Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

ben de durum aynı, 22.30 da hiç sektirmeden uyuklamaya başlıyorum... sabahta 6'da kalkış... gerçi çalışıyorum ben..

iyiyim cnm buradayım

:)) bende oturuyorum boş boş.karnım ağrıyor gibi biraz.çok pimpiriklendim valla acaba kasılmamı bu diye araştırıp duruyorum(gerçi bu dönemde yalancı kasılmalar olurmuş.rahim doğuma hazırlarmış kendini..korkuyorum valla bilemedim

dün kontorlleydım kalp grafıgı cekıldı dr 2 hafta sonra tekarar gel dedi bı sorun yokmus bebiş 1kg 650 gramıs

cnm benimde belim ve kasığım ağrıyor biraz...seninki normaldir ama cnm.

bende öyle düşünüyorum.umarım normaldir...bu arada pat diye kapanırsa nette sorun var bugün ondandır kusura bakmayın...

evet aynenn ben de normalde ishal olunca çok sık giderdim tuvalete.şimdi her zamankinden farklı..hatta çok seyrek çıkabiliyorum.sadece ağrıını çekiyorummm bu uyuz ihalin.ara sıra da koştur koştur wc ye işte
muz yemeyi ben de deneyeyim bi.bakalım etkisini göstrecek mi.. yolda yürürken aniden sancı giriyo.müthiş bi karın ağrısı.. sanki adet sancısıyla ishal sancısı gibi..gece de oluyo.her gece mutlaka 1 yada 2 kere.. gündüzler ise aralıklı aralıklı birden ağrıyo.. gıcık oluyorum niye sağlıklı değilim ben hamileliğin daha başında böyle olduysamm..8. ayda düşünemiyorum kendimi. :26: bide bugün annemler çok kızdı bana..mutfakta yukarıdaki dolaplara uzanırken gördüler..salak mıınn bebeğini düşürmek isteyenlerin yaptıgı harekettir bu dedi.şaşırdımm.demekki hiç bi yere uzanmamak gerekiyormş.bi de merdivenlerden zıplaya zıplaya inmemek en çok yaptıgım şeyy :S
haa bide bugün acayip çiğ köfte canım çekti.adıyaman çiköftecisi sağlıklıdır heralde demi.. hem içinde et de yokk.. yesem mi ki...?

canım hamıleler ıcın hamıs kulotlu corabı war onu kullanmanı tavsıye ederım sıkısmasın bebiş

slm arkadaşlar;hamilelikte cilde kahverengi lekeler düşüyormuş...şükür bende hiçbir değişiklik olmadı..sizlerde varmı böyle bir durum

ewt hamılelık lekesıymıs onlar bende de yok hatta elımde nede yuzumde sısıme bılle yok bendn 1 ay gerı olan arkadasımı gordum cok sısmıs elı yuzu hamıle oldugu bellı karnım bıle fazla yok benım 32 haftalarda olduguma ragmen

walla ogrencı felan dusunme canım bende yasadım aynı durumu hatta o ılacla tedavı oldum 10 gun yerımden kalkmadım hep yattım allah korusun bebısi

aynı seyı bende duydum hatta 4,5 aylık ıken 4 yasındakı bı erkek cocuktan cok ilgi gordum gezmeye gıtmıstım cocuk yanımdan ayrılmadı walla kızım olcak

ah ahh o agrılar sen bana sor sıkcan dısını canım ama zamanla gecıyor dr da bısıy yapamıyor o duruma dayancan

maşallah cnm..ah ah bizde o haftalara gelebilecekmiyizgünler geçmiyor..:26::26:

gelırsın canım ya benimde dün gıbı sankı hazırlıktı ne alcaktık nasıl gecıcek felan derken gelıor dogum zamanı

Herkese iyi aksamlar vakitsizlikden bazen yazamiyorum ama takip edeblyrm

Nekadar guzel uykuyla sorun yok kimi hamislerde sevindim insallh hep Boyle

Olur

Bnde ishal sorunu cekmistim bnmki yaklasik bes gun surmustu cok siddetli karin

Gucurdamali ve cok agriliydi tam tamina su seklinde degildi ama koyun pisligi gibiydi

Sanirim yanlis hatirlamiyorsam 20.haftamdan sonra yasadim okadr cok saskindimki

Dr aramak aklima bile gelmedi sukurler olSun bit sey olmadi bna ve bebisime ama

Olma ihtimalide cok yuksekti cok buyk bir hataydi dr aramamak o olaydan sonra asla

Ihlan etmedim sukurler olsunki bu hatamkotu sonuclarla karsima cikmadi ama sunu cok

Iyi biliyorum nezamn disaridan Yémek yesem hemen ayni durum basima geliyor o olaydan

Sonra disardn yemedm birdahada olmadi Boyle evdeyken bazen oluyor oda sut ictigimde meyva

Sulari bitkisel caylar veya usuttugumde oluyor ama oyle siddetlidegil normal oluour

Egerki Gecmezse mutlaka dr unuzu Arayin

hamişler bitki cayı ve cay tavsıye etmıyor bazı dr ınt okumustum bılgınız olsunn

kızlar hepinize selam.. bi tavsiyede bulunmak istiyorum.google'da gezerken karşılaştıgım bi sayfa var.kadınlar klübünde.. hamilelikte yusuf suresinin okunup dinlenmesinin faydalarından bahsediyor.linkini yolluyorum.. bakın isterseniz.ben de 4 haftalık hamileyim.. erkenden okumak istiyorum Allah'ın izniyle..doğduktan sonra bebeğin sakin ve güzel olması için okunması tavsiye diliyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/193010-yusuf-suresi-mucizesi.html
link bu. eğer yusuf suresini indirmek isterseniz şu sayfayı tıklayabilirsiniz..
Abdussamed Hatim mp3 - Hasenat Net

teşekkürler cnm hemen dinliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…