- 13 Ağustos 2011
- 642
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
olmaz olmaz allahin izniyle insallah sen rahat olmaya bak
bnde senin gibiydim ilk zamanalr cok ama cok endiseliydim ama sonradan alisiyorsun simdi diyorsun ikiye katlansin sonra bitecek endiseler ta ki bebginin oynamaya basladigi zamanlara kadar hep endiseli olursun sonradan alisiyor ve hreketlerini hissetgin anda rahatliyorsun....
ayyy canım geçmiş olsun.sen yorgunsun hasta bakıyosun.ben uykusuzum nedeni yok.nedense geceleri uyuyamıyorum ben ya((
ve birde dediğin gibi ana olmak kolay değil.neden anaların hakkı ödenmez denir işte bunlardan bence
inşallah canım ya çok sağol, baya rahatlattın beni.
cok sagol tatlim....evet hastamda var allahdan naz yapmiyor yoksa hic cekemezdim kaprislerini....
ama uyuyamamn normal 24hftlk olmussun heee bazen cok rahat uyuyacaksin oda cok nadir olacak ogun kalktiginda cok mutlu olacaksin....oynamaya basladimi bebisin
edeack bende bır daha yaptım testı :)
evanur aynı hemen hemen sıkayetlermız hayırlısı haklısın koly degılmıs hıcc
evet canım çok şükür hareketli.16+5 ten beridir hissediyorum
rica ederim ama bnde oyleydim rahat ol sen allahi iozniyle bir sey olmaz boyle okuyoruz isde sonrada hamisde olunca endiseleniyoruz
allahin izniyle her sey normal insallah
massalh seninki baya erken oynamis bnmki 20 haftalik falan di hatda gecginde olabilir oynadiginda
berraksu da olsa iyi olacakdi heeeee nerdeki acaba belki gelir simdi
dr zayıf olduğun için erken duymuşsun dedi.ama ilk başlarda belli belirsizdi.bazen 1-2 gün oynamadığı oluyordu.ama şimdi çok şükür duyuyorum iyice.
akşam yemeğinden sonra uyuya kaldı yine sanırsamberraksuuuu gelsene anacım biz burdayız hadi ama
oooo bütün hamişler burda bu topik ne kadar canlı
himmm dgoru olabilir ben zayif degilim betli butlu birseyim ama gobisimde yag yoktu hic kaldigimda ama zayif insandan farkli olur tabiki bnm olayim....
bnmde oynamaya basladigi zaman oyleydi....heeeee seninle ayniyiz hemen hemen aramisda fazla yok dr.bana soylemisti son uc aylara girdigin zamanlarda
egerki 24 saat icerisinde hic oynamazsa bebegin gel demisti bana ben ona dikkat ediyorum oynadikdan sonra gunde bir kere tamam diyorum sende dikkat
et bilmiyorum biliyormuydun birkere oynadimi rahat ol
teşekkürler canım bilgilerin için.1 kere bile oynasa yetiyor demek ki..ben oynamayınca sırt üstü uzanıp bekliyorum..birde çikolata yiyorum o zaman hareketleniyor
dr.bana oyle dmisti son uc ay boyunca oyle demisti bir kere oynamasi bile yeteiyr dedigin gibi yani iyi durumda zaten genelde sirt ustu yatinca cok hareketli oluyor
gece sirt ustu yatamiyorum hemen ayaklarima krmplar giriyor ve bebegin tekmeleri beni uynadiriyor sol tarafima yatmaya calisiyorum ama sagimda daha iyiyim oda
uyuya bilirsem tabi ona dikkat et yeter illa herzaman oynayacak gibi bir sey yokmus heeee birde dr bana gunde 20dk uyuyorlar dedi ama bilimsel olarak kanitlanmamis
daha arastirmalari buymus 20dk genelde ama gunde kac posta uyuduklarina daha gelmemis sira....bnde nefret ettim cikolatadan genelde aci eksi seyler yiyorum
hele aciya deli oluyorum
benimde tatlıyla aram hiç yok...çikoatayı da sırf oynasın diye zorla yiyorum:)) ben sürekli tuzlu yemek istiyorum..patates kızartmasına sardım iyice..daha neler neler..herkes bana senin kzın olacak diyordu.ye tatlıyı doğur atlıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi olayı yani.ama tutmadı...oğluşum olacak kısmetse