- 20 Ağustos 2010
- 643
- 1
- Konu Sahibi berraksuuu
tebrik ederim hayatım allahım sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım olmayanlara versin
Amin canım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin. Çok teşekkür ederim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebrik ederim hayatım allahım sağlık bir şekilde kucağına almayı nasip etsin allahım olmayanlara versin
Amin canım. Rabbim isteyen herkese tez zamanda versin. Çok teşekkür ederim...
kesinlikle normal doğum cnm...eğer bebek ters felan gelmezse bende normal doğum düşünüyorm.
ayyyy inanamıyorum. ben gelmeden ismim gelmiş. teşekkür ederim berraksu...
arkadaşlar merhaba. şuanda hamileliğimi öğreneli 1 saat oldu. en tazeniz benim galiba :)
umarım sonuna kadarda beraber oluruz. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin.
Merhaba bende 20+2 haftalık hamileyim. 8 şubat 2010 de kızımız dünyaya gelicek Allahın izniyle.
KKda henüz yeniyim. uzun zamandır takip etmeme rağmen bi türlü üye olamamıştım.
umarım benim sıkıntılarımada ortak olursunuz
slm kızlar bende geldim yetişdim benimde Allah nasip ederse ilk bebeğim olucak yarın ikili testim var 12+1 im bende..daha çook haftalar var cinsiyetini çok merak ediyorum
Allah hepimize sağlıklı hamilelik kucağımıza sağlıklı bebiş almayı nasip etsin aminnn....
selaaam biz geldiik:)
arkadaşlar çok mutluyum hayırlı haberi bugün aldım hamileyim :))) B-HCG 37,8 daha çok yeniymiş bu değer normal mi sizce???
hosgeldinizzzzzz nber nasilsiniz bakalim
teberik ederim bitanem evet bu degerlerle hamilesin
degerlerin tekrar yaptiginda ikiye katlanmasi lazim ama hamilesin ve daha cok yeni
çok mutluyum, Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
insallah bitanem insallah.....
dr.a ciktigin zaman tum bilgileri verir sana dr.un zaten 48ile 72saat arasinda degerlerin ikiye katlanmasi lazim zaten dr.unda ilk nuanenende her seyi soyler sana
iyiyiz canım seni sormalı?
yeni gelen arkadaslar hosgeldınız cok gusel bı duygu ılk ogrenmek ya ınsan sasıor ınanamıyor :)
evet bugün hemen gittim doktora :) o da öyle söyledi, 15- 20 gün sonra tekrar gel dedi, inşallah bi problem olmaz bekliycez artık...
cok uykusuzum yorgunum sabagin besinden beri yatamiyorum dun aksamda hic uyuyamadim iyice karnimin ordaki yan kemiklerim agriyor vajinamin uzzerindeki kemik
simdide cati kemiklerim qgriyor dr.u aradim bugun neden boyleyim diye vucudun esnek mis dedi doguma hazirlaniyormus kemiklerim dogumdada esnemede yapakms
gorunurde kolay dogum dedi ama belli olmaz simdide bebek kaburgalarima cikti iannki cok kotu batiyor ayyyyyy....anlayacagin ben buaralar sikayatlerdeyim...ama
olsun deger bebisime ana olmak kolay degil