- 15 Nisan 2011
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
tskkr ederim cnmn düşmüşsün cnm gecmıs olsun bebişte bısey yok dımı _?
cvplaar sanız sevınırım .
Dun yenı evımı temızlıge gttım ailemle beraber ama ben sadece vılada ve camın alt kısımlarını kazıdım biraz yoruldum insaat cılar maf etmıs evı bıde 2 kat olunca aama eve geldıgımde dus aldım yedım yattım göğüslerim cok sızladı ayaklarımın altına yastık falan koydum yatarken ama sızlaması rahatsz ettı bıde bazen kramplar grdı bısey yoktur dımı
nihayet sonuç çıktı. bugun 4+2 değerim 780.8 olmuş.kese için dr.haftaya pazartesi gel dedi. oy oy bu beklenilen günler bitmiyor... :)
nihayet sonuç çıktı. bugun 4+2 değerim 780.8 olmuş.kese için dr.haftaya pazartesi gel dedi. oy oy bu beklenilen günler bitmiyor... :)
canım hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün inşallah sanırım batın 25 eylül 4+2 yazdığına göre bende eğer hamileysem 4+2 oluyorum bugün daha adet olmadım canım belirtin varmıydı yazbilirsen sevinirim
gözünaydın cnm...
teşekkür ederim canım.
BIZNEFESIZ HOŞBULDUK...
biri bana mesajları tek cevapla ayrı ayrı nasıl alıntı yapıldığını öğretebilir mi kızlar*
teşekkür ederim. büyük zahmetten kurtardın beni :)merhaba
alıntı ile cevaplanın yanında sağa tarafta yani bir şekil var ona basınca o kişinin mesajı işaretleniyor kimlere cevap yazmak istiyorsan o kişileri işaretle sonra konuya cevap ver dediğinde o kişilerin mesajlarını göreceksin topluca....
slm arkadaşlar benim de ilk hamileliğim
evlendim bi ay sonra hamile kaldım
istenmeyen daha doğrusu beklenmeyen bi gebelik benimkisi
burada çok mutluyum çok heyecanlıyım yazılarını okuyunca
üzülüyorum
benim bebeğim şansız herhalde diyorum
çünkü 12. haftama girmeme rağmen
mutluluk ve heyecan yerine
şaşkınlık var
üzülüyorum
şaşkınlık var
Merak etme yalnız değilsin bende hala şaşkınım aslında çünkü hiç planlamammıştık tam herşeyi yoluna koyacağım işe tekrar başlayacağım dönemde oldu bu iş sevinemedim desem yalan olmaz....
Aslına bakarsanız hareketlerini hissettiğimde gerçek olduğuna ancak inanacağım sanırım çok tuhaf birşey bu doktorum bile şaşırdı çünkü hamile kalmamın kesinlikle mümkün olmadığı bir tarihe denk geliyor.....
Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini....
insanlar sürekli söyler,hamile kalmasan da bişi yokmu sorularına maruz kaşmaya başlıyorsun maalesef, üzerindeki p baskı daha kötü, sen insanlara bakma çocuk sizin mutluluktu sizin,hayırlı olsun,umarım güzel bi hamililik ve sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin
insanlar sürekli söyler,hamile kalmasan da bişi yokmu sorularına maruz kaşmaya başlıyorsun maalesef, üzerindeki p baskı daha kötü, sen insanlara bakma çocuk sizin mutluluktu sizin,hayırlı olsun,umarım güzel bi hamililik ve sağlıklı bi bebek dünyaya getirirsin
üzülüyorum
şaşkınlık var