Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

slm kızlar doktorum kansızlık olduğu için kan hapını 2 ye çıkardı bide kilo alma diyo kan şuruplarınada başlıcam oyyy oyyy oyy açılın dombili geliyo dicem ilerki aylarda
BEBİŞİM süpris yaptı önce erkekti şimde kıza dönme ihtimali çıktı :))))))))))) doktorda 3 hafta sonraya bıraktı kesin bişey söyliyim dedi 17. haftayı beklicem mecbur ( off nasıl geçicek zaman önce erkek gibi çıkıntı var demişti şimdi saklıyo kendini ama kızda olabilir dedi :)) sağlıklı olsunda hertürlü meleğim o benim

canım benim Allah hayırlısını versin benimkinede 11. haftamda kız dediler %75 dediler şimdi senin yazını okuyunca kafam karıştı değişirmi acep benimkide

ben dedim size küçük haftalarda erkek dediğine inanmayın diye 12.13.haftalarda babak kızda olsa erkekte olsa aynı çıkıntı oluyor.....ben 2 ay bebeğimi bu yüzden erkek zannetmiştim

canım benim Allah hayırlısını versin benimkinede 11. haftamda kız dediler %75 dediler şimdi senin yazını okuyunca kafam karıştı değişirmi acep benimkide

walla cnm bizimde kafamız karıştı..değiştimi saklıyomu pipisini anlamadık rüyamda bile kız yada erkek olduğunu anlamadan görüyom :))
eşim çok komik ilk erkeği duyunca senden bitane daha çekemezdim bu evde ikinizde dırdırcı olurdunuz diyodu :))) şimdi ben dalga geçiyorum erkek adamın erkek damadı olur diye :=)))
sonuç ikimizde bilmiyoruz sıpamız EGE mi olcak EZGİMİ :)))))))))) isimleri bile hazır :))
aslında değişme değildirde tam oluşmamıştır cinsel organları :)))) yerim ben onları:)))
çizelge sendede yok kaçıncı haftandaydın ay ben yapamadım deli oldum bıraktım çizelgeyle uğraşmayı..

ben dedim size küçük haftalarda erkek dediğine inanmayın diye 12.13.haftalarda babak kızda olsa erkekte olsa aynı çıkıntı oluyor.....ben 2 ay bebeğimi bu yüzden erkek zannetmiştim

sen ne güzel 20. haftandasın maşşallah.. kızın ne zaman gösterdi ya ben 17. haftayı nasıl beklicem çatlıyorum meraktan acaba kızlarmı saklar..benim minnoş çoğunlukla uyuyodu her kontrolde bu sefer çikolata yedim belki oda hareketlenir diye kıpırdıyodu doktor bile güldü adam öğrendi uyuyo diye üzülüyodum çikolata hoşuna gitmiş dedi :)))) bugünde doktor saklıyo deyip karnımı bu ultrason aletiyle bastırdı bebek pozisyon değişiyo azcık içim tuhaf oluyo ama geçende 2 li testde ölçüm yapmak için bastırdı bebek şeklini değişsin diye walla çişim olsa kaçırcam bigünn çikolata olayı doğrumu kızlar sıpam etkileniyomu tesadüfmü daha hareketli oluyomuş bugün gördük

cnm bana 12+3 te erkek demişti gerçekten pipi gibi birşey gösterdi..kordonda değildi...15.haftada başka bir dr gittim adamcağız 2 saa pipi aradı ama yok...dedi 1 hafta sonra gene bakalım bu sefer kız olduğu daha çok bellidi...benim bebek hiç bacaklarını kapatmadı ama dr amcamız bilemedi2 ay bebeğimi erkek zannetmiştim yaa sanki onu doğurdum bu 2. kızım gibi oldu..onada alışmıştık ama bi 2 gün şok oldum sonra kızıma alıştm
aramızda kalsın benim ve eşimin isteği hep kızdı..rabbim gönlümüze göre verdi..inş sağlıklı doğumlarımız olur.

