- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.721
selam kizlar nasilsiniz iki gunden beri surekli kasiklarimda agrilarim var bazen sag oluyor bzen sol bzen de iki tarfli cok keskin bir agri bugun dr.mu aradim bebek donmeye basladigindan dolayi kasik agrisi yapar kiz bebekler genelde kasiklara erkeklerde sirtta agrilar olur dedi son zamanlarda lekelenme veya su gelmesi gibi bir sey yoksa dedi sorun yok dedi bugun zaten randevum var bakacak artik ne durumda diye.....
berraksucum,gunbkn sekerlerim hastahane valizimi yaptim ben ve bnm giyeceklerim olsun bebegime giydireceklerim olsun onlari valizin en ust tarafina koydum zaten yaninizda gelen ailelerinizden birisine soyleyin en ust tarafdaki kiyafetleri hazirlasinlar ben oyle yaptim anneme soyledim zaten bebegin esyalarini aliyorlar iceriye bence sizde oyle deneyin hem sizin acinizdanda rahat olur hangisini giydireceginiz sizler secmis olursunuz
berraksucum,gunbkn sekerlerim hastahane valizimi yaptim ben ve bnm giyeceklerim olsun bebegime giydireceklerim olsun onlari valizin en ust tarafina koydum zaten yaninizda gelen ailelerinizden birisine soyleyin en ust tarafdaki kiyafetleri hazirlasinlar ben oyle yaptim anneme soyledim zaten bebegin esyalarini aliyorlar iceriye bence sizde oyle deneyin hem sizin acinizdanda rahat olur hangisini giydireceginiz sizler secmis olursunuz