- 20 Ağustos 2010
- 643
- 1
-
- Konu Sahibi berraksuuu
şaka gibi oluyor evet...
pazatesi tekrar hcg baktıracakmısın?
bugün kızımı gördüm çok mutluyum
maşallah kocaman kız olmuş 274 gr geldi
annesi ayak ve el parmaklarını saydı..eli hep ağzında kuzum meme arıyorama biraz terbiyesiziz galiba bacaklarımız hep açık
2 hafta sonra gidicez dr amcamız ayrıntılı ultrasyonumuzu yapıcak
hepinizi öpüyorum güzel anneler
ya bu beklediğimiz günler bi türlü bitmiycek herhalde. şimdi pazartesi için heyecanlıyım. zor bekliyorum. yükselicek mı? kaç çıkacak? İkizmi üçüzmükese olcakmı? kalbı nasıl atıcak? 40 hafta nasıl geçicek yaw
selam kızlar
benımde ılk hamılelıgım dogum tarıhım 19 aralık ınsbı oglusum olcak allah ın ıznıyle
massallah ùassalah bebisine ayyy nekadar guzel senin ki rahat benimki hic gostermedi kendini hep dr.yan cevirdi beni oda zor bulundu hep sirt kemiklerini gosteriyor
acayip nazli bnmkisi sevindim senin adina sukur saglikli yaaa
Merhaba hanımlar bende katıldım aranıza.
Regl günüm 1 gün geçince kan testi yaptırdım değerlim 196 çıktı. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Heyecanlıyım. Tedirginim inş.herşey sorunsuz gider.... Merak ettiğim kasık ve bel ağrıları hiç birmeyecek mi???? Ağrı çekiyorrumda halen..
Regl günüm 1 gün geçince kan testi yaptırdım değerlim 196 çıktı. Doktor 1 hafta sonra gel dedi. Heyecanlıyım. Tedirginim inş.herşey sorunsuz gider.... Merak ettiğim kasık ve bel ağrıları hiç birmeyecek mi???? Ağrı çekiyorrumda halen..
merhaba arkadaslar,
bende hamislerin arasina katildim. cift cizgiyi sali gunu gordum, 3 test yaptim. ilk randevum carsamba sabahi...ama cok heyecanliyim, yaklasik 5 haftalik oluyormus, ultrasonda ne gorunur acaba?
kan tahlili yapmadilar, direk ultrasonda bakicak...
hoşgeldin canım bende forumda 3 aydır varım ama bu başlıkta çarşambadan beribende dün test yaptırdım kan değerim 7009 çıktı.dün keseyi gördük boyu 0.8 mm.4 yada 5 haftalık dedi.15 gün sonra çağırdı.hayırlısıyla kalp atışlarını görücezz
maşallah degerin cok güzel cıkmış kaç günün geciyor
cnm kan testi takibi çok önemli..ben 2 günde bir hcg takibi yaptırmıştım...demekki senn dr direk keseyi görmeye çalışacak..ama karnından göremez.vajinal bakması gerekir.
kızlar merhaba bende yeni hamilelerdenim geçen salı öğrendim dün doktora gittim kesemi gördüm 12 mm dedi doktor 3 hafta sonrada bebeğimi ve kalp atışını görcem nasip olursa çok mutluyummm