Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

valla cnm herşeyi bir kenara bıraktım...iş güç hiç umrumda değil...sadece kendimi hayırlı evlatlar yetiştirmeye adayacağım

mantıklı valla:))bende öyle yapmayalım.iş güç zaten artık gitti...evden de çalışmıyorum.ev hanımı moduna geçtim artık..

iyidirr canım sen nasılsın

Buaralar agrilarim fazla olsada sukur iyiym bugun birde yeni koltuklarim geldi ben kaldirmasamda

Ortaligi aksama kadar anca topladim sukur esimde basiyor Diz kapagindaki démirde Alindi insallh hersey

Yoluna girmeye basliyor

Buaralar agrilarim fazla olsada sukur iyiym bugun birde yeni koltuklarim geldi ben kaldirmasamda

Ortaligi aksama kadar anca topladim sukur esimde basiyor Diz kapagindaki démirde Alindi insallh hersey

Yoluna girmeye basliyor

aman aman maşşallah.iyi olsun herşey..güle güle kullan koltuklarını canım

cnm uyuyamadığımız için şaka yapıyoruz...benim en erken uyuduğum saat 03.00 nasıl??

Esimde oyle diyor zaten hadi buyudugu bu sefer kalemle cizdihi yerleri silersin diyor oda cikarsa diyor

Gun gectikce dahada uykudyzluk sorunu artiyor ama bazen oda topladam buzamana kadar uc kere iyi

Yattim o gunlerde vucut olarakda beyin olarakda super oluyor insan

allahtan burada muhabbet ediyoruzda biraz vakit geçiyor

evet.nette sorun var benim ya gidip duruyor sinir oluyorumbenim bir huyum var birde yatınca uyuyamasamda kalkmıyorum yataktan..tv izleyeyim diyorum sıkıntı basıyor.en iyisi yatakta boş boş yatıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…