Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

ben inanmiyorum bnm teyzemin iki tane erkek cocugu var ikisindede hep eksi yedi birde diyorlar ya erkek anneye guzellik verirmis inanmiyorum bnce o hamilelik

guzelligi....canim cok isterim seninle sohbet etmek ama esime corba verecem ilac saati geldi birde sirtlarimda cok agridi islerimi bitirdikden sonra uzanacam bakalim

insallah uyuyabilirim kendine cok iyi bak grusmek uzere bebeisinide iyi bak

görüşürüz canım.sende kendine ve miniğine iyi bak.iyi ıstirahatler umarım uyuyabilirsin

kızlar en son 61.sayfaya yazmısım.takip edemiyorum sizi. ne kadar hızlısınız. Edaack seninde bebeğin hayırlı olsun canım.
evanur teşekkür ederim güzel dileklerin için. berraksuuu canım ne olsun. daha bişey anlamadım ki. nasıl bişey bu hamilelik. yada şoktan henüz çıkmadım galiba :KK17:

Son düzenleme:
teşekkürler canım bilgilerin için.1 kere bile oynasa yetiyor demek ki..ben oynamayınca sırt üstü uzanıp bekliyorum..birde çikolata yiyorum o zaman hareketleniyor:KK1:

ya canım 28+6 haftalıgım ben sırt ustu yatma dedı doktor fazla alıstırma kendını bende cok alıstım rahat edıyorum ama unutuyorum yatmamam gerektıgını yıne yatıyorum fark edınce degıstırıyorum kordon dolanması oluyormus bırde atar damarlarına kan gıtmıyormus hatta gecen annemın arkadasının bu tyuzden bebegı olmus doktordan gelmısler evde uzanmıs bıraz snra kıpırdamıyınca dr gtmısler ölü dogum yapmak zorunda kalmıs allah korusun ya dıkkaet edin kızlarr

ben inanmiyorum bnm teyzemin iki tane erkek cocugu var ikisindede hep eksi yedi birde diyorlar ya erkek anneye guzellik verirmis inanmiyorum bnce o hamilelik

guzelligi....canim cok isterim seninle sohbet etmek ama esime corba verecem ilac saati geldi birde sirtlarimda cok agridi islerimi bitirdikden sonra uzanacam bakalim

insallah uyuyabilirim kendine cok iyi bak grusmek uzere bebeisinide iyi bak

ya benımde derdım bu kızlar ne elımde yuzumde dudagıumda ne sısme nede en kucuk hamılelık lekesı war ınanırmısın benden 1 ay gerı bı arkadasım gordum kız bomba gıbı sıs sıs bellı hamiş oldugu ben de eser yok bırde goren herkez cok gusel oldugumu soledı kızım olcak dr ole dedı hamılelıgm ılk aylarından yesıl erık cok yedım tatlıyıda cok sevıyorum hergun yerım ye tatlıyı cıkar hakkıyı derler ya alakasız bencede yaa

kızlar en son 61.sayfaya yazmısım.takip edemiyorum sizi. ne kadar hızlısınız. Edaack seninde bebeğin hayırlı olsun canım.
evanur teşekkür ederim güzel dileklerin için. berraksuuu canım ne olsun. daha bişey anlamadım ki. nasıl bişey bu hamilelik. yada şoktan henüz çıkmadım galiba :KK17:

cnm haklısın yalan gibi gelio insana takiii bebeğinin içinde kıpır kıpır olduğunu anlayana kadar...:KK4::KK4::KK4::KK4:

merhaba arkadaşlar; ben bugün kan testi yaptırdım.satım 18 ağustos ve beta hcg 7009 çıktı.dr. gösterdim çok iyi bir değer 4-5 haftalık dedi keseyi gördük.15 gün sonra kalp atışlarını görürüz dedi ama araştırıyorum 4-5 hafta lık olan arkadaşların hcgleri 400 ile 1000 küsür arası değişiyo.benim neden bu kadar çok kafamı kurcalıyor :KK43: benzer durumda olan varsa paylaşabilirmi??:26:

merhaba arkadaşlar; ben bugün kan testi yaptırdım.satım 18 ağustos ve beta hcg 7009 çıktı.dr. gösterdim çok iyi bir değer 4-5 haftalık dedi keseyi gördük.15 gün sonra kalp atışlarını görürüz dedi ama araştırıyorum 4-5 hafta lık olan arkadaşların hcgleri 400 ile 1000 küsür arası değişiyo.benim neden bu kadar çok kafamı kurcalıyor :KK43: benzer durumda olan varsa paylaşabilirmi??:26:

evet cnm değerin yüksek görünüyor acaba çoğul gebelik mi?benim 5 haftalıkken 853 çıkmıştı cnm..

