Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

cnm ben tahmini söyledim..bebeklerin tırnakları doğduklarında çok uzun oluyor ya acaba dedim..bu içimin yırtılma hissi ondan mı oluyor diye....

cnm sende olması normal maşallah senn bebeğinin doğumuna az kaldı..

selam cici annişler nasılsınz bugun kızıma bıişiyler aldım mıgdem cok yanıyor ya doktora cıktıgımda solıcem dünde wardı bugun felakt

o bende de var canım.gebelik reflüsüymüş.geceleri azıyo özellikle uyutmuyor resmen.rennıe duo verdi dr o biraz iyi geliyor

himmm anladim canim olabilir.....

inanki buyudukce rahtsizliklarda buyuyor bugunden beri evin icinde ruh gibi dolasiyorum basim cok agriyor migde kazinmamda cabasi sanirim migde kafesime vuruyor buyudukce uykum zaten yoktu hepden gidiyor allahdan kramplarim yok ayaklarimda siskinlikler varis ler yok birde onlar olsaydi kotu olurdu bnm icin kasimin ilk haftasi mobilya geleck kismetse aldigim esyalari bebek detarjaniyla yikayp utuleyip koyacam eminim yinede eksiklerim vardir onlari tamamlarim sonra cantayi yaparim zaten kasimin ilk iki haftasi gectimi bekliyorum dogumu cunku araligin iki si oldugu icin ne olacagi belli degil rabbim kurtarsin hepoimizi

selam cici annişler nasılsınz bugun kızıma bıişiyler aldım mıgdem cok yanıyor ya doktora cıktıgımda solıcem dünde wardı bugun felakt

evet dr na soyledigin zaman dayanamayacan gibiyse ilac veriyor burdada genelde gaviscon isminde surup veriyorlar ben kullanmadim ama gorumcem

kullandigini soylemisti

ara cnm bende duramıyordum...metpamid yazmıştı...sor bakalım hangi ilacı önerecek...hemen düzelirsin içince.

bişiyler yiyince sankı rahatlıyor ya bugun besık alıcaktın herkez almayın dıor bızde begendık dogunca annem gıttıp alcak lıste yapıcam ama yınede ılk lazım olanları dogduktan snra alıncaklarında yapıcam esım gıtıp alsın ben gıdemessem annemın arkadasın kızıda hamıleydı bısıy olmus ama solemedı annem bana cokta merak ettım solemıyor nyse kesın uzucu bırsey arkasıda durmum bende (besık alma dıyen bak onlar bı ay once aldı dedı anem bılmıyor sus solemede dedı ben ısarar ettım solemedıler snra annem kızdı arama arkasın dıe dogumdan gelınce alır gelrız besık dedı )

cnm senn dr kim??evet bende son haftalardan önce birşey almayacağım...annemde bana birşey olunca söylemiyor..bende başkalarını arayıp öğrenmeye çalışıyorum..

cnm senn dr kim??evet bende son haftalardan önce birşey almayacağım...annemde bana birşey olunca söylemiyor..bende başkalarını arayıp öğrenmeye çalışıyorum..

aydında ozel nıssa dogum hastensı war orda dr yalcın yarar hıc bısıy almadınmı walla ben ılk hastanelık seylerını aldım daha araba felan kanguru gıbı esyları almayı duusnuyordum en guselı sabır etmek dımı

ben ilk başta çok hevesliydim...sonradan etrafımdaki insanları dinledim ve henüz birşey almadım cnm...

zaten şubat ayına kadar vaktimde çok...birde birşey alırım daha sonra daha güzelini görürsem üzülürüm..

mide bulantın geçtii mi? biraz..ben zeytin ve çubuk kraker yiyordum iyi geliyordu..

cnm senn doğumun 5 aralıktaymış maşallah bizden öndesin..

bebek büyüdüğü için midene baskı yapıyor demek ki

evet doktorlarda onerıyor zaten canım tuzlu gıdalar gecer zamanla ya bıısyın kalmaz ee benım aralık 5 te dogumum ne zman yapsam besıgı arbayı bılmıyorum yıne hastene cıksılarım gunluk gıyecegını bady tulumlarını aldım ama yeterli mi emın deılım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…