Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

cvplaar sanız sevınırım .
dun yenı evımı temızlıge gttım ailemle beraber ama ben sadece vılada ve camın alt kısımlarını kazıdım biraz yoruldum insaat cılar maf etmıs evı bıde 2 kat olunca aama eve geldıgımde dus aldım yedım yattım göğüslerim cok sızladı ayaklarımın altına yastık falan koydum yatarken ama sızlaması rahatsz ettı bıde bazen kramplar grdı bısey yoktur dımı

tskkr ederim cnmn düşmüşsün cnm gecmıs olsun bebişte bısey yok dımı _?

diz kemiğim acıyor ama şükür bebeğimde birşey yok..dr tansiyon düşüklüğü çok yaşanıyor kendininize çok dikkat edin dedi..

özellikle yeni hamileler 3.ayınızı atlatana kadar ani hareketler yapmyın..

yok cnm birşey yoktur...allah korusun birşey olsa kanaman olurdu..

Kendini yormuşsun ondan kramplar girmiştir..ayrıca hamileliğin ilk aylarında göğüsler ço acıyor ve çok şişiyor..hcg çok yükseldiği için.

nihayet sonuç çıktı. bugun 4+2 değerim 780.8 olmuş. kese için dr.haftaya pazartesi gel dedi. oy oy bu beklenilen günler bitmiyor... :)

nihayet sonuç çıktı. bugun 4+2 değerim 780.8 olmuş. kese için dr.haftaya pazartesi gel dedi. oy oy bu beklenilen günler bitmiyor... :)

canım hayırlı olsun bebeğin allah analı babalı büyütsün inşallah sanırım batın 25 eylül 4+2 yazdığına göre bende eğer hamileysem 4+2 oluyorum bugün daha adet olmadım canım belirtin varmıydı yazbilirsen sevinirim

slm kızlar

bende 3.ayımı bıtırdım bu hafta sonu cınsıyet ıcın gıdıcem gercı doktor

%80 erkek dedı ama kesın degıl

ıns bu sefer tam gorunur

yeni hamişler hoşgeldınız

Merhaba bişey sorucam bebeginin hareketlerini hissedenler ilk ne zaman hissettiklerini söyleyebilir mi? Ben 18 haftalık hamileyim ama hala hissedemedim. Bu arada zayıf olanlar daha erken hissediyormuş,benim boyum 1,80 kilomda 61 oldu 58 le hamile kaldım, yani çok kilolu değilim ama hissedemeyince merak ediyor insan bi sorun mu var diye.Ekim 10 da detaylı ultrasona giricem ama ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum..... :18:

Teşekkür ederim canım. Sat 27 ağustos idi canım. ona göre 4+2 oluyor bugün. beklenende 25 idi evet. ben tüp bebekle hamile kaldım. cuma günü test yapmıştım. aynen adet sancısı gibi sancılarım oldu. göğsümde bir şey hissetmedim. birde kasıklarımda ince ince batmalar vardı.

teşekkür ederim canım.
BIZNEFESIZ HOŞBULDUK...

biri bana mesajları tek cevapla ayrı ayrı nasıl alıntı yapıldığını öğretebilir mi kızlar*

merhaba
alıntı ile cevaplanın yanında sağa tarafta yani bir şekil var ona basınca o kişinin mesajı işaretleniyor kimlere cevap yazmak istiyorsan o kişileri işaretle sonra konuya cevap ver dediğinde o kişilerin mesajlarını göreceksin topluca....

slm arkadaşlar benim de ilk hamileliğim
evlendim bi ay sonra hamile kaldım
istenmeyen daha doğrusu beklenmeyen bi gebelik benimkisi
burada çok mutluyum çok heyecanlıyım yazılarını okuyunca
üzülüyorum
benim bebeğim şansız herhalde diyorum
çünkü 12. haftama girmeme rağmen
mutluluk ve heyecan yerine
şaşkınlık var

merhaba :86: 3.yılımıza girdik ve nihayet bende hamileyim daha bugun 8.haftayı bitirdik henüz yeni ama benimde çok endişeli geçiyor daha önce 2düşüğüm oldu korkularım var haliyle,inşallah isteyen herkez sağsalim kucağına alır....

teşekkür ederim. büyük zahmetten kurtardın beni :)

öyle düşünme canım. neden şanssız olsun. bizim sevincimiz farklı. yılların bekleyişi sonunda olan bebeklerde ondan.

Merak etme yalnız değilsin bende hala şaşkınım aslında çünkü hiç planlamammıştık tam herşeyi yoluna koyacağım işe tekrar başlayacağım dönemde oldu bu iş sevinemedim desem yalan olmaz....
Aslına bakarsanız hareketlerini hissettiğimde gerçek olduğuna ancak inanacağım sanırım çok tuhaf birşey bu doktorum bile şaşırdı çünkü hamile kalmamın kesinlikle mümkün olmadığı bir tarihe denk geliyor.....
Umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebeğini....

öyle düşünme canım. neden şanssız olsun. bizim sevincimiz farklı. yılların bekleyişi sonunda olan bebeklerde ondan.[/QUOTE]

bilmiyorum ki
ilk duydugumuzda kime söylesek
müjdeli haberden çok kara haber vermişiz gibi oldu
halbuki ben böle hayal etmemiştim
herkes sevinçten uçacaklardı
halbuki bizimkinde herkess
aaa çookkk erkennn ah tüh vah şeklindeydi

18. haftana girmişsin hareketlerini hissetmiyor musun hala
inan bana aynı şeyleri yaşamışız
ben de sınava hazırlanıp iş telaşına gireceğim bir dönemde hamile kaldığımı öğrendim
ve gerçekten ben de sevinemedim desem yalan olmaz sadece
millet yıllarca beklio Allah aratmadan verdi şikayet etmeyim die bi şey sölemiorm
ve gerçekten benim de hamile kalmamın imkansız oldugu bi dönemde hamile kaldım
inşallah bu düşüncelermizi unutturur
hayırlı sağlıklı ahlaklı bi bebeğimiz olur

aminn çok teşekkür edeim
haklısınız biraz zaman geçse de niye olmuo mu vs dicekler
insanlara yaranılmaz

bende senınle aynıyım canım 2.ayımda hamıle kaldım ama sankı yıllardır beklıyomus gıbıyım
alıştım bebişime ıyıkı olmuş:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…