- 27 Mayıs 2007
- 959
- 5
- 42
-
- Konu Sahibi berraksuuu
kızlarrr gunaydın
doktordan geldım
paşamız olcak belllı oldu :)
tetanoz aşısından korkuyorum:18::18::18:21.haftadamda gidicem..
basit bi aşısen asıl doğumu düşün ben korkuyorum şahsen :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şimdiden çok var ben 12+3 üm :))))))
hepınıze tesekkurler kızlar
12 haftada ogrendım ama 12+5 te kesınlestı
angel sana kesinlikle katılıyorum..hadi ya bende 16 olmadı 20. haftaya kadar beklemek gerekicek diyodum..doktor çok erkenden söylemiş paşanı yanılma payı olmasın bide :))))) sen garantiye al işini mavilere bakma 16. haftaya kadar
doktorum banada söyledi ama erken henüz 20 gün daha bekliyelim dedi bakalım prensim prensese dönüşücekmi
slm arkadaşlar.şükürler olsun ki iki senenin ardından bende ilk bebeğime hamileyimşuan 8+4üm 22 ağustosta öğrendim.rüya gibi....inşallah hiç bi sorun olmadan sağ salim bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...
kızlaar cok fena kasıklarım ağrıyoooooo :84:
kilotlu corap biraz sıkıyo karnıma baskı yapıyo acıyoo
kasıklarım cok fena agrıyo ama off korkuyorum
bide dün akşam kayınvalidemlere söyledikten sonra cok pişman oldum
ya bişey olursa filandiyeee :44:
Merhabalar bende aranızda yeniyim. Bende dün öğrendim hamile olduğumu. Nasıl bir duygu olduğunu henüz anlayamadım sevinemedim de en kısa sürede anlamam dileğiyle.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
slm arkadaşlar.şükürler olsun ki iki senenin ardından bende ilk bebeğime hamileyimşuan 8+4üm 22 ağustosta öğrendim.rüya gibi....inşallah hiç bi sorun olmadan sağ salim bebişlerimizi alırız kucaklarımıza...
slm kızlar hayırlı olsun bebişleriniz
kasık ağrısı ilk haftalar bendede olmuştu sonra geçiyo ara ara oluyo..12. haftaya kadar çok dikkat edin düşük riski taşıyan haftalar
tabi herkeste olucak diye bişey yok ama tedbirli olun..uzanın dinlenin ağır kesinlikle kaldırmayın...rabbim hepimizin meleklerini korusun
insan söylemek için sabırsız oluyo ama 8. haftadan sonra söylemek daha mantıklı
slm arkadaşlar;hamilelikte cilde kahverengi lekeler düşüyormuş...şükür bende hiçbir değişiklik olmadı..sizlerde varmı böyle bir durum
slm arkadaşlar;hamilelikte cilde kahverengi lekeler düşüyormuş...şükür bende hiçbir değişiklik olmadı..sizlerde varmı böyle bir durum
29. haftamdayım henuz bende de yok ole hatta daha da bı gusellestım desem yerı yaneumuyorum bu haftadan sonrada olmas
Kızlar bugün bir olay yaşadım. paylaşmak istiyorum. sgk ya gitme mecburiyetinden dolayı evden çıktım. minübüse bindim. dönerken minübüste küçük bir kız oturdu annesiyle yanıma. pek ilgilenmedim. döndüm bi baktım. elini uzatıp elimi tuttu. ben seni çok seviyorum dedi. birden afalladım. çok şaşırdım. annesi açık bir kadın. ben baştan aşağı siyah. genelde korkarlarda :) sonra elini uzatıp elimi tuttu. ne yapıcamı bilemedim. ilk defa böyle bir şey oluyor. sende beni seviyormusun dedi. evet dedim. kızın nerde dedi durakladım. kızım yokki dedim. pazaramı gitti gelir o gelir dedi. birden o kadar heyecanlandımki, belki yeni hamile olmasam buna bu kadar mana yüklemezdim. annesine sordum kaç yaşında 2,5 yaşında dedi. Maşşallah çok tatlıydı zilli :) inene kadar elimi hiç bırakmadı. hatta ben belki annesi istemez diye çektim. tekrar elimi alıp sıkı sıkı tuttu yaa. nasıl heyecanlandım anlatamam. birsürü filim şeridi geçti gözümün önünden. paylaşmak istedim. sizede böyle şeyler oluyor mu?