Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

berraksu canım kayınvalıdem aradı onunla teldeydım yazarken o yuzden gec geldı evet kesınlıkle cok baskı yapıor acaayyıp hemde yaaa 2 ay ondeyım :)

Banada iki aralik verdi iki tane Hastahane cikisim uc tanede kendinden eldivenli sapkali pijamalari dort tanede

Icine giymedim icin citcitli atleti var bence yetmeyecek dha cok eksikler var neyse kisa keseyim

Seninle aramizda fazla yok ben esim iyilesinde sonra eksikleri alip kasimin ilk haftasi bebegin odasi gelecek oda

Yapilir yapilmaz hemen bebegin esyalrini yikayip dolaplaplarina koyup sonrada dogum cantasini hazirlycm Bnm

Planim Boyle cok erken yapmk istemiyorm

evanurcum çok heyecanlandım...doğum çantasını hazırlıcam deyince...normal mi?sezeryan mı?istiyorsun...

ben çok kıyafet almıcam..bebek çok çabuk büyüyor çünkü....yeteceği kadar zıbın ,iç çamaşırı...v.s

Son düzenleme:

2 tane hastane cıkısım 5lilerden 4 adette ıc zıbın 2 takım yıne sade ıcıne gıydırım dıye aldıgım 5 takımım war agız mendilim war hasten cıkısı 20 takım alcam bu kadar giyim yeterli diye düşünüyorum cantamı hazırlıcam kızım olcak belkı erken gelır :) gerı kalalnın sıfonyere yerlestırcem

neyse dediğim gibi ben fazla kalamayacağım çıkıyorum dikkat edin kendinize ve miniklere görüşürüz

kizlar bende geldim bende geldim bizide araniza alin ama biz daha 8 haftalik falaniz siz abla abi oluyosunuz bu durumda ne guzel minigimin simdiden ablasi abisi oldu internet ortaminda cok heycanliyim herseyden korkar oldum kizlar nomalmi telefon bile tasimak istemiyorum yanimda minimigime zarar veriyor diye cok mu evhamli anne olucam nedir herkesi opuyorum tebrik ediyorum simiden Allah kimsenin ucagini bos birkmasin

hosgeldın canım allah saglıklı kucagına alamayı nasip etsın unutma bı gozu ne kadar sakınırsan o kadar cop batar hayırlısıyla cok kafana takma zaten yenı oldugun ıcın bolesın zamanla gecer gecırmeye calıs :)

günaydın kızlar

acil cevap bekliyorum sizden

4 gün önce değerim 154 dü şimdi 1240 olmuş ya çok değilmi yardım edin lütfen :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…