ama kese göründüyse sorun yoktur cnm

Son düzenleme:
evet cnm değerin yüksek görünüyor acaba çoğul gebelik mi?benim 5 haftalıkken 853 çıkmıştı cnm..

ama kese göründüyse sorun yoktur cnm

canım ya bi sitede 5 haftalıkken 19 ile 7340 arası olabileceği yazıyor ama genelde arkadaşlar söyleydiğim değerlerde.başka bir nedeni olabilirmi acaba?çoğulda pek ihtimal dahilinde değil.ikimizin tarafında da yok:18:

canım ya bi sitede 5 haftalıkken 19 ile 7340 arası olabileceği yazıyor ama genelde arkadaşlar söyleydiğim değerlerde.başka bir nedeni olabilirmi acaba?çoğulda pek ihtimal dahilinde değil.ikimizin tarafında da yok:18:

cnm kişiden kişiye değişir...kimisinde erken kimisinde geç döllenme olabiliyor....hem keseyide görmüşsün...dr birşey yok demiş ferah tut kendini..boşuna bebeğini üzme...

bugün kızımı gördüm çok mutluyum:KK66::KK66::KK66::KK66:

maşallah kocaman kız olmuş 274 gr geldi:nazar::nazar::nazar:

annesi ayak ve el parmaklarını saydı..eli hep ağzında kuzum meme arıyor:KK1::KK1::KK1:ama biraz terbiyesiziz galiba bacaklarımız hep açık:KK9::KK9:

2 hafta sonra gidicez dr amcamız ayrıntılı ultrasyonumuzu yapıcak:KK34::KK34::KK34:

hepinizi öpüyorum güzel anneler:KK16::KK16::KK16::KK16:

annesi ayak ve el parmaklarını saydı..eli hep ağzında kuzum meme arıyor:KK1::KK1::KK1:ama biraz terbiyesiziz galiba bacaklarımız hep açık:KK9::KK9:

2 hafta sonra gidicez dr amcamız ayrıntılı ultrasyonumuzu yapıcak:KK34::KK34::KK34:

maşallah maşallah ne güzel duygulardır onlar allah tamamına erdirsin canım darısı başımıza :KK9:

KOCAMAN MAŞŞALLAH KIZINA. :nazar::nazar::nazar: Ay çok özendim şimdi. hep şu parmakları benim dikkatimi çekmiştir. Canım Allah anasına babasına bağışlasın.

KOCAMAN MAŞŞALLAH KIZINA. :nazar::nazar::nazar: Ay çok özendim şimdi. hep şu parmakları benim dikkatimi çekmiştir. Canım Allah anasına babasına bağışlasın.

cnm inanamıyorsun yaaa rabbim çok büyüksün...

küçük bir canlı içinde kıpır kıpır:KK70::KK70::KK70:şükür ki seninde bebeklerin de yerleşiyor annesine..:KK70::KK70::KK70:

camentayı hatırlıyormusun???onunla konuşuyorduk yaklaşık 1 aydır girmiyor nete..rabbim inşallah onada nasip eder:KK71::KK71::KK71::KK71:

cnm inanamıyorsun yaaa rabbim çok büyüksün...

küçük bir canlı içinde kıpır kıpır:KK70::KK70::KK70:şükür ki seninde bebeklerin de yerleşiyor annesine..:KK70::KK70::KK70:

camentayı hatırlıyormusun???onunla konuşuyorduk yaklaşık 1 aydır girmiyor nete..rabbim inşallah onada nasip eder:KK71::KK71::KK71::KK71:

evet hatırlıyorum tabi. İnşallah oda bise bir süpriz yapar geldiğinde.

X