Son düzenleme:
selam herkeze bende 5 haftalık hamileyim 4 haftalıkken ultrasonda göremedik bişey karından bakıldı alttan bile bakmadı doktor 3 hafta sonra ancak görünür dedi bende çok heyacanlıyım hemen görmek istiyorum sizce görünürmü ultrasondan çok endişeliyim ilk hamileliğim çok fazla belirtimde yok sadece arasıra bel kasık ağrısı ve göğüslerde şişkinlikl sizce normalmi ((

cnm gayet normal keseni 1 hafta sonra görebilirsin...dr 3 hafta sonra demiş demek ki keseyi ve kalp atışını beraber görmek istemiş...tabi vajinal bakılırsa net görünür cnm.

bu hafta bizimkide ya sakladı pipisini zaten küççük bişey :=))))) yada ilerde tam net görcez değişimi :) önceden kordonu pipi sanıp karıştırırmış doktorlar bizim doktor kordonu ayrıca gösteriyo makinesi hem siyah beyaz hemde 4 boyutlu görüntülü ikisindede görüyoruz acaba her doktorun ultrason makinesi öylemi,,çok eskiden 4 boyutlu ultrason için ekstra 150-200 para verirlerdi arkadaşımda öyle bişey dedi..
cnm ya okadar hastalık varki sağlıklı olsunda kız erkek artık ayrım pek yapamıyorum korkuyorum allahın gücüne gider derler yeterki sağlıklı olsunlar bi doğsunlar...yumuk yumuk kolları etli etli bacakları olsun

cnm gayet normal keseni 1 hafta sonra görebilirsin...dr 3 hafta sonra demiş demek ki keseyi ve kalp atışını beraber görmek istemiş...tabi vajinal bakılırsa net görünür cnm.

teşekkür ederim cnm bende dr neden vajinal bakmadı onu anlamadım gerçi hiç sevmedim zaten ilgisizdi ki özel muaynehanesine gitmemize rağmen folik asite başla dedi sadece bende 2 hafta bekliyim diyorum bide 3 haftalıkken beta hcg 200 çıkmıştı

ayy maşallah ne güzel ya bebişlerinizin cinsiyetlerini öğrenmeye bi adım kalmış.bize de sıra gelsinnn.kızlar baya erken değilmi 16 haftalıkken belli oluyor diye biliyorum

cnm hcg 1500 üzerinde olduğu zaman vajinadan bakıldığında kesen görünür...senn şimdi 5 haftalıksa görülmesi gerekirdi..

bi hamile kadın için 3 hafta beklemek çok zorlu ve uzun olur...

merhaba arkadaşlar aranıza bugün katıldım...Bende ilk bebeğime halimeyim 3 aylık,çok garip bir duygu anlatılmaz yaşanır cinsinden:)) daha yeni doktora gittim korkularımı yeni yeni yendim(doktor olarak)bebeğim ve doktorum çok tatlı:))))ihtimaller kızı gösteriyor önümüzdeki ay net sonuç alıcam inş.

herkese iyi akşamlarnasılsınız topiğimizin güzel hamişleri?misafirim olduğu için sık bakamıyorum,umarım herkes iyidir.aramızda doğum yapan oldu mu?herkesi öpüyorum

hayırlı olsun cnm..

sabahtan beri iyiydim yaklaşık 2 saattir karnımın içinde bir harp yaşanıyor...ayrıca göğüslerim çok acıyor..göğsümdem şeffaf ,yapışkan bir sıvı geliyor...ve de çok halsizim

herkese iyi akşamlarnasılsınız topiğimizin güzel hamişleri?misafirim olduğu için sık bakamıyorum,umarım herkes iyidir.aramızda doğum yapan oldu mu?herkesi öpüyorum

iyi akşamlarcnm en erken doğum yapacak arkadaşlar kasım-aralık ayında yapacaklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…