Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

slm kızlar bende geldim yetişdim :KK69::KK69::KK69::KK69: benimde Allah nasip ederse ilk bebeğim olucak yarın ikili testim var 12+1 im bende..daha çook haftalar var cinsiyetini çok merak ediyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah hepimize sağlıklı hamilelik kucağımıza sağlıklı bebiş almayı nasip etsin aminnn....

kesinlikle normal doğum cnm...eğer bebek ters felan gelmezse bende normal doğum düşünüyorm.

aynen sende benim kafadan:13:.....

eskiden bebek ters geldigi zaman hemen sezaryana geciyordular ama simdi katater yardimiyla aciyorlar sonra icine el gibi demir tarzinda

bir syle bebegin dogru sekli almasina yardimci oluyorlar gorumcemin ikiz bebeklerine dogum yaptiginda ilk bebegi geldikden sonra ikinccisi

rahat ve bos yer buldugu icin ters donmus dr.u oteki bebegi bu sekilde duzeltmis hafif cekincede gelmis zaten ikincisi ordan biliyorum gorumcem

anlatmisti...rahat ol allahin izniyle normal dogum olur insallah ama eskisi gibide degil ve bu konuda cokda memnunum sezeryana hemen girismiyor dr.

lar...tabiki en son care sezeryan ama ilk tercih normal:13:

ayyyy inanamıyorum. ben gelmeden ismim gelmiş. teşekkür ederim berraksu...
arkadaşlar merhaba. şuanda hamileliğimi öğreneli 1 saat oldu. en tazeniz benim galiba :)
umarım sonuna kadarda beraber oluruz. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin.

super bir haber bu teberik ederim tatlim rabbim saglikla kucagina da almak nasip etsin ilk uc ay kndine dikkat et ayyy simdi kendim aklima geldim heeee

ilk ogrendigim zaman:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Merhaba bende 20+2 haftalık hamileyim. 8 şubat 2010 de kızımız dünyaya gelicek Allahın izniyle.
KKda henüz yeniyim. uzun zamandır takip etmeme rağmen bi türlü üye olamamıştım.
umarım benim sıkıntılarımada ortak olursunuz:KK9:

hosgeldin aramiza desene kizlar cogunlukda bu sene

insallah sagsaglim herkes kucagina alir bebeislerini

slm kızlar bende geldim yetişdim :KK69::KK69::KK69::KK69: benimde Allah nasip ederse ilk bebeğim olucak yarın ikili testim var 12+1 im bende..daha çook haftalar var cinsiyetini çok merak ediyorum :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Allah hepimize sağlıklı hamilelik kucağımıza sağlıklı bebiş almayı nasip etsin aminnn....

insalah allah gonlune gore versin hadi bakalim hayirlisi bn cok endise ediyordum ilk zamanlar bebegimin oynadigini hissetmedigim zamanlar hep sikintilardaydim

acaba iyi mi dye remen dr.a gidecegim gunlerin hesabini yapiyordum simdide oylede aslinda ama hic yokdan korkularim yok artik sadece senin icin degil her hamileleere diyorum endiseler cok normal goz gormeyince ama buyudukce bak gorursunuz iyi oldugunu tekmeleriyle oyle bir belli ediyorki :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

arkadaşlar çok mutluyum hayırlı haberi bugün aldım hamileyim :))) B-HCG 37,8 daha çok yeniymiş bu değer normal mi sizce???

arkadaşlar çok mutluyum hayırlı haberi bugün aldım hamileyim :))) B-HCG 37,8 daha çok yeniymiş bu değer normal mi sizce???

teberik ederim bitanem evet bu degerlerle hamilesin:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

degerlerin tekrar yaptiginda ikiye katlanmasi lazim ama hamilesin ve daha cok yeni

çok mutluyum, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

insallah bitanem insallah.....

dr.a ciktigin zaman tum bilgileri verir sana dr.un zaten 48ile 72saat arasinda degerlerin ikiye katlanmasi lazim zaten dr.unda ilk nuanenende her seyi soyler sana

insallah bitanem insallah.....

dr.a ciktigin zaman tum bilgileri verir sana dr.un zaten 48ile 72saat arasinda degerlerin ikiye katlanmasi lazim zaten dr.unda ilk nuanenende her seyi soyler sana

evet bugün hemen gittim doktora :) o da öyle söyledi, 15- 20 gün sonra tekrar gel dedi, inşallah bi problem olmaz bekliycez artık...

iyiyiz canım seni sormalı?

cok uykusuzum yorgunum sabagin besinden beri yatamiyorum dun aksamda hic uyuyamadim iyice karnimin ordaki yan kemiklerim agriyor vajinamin uzzerindeki kemik

simdide cati kemiklerim qgriyor dr.u aradim bugun neden boyleyim diye vucudun esnek mis dedi doguma hazirlaniyormus kemiklerim dogumdada esnemede yapakms

gorunurde kolay dogum dedi ama belli olmaz simdide bebek kaburgalarima cikti iannki cok kotu batiyor ayyyyyy....anlayacagin ben buaralar sikayatlerdeyim...ama

olsun deger bebisime ana olmak kolay degil:KK49:

evet bugün hemen gittim doktora :) o da öyle söyledi, 15- 20 gün sonra tekrar gel dedi, inşallah bi problem olmaz bekliycez artık...

olmaz olmaz allahin izniyle insallah sen rahat olmaya bak

bnde senin gibiydim ilk zamanalr cok ama cok endiseliydim ama sonradan alisiyorsun simdi diyorsun ikiye katlansin sonra bitecek endiseler ta ki bebginin oynamaya basladigi zamanlara kadar hep endiseli olursun sonradan alisiyor ve hreketlerini hissetgin anda rahatliyorsun....

cok uykusuzum yorgunum sabagin besinden beri yatamiyorum dun aksamda hic uyuyamadim iyice karnimin ordaki yan kemiklerim agriyor vajinamin uzzerindeki kemik

simdide cati kemiklerim qgriyor dr.u aradim bugun neden boyleyim diye vucudun esnek mis dedi doguma hazirlaniyormus kemiklerim dogumdada esnemede yapakms

gorunurde kolay dogum dedi ama belli olmaz simdide bebek kaburgalarima cikti iannki cok kotu batiyor ayyyyyy....anlayacagin ben buaralar sikayatlerdeyim...ama

olsun deger bebisime ana olmak kolay degil:KK49:

ayyy canım geçmiş olsun.sen yorgunsun hasta bakıyosun.ben uykusuzum nedeni yok.nedense geceleri uyuyamıyorum ben ya:KK43:((

ve birde dediğin gibi ana olmak kolay değil.neden anaların hakkı ödenmez denir işte bunlardan bence

X