Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

inşallah canım ya çok sağol, baya rahatlattın beni.

cok sagol tatlim....evet hastamda var allahdan naz yapmiyor yoksa hic cekemezdim kaprislerini....

ama uyuyamamn normal 24hftlk olmussun heee bazen cok rahat uyuyacaksin oda cok nadir olacak ogun kalktiginda cok mutlu olacaksin....oynamaya basladimi bebisin

edeack bende bır daha yaptım testı :)

evanur aynı hemen hemen sıkayetlermız hayırlısı haklısın koly degılmıs hıcc

evet canım çok şükür hareketli.16+5 ten beridir hissediyorum

seninlede aramizda fazla yok dogru bugun evde deli gibi ruh gibi gezdim

bedenim uyku istiyorum ruhum hayir diyor simdide var uykum ama yatamayacam sanirim ama sut icecem belki o getirir uykumu vesilem olur insallah

rica ederim ama bnde oyleydim rahat ol sen allahi iozniyle bir sey olmaz boyle okuyoruz isde sonrada hamisde olunca endiseleniyoruz

allahin izniyle her sey normal insallah

amin canım inşallah...

massalh seninki baya erken oynamis bnmki 20 haftalik falan di hatda gecginde olabilir oynadiginda

dr zayıf olduğun için erken duymuşsun dedi.ama ilk başlarda belli belirsizdi.bazen 1-2 gün oynamadığı oluyordu.ama şimdi çok şükür duyuyorum iyice.

dr zayıf olduğun için erken duymuşsun dedi.ama ilk başlarda belli belirsizdi.bazen 1-2 gün oynamadığı oluyordu.ama şimdi çok şükür duyuyorum iyice.

himmm dgoru olabilir ben zayif degilim betli butlu birseyim ama gobisimde yag yoktu hic kaldigimda ama zayif insandan farkli olur tabiki bnm olayim....

bnmde oynamaya basladigi zaman oyleydi....heeeee seninle ayniyiz hemen hemen aramisda fazla yok dr.bana soylemisti son uc aylara girdigin zamanlarda

egerki 24 saat icerisinde hic oynamazsa bebegin gel demisti bana ben ona dikkat ediyorum oynadikdan sonra gunde bir kere tamam diyorum sende dikkat

et bilmiyorum biliyormuydun birkere oynadimi rahat ol

akşam yemeğinden sonra uyuya kaldı yine sanırsamberraksuuuu gelsene anacım biz burdayız hadi ama

dogru olabilir ahhh ahhh birde o isi bizde gorebilsek uyuyun uyuyun bol bol simdi sonra doyamayacaksiniz uykuya birde uykusuzluk insani cok yoruyor yaaaa

bn ilk uc ayda boyleydim son uc ayimda boyle olacak sanirsam

teşekkürler canım bilgilerin için.1 kere bile oynasa yetiyor demek ki..ben oynamayınca sırt üstü uzanıp bekliyorum..birde çikolata yiyorum o zaman hareketleniyor

teşekkürler canım bilgilerin için.1 kere bile oynasa yetiyor demek ki..ben oynamayınca sırt üstü uzanıp bekliyorum..birde çikolata yiyorum o zaman hareketleniyor

dr.bana oyle dmisti son uc ay boyunca oyle demisti bir kere oynamasi bile yeteiyr dedigin gibi yani iyi durumda zaten genelde sirt ustu yatinca cok hareketli oluyor

gece sirt ustu yatamiyorum hemen ayaklarima krmplar giriyor ve bebegin tekmeleri beni uynadiriyor sol tarafima yatmaya calisiyorum ama sagimda daha iyiyim oda

uyuya bilirsem tabi ona dikkat et yeter illa herzaman oynayacak gibi bir sey yokmus heeee birde dr bana gunde 20dk uyuyorlar dedi ama bilimsel olarak kanitlanmamis

daha arastirmalari buymus 20dk genelde ama gunde kac posta uyuduklarina daha gelmemis sira....bnde nefret ettim cikolatadan genelde aci eksi seyler yiyorum

hele aciya deli oluyorum

benimde tatlıyla aram hiç yok...çikoatayı da sırf oynasın diye zorla yiyorum:)) ben sürekli tuzlu yemek istiyorum..patates kızartmasına sardım iyice..daha neler neler..herkes bana senin kzın olacak diyordu.ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı yani.ama tutmadı...oğluşum olacak kısmetse

ben inanmiyorum bnm teyzemin iki tane erkek cocugu var ikisindede hep eksi yedi birde diyorlar ya erkek anneye guzellik verirmis inanmiyorum bnce o hamilelik

guzelligi....canim cok isterim seninle sohbet etmek ama esime corba verecem ilac saati geldi birde sirtlarimda cok agridi islerimi bitirdikden sonra uzanacam bakalim

insallah uyuyabilirim kendine cok iyi bak grusmek uzere bebeisinide iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…