Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar doğumuzu normal mi?yoksa sezeryan mı? yaptırmak istiyorsunuz?

benim sezeryan olacak canım..çatım çok darmış senide bebeğide riske atmaya gerek yok dedi doktorum...birde benimki kıymetli bebek diye geçiyor ya zor bulduğum için normal doğumu pek tercih etmiyorlar.ama tabi nasip.Allah ne gösterir bilinmez

evet.nette sorun var benim ya gidip duruyor sinir oluyorumbenim bir huyum var birde yatınca uyuyamasamda kalkmıyorum yataktan..tv izleyeyim diyorum sıkıntı basıyor.en iyisi yatakta boş boş yatıyorum bende

cnm ben yatakta boşboş baksam aklıma binbir türlü şey geliyor...tv izliyorum...öyle bir alışmışım ki tv izlerken uyuyup kalmayı..şimdi sessiz ortamda uyuyamıyorum

canım ben bugün akropol hastanesinden randevu aldım da.. ssk'ya muayene ücreti 30 lira dedi. içine normal ultrason dahil.. ama 4 boyutlu olursa 150 tlcik dedi..sen de çok eskiden 150-200 tl veriirlerdi eyince kafam karıştı..şimdi daha mı ucuzladı.yoka benm gittiğim hastane mi pahalı söyledi acabaa? :s: 32:
bu arada sen kaç haftalıktın? belimin sırtımın karnımın ağrısından fazla yazamıorum..aminn inşallah hepisi sağlıklı yumuk yumuk bebeler olurlar

hmm o zaman 38.haftada alırlar bebeğini..ben normal istiyorum cnm...bebek ters gelmediği sürece..

en güzeli normal doğum ama zorunluysa elden birşey gelmez...hayırlısı olsun.

Vaybe dr larimiz cok iyi usiniez yapiyorlar tebrik ederim dikkatt etmeyn etmezdi nekadar guzel simdiden

Soyluyor hastayi bilinclendiriyor

hmm o zaman 38.haftada alırlar bebeğini..ben normal istiyorum cnm...bebek ters gelmediği sürece..

en güzeli normal doğum ama zorunluysa elden birşey gelmez...hayırlısı olsun.

evet o zman benim aralık sonu oluyor canım..kısmetse mucizemle yeni yıla gireriz..ama ocak 2-3 gibi yapalım dermi bilemiyorum ama.ben beklemek istemiyorum yılbaşında sancılanırsam drum olmaz devlete de gitmek istemiyorum

evet o zman benim aralık sonu oluyor canım..kısmetse mucizemle yeni yıla gireriz..ama ocak 2-3 gibi yapalım dermi bilemiyorum ama.ben beklemek istemiyorum yılbaşında sancılanırsam drum olmaz devlete de gitmek istemiyorum

yılbaşının ilk bebeği olursa tv de izlerim sizi artık

al al dene işe yararsa bende denerim.ben oğluşuma aldım..fosforlu gece yanıyor...emiyim bende hem fosforlu fosforlu parlarım gece

herhalde kocalarımız bizi bi bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürürler...

emziklerin üzerinde o-6 aylık falan yazıyor ya acaba 25-26 yaşı bulabilirmiyim:97::97::97:

ben hamile oldugumu yeni öğrendim.adetim geciknce 26-eylülde doktora gittim.. bana ayın kaçında adet oldugumu sordu. ben de tam hatırlamıyordum.23 ağustosta olmuştum sanırım dedim.. bana sen 4 haftalk hamilesin dedi sonuçlarıma da bakarak.. ben 7 ve 1 eylülde eşimle bebek denedik.. o iki günden birinde oldu kesin bebeğim.. eğer 11 i ise 2 haftalık olması gerekmez miydi.yani 11 inden 26 ya kadar sayıyorum parmaklarımla 15 kalıooooo doktorlar mı yanlış hesaplo ben mi anlamadımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…