- 25 Temmuz 2011
- 695
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
dün düştüğüm için bugün ultrasyona gittim...şükür bebeğimde birşey yok
ALLAH korusun kızlarr 2 hafta once gııtım dr 3 hafta snra gel dedı bu hafta gıdıcem yıne bakalım ne kadar büyümüş kızcagızım
Sukurler olSun cok sevindm bir sorun yok dikkat et bu aralar kendine artik tansiyonda
Oynamalarinda baslayabilir tekrardan cok gecmis olSun
dün düştüğüm için bugün ultrasyona gittim...şükür bebeğimde birşey yok
çok sağolasın cnm....arkadaşlar bizim kız ben düştükten sonra yeni bir huy kazanmış..
ultrasyona girdim...bizim minik bacakalarıyla hızını alıp alıp eşinin üstüne atlıyordu çok komikti dr amcamızda güldü:))
slm kızlar bende çok şükür 3. Ayımı atlattım 13. Haftamdayım tansiyonum 9-5 10-6 gibi sizce düşükmü bide sinirlenip üzüldüğümde bir fena oluyorumki kafam kulaklarım yanıyo başımı kaldıramıyorum ağırlıktan ağrıdan o anlarda ölçüm yapamadım ama fena yükseliyo galiba..hamilelikte düşük tansiyonun zararı varmı?
:)) ay çok güldüm. Demekki onu düşüren şeyin eşi olduğunu sanıyor :d
valla cnm içimden dedim ki bizim kız düşünce kafasını çarptı herhalde..bide muz yiyip gitmiştim ..çok komikti gerçekten..
sabah sabah bende çok güldüm :)) fena bişey olcak seninkiAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...kaçıncı haftanda kız olduğunu söylediler benimde pipi çıkıntısı gibi bişey var dedi doktor ama yanılma sonradan kıza dönme payı olailirmi
çok belli oldumu kızlara bayıldığım
cnm valla benimkinin hareketleri erkek gibi
Sana şöyle anlatayım cnm..12+3 ikili test için gitmiştim dr erkek bebek dedi ve çıkıntıyı gösterdi..17+4 gittiğimde dr kız dedi inanmadım gittim birde prof.gösterdim kız dedi...ve şuan 19+2 kız old çok belli artık...
Ben çok araştırdım...12.13.haftalarda kızlardaki klitoris erkek bebeğin pipisi gibi biraz uzun oluyor...daha sonra bebek kız olucaksa içine çekiliyor erkek oluaksa uzuyor pipi şeklini alıyor....bebeğiin anne karnındaki gelişimiyle ilgili bir videoda izlemiştim oradada aynı şeyi anlataıyordu...
ya evet bende öyle bişey okumuştum bakalım kısmet artık :)) benim tembel mi normalimi öyle hep uyuyo çok fazla bi ekşını yok :)) yada henüz küçük ondanmı fazla hareketli göremedik sıpayıBizede 20 günde netleşir durumu dedi ama bakalım zaman geçmek bilmiyo Cnm hiç tatlı istemiyo hep ekşi yiyorum kıza öyle bi inandırmışımki :))
günaydınn kızlarr bizde miniğimle 4+0 olduk buugn :)))
Kızlar gece eşime peçeteye babamızı çok seviyoruz diye not bırakmıştım...sabah kalkınca görsün diye bakın oda bana bu resmi çizmiş,,karımı ve kızımı çok seviyorum yazmış..Eki Görüntüle 263096
resimdeki güzelliğime bakarmısınız
hayırlı olsun cnm