- 3 Mart 2010
- 538
- 3
-
- Konu Sahibi berraksuuu
angel sana kesinlikle katılıyorum..
hayırlı olsun cnm
hayırlı olsun cnm allah tamamını erdirsin..rabbim hepimizin meleklerini korusun..
kızlar alemsiniz he nasıl uykunuz gelmiyo :))) bende tam tersi bütün dizilerin yarısında sızıyorum geçen akşam diziyi izliyim diye 3-4
bardak çay içtim çaydanlığın yanında sızıp kaldım heheheeeee :))))
benim halim nolcak akşam kocamı görmüyom nerdeyse :)) gözlerim kapanıyo 9,5 dan sonra iptalim koltukta uzanarak tv seyretmem
hüsran oluyo saatlerim şaştı sabahta 6-7 de uyanıp kalkıyorum sanki işe gidicekmiş gibi :))))))))))))))))
berraksu naber canım nasılsın görüşmeyeli??
iyiyim cnm buradayım
:)) bende oturuyorum boş boş.karnım ağrıyor gibi biraz.çok pimpiriklendim valla acaba kasılmamı bu diye araştırıp duruyorum(gerçi bu dönemde yalancı kasılmalar olurmuş.rahim doğuma hazırlarmış kendini..korkuyorum valla bilemedim
dün kontorlleydım kalp grafıgı cekıldı dr 2 hafta sonra tekarar gel dedi bı sorun yokmus bebiş 1kg 650 gramıs
slm cnm aynısı sankigece gündüz farketmiyo karnıma ishaldeki ağrı saplanıyo kuru sancı sonra gidiyorum cıvık ama hani ishal olduğumuz zamanki sıklıkta ve sıvılıkta değil benim doktorda bişey demedi bağırsak tempon değişmiş olabillir dedi bazıları kabızlık çekiyomuş dedi..normalde 1 muz yesem 2 gün çıkamaz feci kabız olurdum 3 haftadır gayet cıvık bide kan hapıda kabız yapar dediler bende muz ve hapa rağmen bişey olmadı nasıl bir şey olduysa etkilemiyo :)))
yolda ağrıdan mı yürüyemiyosun anlamadım neden...yediklerine dikat et temiz olmasına çok pişmiş olmasına doktorum söylemişti çiğ et türleri yasak salam sucuk sosis, çiğköfte,kokoreç,dışardaki döner türleri,salatalar meyveler iyi yıkancak demişti..ben çok pirpirikliyim çok sakınırım beni buluyoo işte
bi sonuç alırsan mutlaka yaz gelişmeleri sanada çok geçmiş olsun
maşallah maşallah
dün kontorlleydım kalp grafıgı cekıldı dr 2 hafta sonra tekarar gel dedi bı sorun yokmus bebiş 1kg 650 gramıs
kızlaar cok fena kasıklarım ağrıyoooooo :84:
kilotlu corap biraz sıkıyo karnıma baskı yapıyo acıyoo
kasıklarım cok fena agrıyo ama off korkuyorum
bide dün akşam kayınvalidemlere söyledikten sonra cok pişman oldum
ya bişey olursa filandiyeee :44:
slm arkadaşlar;hamilelikte cilde kahverengi lekeler düşüyormuş...şükür bende hiçbir değişiklik olmadı..sizlerde varmı böyle bir durum
kızlar bugün kahverengi lekeler gördüm kasıklarımda da ağrı vardı drumu aradım düşük riski olabilir dedi progestan verdi ve istirahat etmemi söyledi, endişeliyim inşallah birşey olmaz bebeğimeokula da gidemiycem öğrencilerimde geri kalıcak çok üzülüyorum
cnm sana şöyle açıklayım...bende ilk hamileliğimi öğrendiğim zamanlarda markete gitmiştim...arkamdan bacaklarıma bir erkek bebek dokundu...beni sevsin diye baktı..
daha önceden biryerde okumuştum..bilmiyorum ne kadar doğru..hamile bir kadına bir çocuk ilgi gösterirse (ilgi gösteren kız bebekse oğlun olurmuş,,erkek bebekse kızın olurmuş)
bende tuttu gerçekten...bekleyelim seninkinide görelim..oğlun olucak mı
merhaba herkese.. 23 yaşımdayım ve yaklaşık 4 haftalık hamileyimmmçok mutluyum aslında ama şiddetli karın ağrılarından tadını bile çıkaramadım.angel arkadaşımızın dediği gibi ben de geceleyin karın ağrısından uyuyamıyorum.bende de ishal var ama çok fazla değil. doktora sordum pek bişi demedi.rahim genişliyordur tabi ağrıyacak dedi.ama yolda bile yürüyemiyorumm.daha önce başına gelen var mı böle bi durum.ankarada oturuyorum.doğru düzgün bi doktor bulana kadar hastane hastane dolaşmak istemiyorumm .yardım edebilecek arkadaşlar lüfen cevap yazın
maşallah cnm..ah ah bizde o haftalara gelebilecekmiyizgünler geçmiyor..:26::26:
hamişler bitki cayı ve cay tavsıye etmıyor bazı dr ınt okumustum bılgınız olsunn
kızlar hepinize selam.. bi tavsiyede bulunmak istiyorum.google'da gezerken karşılaştıgım bi sayfa var.kadınlar klübünde.. hamilelikte yusuf suresinin okunup dinlenmesinin faydalarından bahsediyor.linkini yolluyorum.. bakın isterseniz.ben de 4 haftalık hamileyim.. erkenden okumak istiyorum Allah'ın izniyle..doğduktan sonra bebeğin sakin ve güzel olması için okunması tavsiye diliyor..
http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/193010-yusuf-suresi-mucizesi.html
link bu. eğer yusuf suresini indirmek isterseniz şu sayfayı tıklayabilirsiniz..
Abdussamed Hatim mp3 - Hasenat Net