Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

sabahtan beri iyiydim yaklaşık 2 saattir karnımın içinde bir harp yaşanıyor...ayrıca göğüslerim çok acıyor..göğsümdem şeffaf ,yapışkan bir sıvı geliyor...ve de çok halsizim

bende bugün çok halsizim canım ya geceleri de uyuyamıyorum nolacak halim bilmiyorum(

bende bugün çok halsizim canım ya geceleri de uyuyamıyorum nolacak halim bilmiyorum(

cnm internetim gitti..acaba mevsim değişikliğinden mi böyle oluyor.gece uykum hiç yok geç yatıncada deli gibi oluyorum

sanada geçmiş olsun cnm allahın izniyle 15 haftan kalmış...benimde 20 haftam var...nedense korkuyorum,,sağsağlim kucaklarımıza alabilsek..

Son düzenleme:

sağol canım..ben zaman yaklaştıkça iyice takıntılı oldum.acaba şundan mı oluyor aman buram ağrıdı diye.psikopata bağladım..ama elimde değil..dediğin gibi sağsalim kucaklarımıza alsak hayırlısıyla

iyi akşamlar kızlar, 2 gündür baya kötüydü benim için, düşük riskinden bahsetmiştim, dün gece hastanede yattım(berbattı Allah kimseyi düşürmesin) bugün iyiyiz çok şükür, gerçekten berbat bi duygu Allah herkesin bebeğini bağışlasın annesine gerçekten zor bişey, bakalım riski atlatmışızdır umarım.

sabah hiç hareket hissetmedim karnımda...ceviz yiyorum ,,tatlı yiyorum sırf kıpırdadığını hissedeyim diye...şükür biraz önce başladı hareketlenmeler..

allahım lohusa olmadan lohusalık psikolojisine girdim...sanırım 22-23.hafatalarda daha net hissederim hareketlerini...:26::26::26:

aaa cnm noldu geçmiş olsun...inşallah iyisindir..düşük riskin varsa hiç yerinden kalkma bol bol dinlen

aaa cnm noldu geçmiş olsun...inşallah iyisindir..düşük riskin varsa hiç yerinden kalkma bol bol dinlen

sorma canım ya çarşambadan beri lekeler vardı kahverengi, düktoru aradım düşük riski var dedi progestan kullanmamı söyledi ama baktım devam ediyo dün doğum evine gittim çok kötüydü ,inşallah bi daha gitmek zorunda kalmam, şimdi iyi gibiyim lekeler yok şimdilik, ama çok korktum bebeğimi kaybedicem diye, 4 gündür istirhata ediyodum bugün biraz kalktım artık.

geçmiş olsun dinlen bol bol canım.Allah korusun bebeğini

genede yorma kendini..allah korusun cnm.tekrardan geçmiş olsun...birkaç gün önce yazmıştın evet kusura bakma herşeyi ama herşeyi unutur oldum.

evet canım 22-23 de çok netleşiyor.birde muz yersen oynar :))birde çikolata ye ..mutlaka etkisi oluyor...

evet canım 22-23 de çok netleşiyor.birde muz yersen oynar :))birde çikolata ye ..mutlaka etkisi oluyor...

ben istiyorumki her an hiç durmadan tekme atsın..bebeğime karşı biraz bencillik yapıyorum sanırım..valla bebek oynasın diye onu bunu sürekli yersem...bebeğimin obez bir annesi olur

ben istiyorumki her an hiç durmadan tekme atsın..bebeğime karşı biraz bencillik yapıyorum sanırım..valla bebek oynasın diye onu bunu sürekli yersem...bebeğimin obez bir annesi olur

haklısın çok yemeyelim dimi??bende aslında sürekli oynasın istiyorum.hatta pıtpıt vuruyorum uyuyomu acaba diyekötüyüm biliyorum ama meraklanıyorum hissetmeyince

aynen öyle..valla sapıtıcam yakında...acaba zor buldum diyemi bu kadar pimpirikleniyorum anlamadım...ya da tüm hamileler böylemidir??

valla cnm bilmiyorum...ayyy rabbim kadınlara ne kadarr büyük sevgiler yüklemiş...erkekler her ne kadar sevinsede,,biz gibi asla olamazlar...

gerçekten cennet annelerin ayakların altındaymış.

valla cnm bilmiyorum...ayyy rabbim kadınlara ne kadarr büyük sevgiler yüklemiş...erkekler her ne kadar sevinsede,,biz gibi asla olamazlar...

gerçekten cennet annelerin ayakların altındaymış.

evet hamileyken bile Rabbim sevgisini veriyor..doğunca neler yaparız artık bilmem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…