-
- Konu Sahibi berraksuuu
ben hesapladım...artışın gayet normal cnm.
berraksuuu arkadaşım çok korkuyorum ona birşey olmasın ya çok teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattın
haklısın dogsalarda sevsek yaa ama benım uzerımde baska bıısy war tembellıkk :)
Merhaba. Ben foruma yeni katıldım benimde ilk hamileligim.siz bebislerinizin cinsiyetini biliyorsunuz.bizim daha net değil :) hepimizin bebisi için önce sağlık
Merhaba. Ben foruma yeni katıldım benimde ilk hamileligim.siz bebislerinizin cinsiyetini biliyorsunuz.bizim daha net değil :) hepimizin bebisi için önce sağlık
evanurcum çok heyecanlandım...doğum çantasını hazırlıcam deyince...normal mi?sezeryan mı?istiyorsun...
ben çok kıyafet almıcam..bebek çok çabuk büyüyor çünkü....yeteceği kadar zıbın ,iç çamaşırı...v.s
berraksuuu arkadaşım çok korkuyorum ona birşey olmasın ya çok teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatlattın
bana sanki yetmeyecek gibime geliyor bnde cok almak istemiyorum ama banyo takimi olarak hic bir seyi yok bakim seti falan en son onlari alacam insallah....tabikide heyecanlanirsin eeee artik yavas yavas olacak bunlarin hepsi.....
tabikide normal dogum ve epidural ile...dr la konusmamiz bu zaten burda senin keyfine gore sezeryan yapmiyorlar son care olarak bebek ve anneyi tehlikeye sokmadan
sezeryana bas vuruyorlar...ama bu ayin sekizinde gittigim zaman konustuk dr.la normal dogum dedim zaten ilk basda normal yapamaya calisacaz dedi epidural ignesi ozel anesteziyee girdigi icin dr.lar bunu sart kosmuyorlar hasta istertse ben kendim sundum teklifimi epidural ve normal dogum diye bakalim artik hayirlisi
ayyyy inanamıyorum. ben gelmeden ismim gelmiş. teşekkür ederim berraksu...
arkadaşlar merhaba. şuanda hamileliğimi öğreneli 1 saat oldu. en tazeniz benim galiba :)
umarım sonuna kadarda beraber oluruz. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin.
vallahi cnm sabah kalktığımda içimden dedim ki liman dayanamaz bugün yaptırr dedik...kızımla çekiştirdik seni...
cnm aman 12.haftana kadar ağır bir iş yapma...büyük ihtimalle çoğul gebelik senin ki artış onu gösteriryor...
eşine söyledin miayyy rabbim azmin sonu
evet canım söyledim. kafası karışmış işlerde yogunmuş bugun. eli ayağına dolanmış zavallının.
doktorumu aradım. cok sıkıldım 10 gündür evde ennemlere gıtmek istedim (2,5 saatlik yol) izin vermedi. kasık agrılarım biraz şiddetli. ondan herhalde.
dr.uma ne alsam ya. pazartesi gidicem. siz bişey aldınızmı.
limancım çok sevindim canım hayırlı olsun
yeni hamişler size de
ayyyy inanamıyorum. ben gelmeden ismim gelmiş. teşekkür ederim berraksu...
arkadaşlar merhaba. şuanda hamileliğimi öğreneli 1 saat oldu. en tazeniz benim galiba :)
umarım sonuna kadarda beraber oluruz. Rabbim bebeklerinizi sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasib etsin.