-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #1.041
kızlar doğumuzu normal mi?yoksa sezeryan mı? yaptırmak istiyorsunuz?
evet.nette sorun var benim ya gidip duruyor sinir oluyorumbenim bir huyum var birde yatınca uyuyamasamda kalkmıyorum yataktan..tv izleyeyim diyorum sıkıntı basıyor.en iyisi yatakta boş boş yatıyorum bende
cnm ben yatakta boşboş baksam aklıma binbir türlü şey geliyor...tv izliyorum...öyle bir alışmışım ki tv izlerken uyuyup kalmayı..şimdi sessiz ortamda uyuyamıyorum
bu hafta bizimkide ya sakladı pipisini zaten küççük bişey :=))))) yada ilerde tam net görcez değişimi :) önceden kordonu pipi sanıp karıştırırmış doktorlarbizim doktor kordonu ayrıca gösteriyo makinesi hem siyah beyaz hemde 4 boyutlu görüntülü ikisindede görüyoruz acaba her doktorun ultrason makinesi öylemi,,çok eskiden 4 boyutlu ultrason için ekstra 150-200 para verirlerdi arkadaşımda öyle bişey dedi..
cnm ya okadar hastalık varki sağlıklı olsunda kız erkek artık ayrım pek yapamıyorum korkuyorum allahın gücüne gider derler yeterki sağlıklı olsunlar bi doğsunlar...yumuk yumuk kolları etli etli bacakları olsun
benim sezeryan olacak canım..çatım çok darmış senide bebeğide riske atmaya gerek yok dedi doktorum...birde benimki kıymetli bebek diye geçiyor ya zor bulduğum için normal doğumu pek tercih etmiyorlar.ama tabi nasip.Allah ne gösterir bilinmez
benim sezeryan olacak canım..çatım çok darmış senide bebeğide riske atmaya gerek yok dedi doktorum...birde benimki kıymetli bebek diye geçiyor ya zor bulduğum için normal doğumu pek tercih etmiyorlar.ama tabi nasip.Allah ne gösterir bilinmez
hmm o zaman 38.haftada alırlar bebeğini..ben normal istiyorum cnm...bebek ters gelmediği sürece..
en güzeli normal doğum ama zorunluysa elden birşey gelmez...hayırlısı olsun.
Vaybe dr larimiz cok iyi usiniez yapiyorlar tebrik ederim dikkatt etmeyn etmezdi nekadar guzel simdiden
Soyluyor hastayi bilinclendiriyor
ay alemsin valla...
acaba diyorum kendime bir emzik alsamda gece uyurken onunla mı uyusam başka çözüm kalmadı...
evet o zman benim aralık sonu oluyor canım..kısmetse mucizemle yeni yıla gireriz..ama ocak 2-3 gibi yapalım dermi bilemiyorum ama.ben beklemek istemiyorum yılbaşında sancılanırsam drum olmaz devlete de gitmek istemiyorum
yılbaşının ilk bebeği olursa tv de izlerim sizi artık
al al dene işe yararsa bende denerim.ben oğluşuma aldım..fosforlu gece yanıyor...emiyim bende hem fosforlu fosforlu parlarım gece
herhalde kocalarımız bizi bi bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürürler...
emziklerin üzerinde o-6 aylık falan yazıyor ya acaba 25-26 yaşı bulabilirmiyim:97::97::97:
bulursan psikopat 28 yaşlar için banada al
birde ateş ölçerli emzikler var gördün mü onları cnm...
gördüm gördüm.şaka bi yana kullanışlı olurmu ki
kızlar bu güzel muhabbetinizi bölmek istemem ama bi soru sorsamm..