı hamilelik bozdu beni:))

yok ben vermem haftamı bananeeee bananeeee sen bize ver olmaz mı :KK37::KK37:

inat saçlarıda dik zaten inatların saçı dik olur derler:))ayy ne tatlıdır o ya saçları falan:))oğluma mı alsam netsem

heeee dogru diyorsun haylaz kizim kiz simdiden tokaalar aldim kizima dogumdan sonra takarim diye ama bebegim sapkasiz kalamazki hemen kafadan usutur hasta olur neyse artik toparlanmasini bekleyecem.....oglun gelirse buraya neden olmasin :KK28:

verebilsem ben veririm ama soyle bir haftaligina sonradan alirim heeeee uyku uyurum yine az olsada simdikinden daha iyiyidir senin haftandaki uykun gel tatlim gel bana ayyyy kafayi yedik vallahi:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

kıyamam cnm benim:13::13:vallahide tırlattık ama ne tırlattık...bilgisayarın başında kendi kendime gülüyorum artık:KK52::KK52::KK52:

X