- 25 Temmuz 2011
- 695
- 0
-
- Konu Sahibi berraksuuu
evet doktorlarda onerıyor zaten canım tuzlu gıdalar gecer zamanla ya bıısyın kalmaz ee benım aralık 5 te dogumum ne zman yapsam besıgı arbayı bılmıyorum yıne hastene cıksılarım gunluk gıyecegını bady tulumlarını aldım ama yeterli mi emın deılım
Banada iki aralik verdi iki tane Hastahane cikisim uc tanede kendinden eldivenli sapkali pijamalari dort tanede
Icine giymedim icin citcitli atleti var bence yetmeyecek dha cok eksikler var neyse kisa keseyim
Seninle aramizda fazla yok ben esim iyilesinde sonra eksikleri alip kasimin ilk haftasi bebegin odasi gelecek oda
Yapilir yapilmaz hemen bebegin esyalrini yikayip dolaplaplarina koyup sonrada dogum cantasini hazirlycm Bnm
Planim Boyle cok erken yapmk istemiyorm
berraksu canım kayınvalıdem aradı onunla teldeydım yazarken o yuzden gec geldı evet kesınlıkle cok baskı yapıor acaayyıp hemde yaaa 2 ay ondeyım :)
Banada iki aralik verdi iki tane Hastahane cikisim uc tanede kendinden eldivenli sapkali pijamalari dort tanede
Icine giymedim icin citcitli atleti var bence yetmeyecek dha cok eksikler var neyse kisa keseyim
Seninle aramizda fazla yok ben esim iyilesinde sonra eksikleri alip kasimin ilk haftasi bebegin odasi gelecek oda
Yapilir yapilmaz hemen bebegin esyalrini yikayip dolaplaplarina koyup sonrada dogum cantasini hazirlycm Bnm
Planim Boyle cok erken yapmk istemiyorm
hoşgeldin canım nasıl oglusun :)
neyse dediğim gibi ben fazla kalamayacağım çıkıyorum dikkat edin kendinize ve miniklere görüşürüz
günaydın kızlar
acil cevap bekliyorum sizden
4 gün önce değerim 154 dü şimdi 1240 olmuş ya çok değilmi yardım edin lütfen :95:
günaydın kızlar
acil cevap bekliyorum sizden
4 gün önce değerim 154 dü şimdi 1240 olmuş ya çok değilmi yardım edin lütfen :95:
berraksu hosgledın canm ben hıc anlamıorum bu degerlerden ya
bugun hiç bişiy yapasım yok patlamak uzereyım yaa