Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

Aynisefaaa burdasin hala masallahhh, ben koptum baya :KK43: ogllun nasil sagligi yerindemiii.?

Aynisafacim kizim uc yasindayken baslayacm dort senelik devretmistim ama arada sirada gidiyorum calismaya degilde muhasebe isleri icin ayda iki kere basladim yeni isci girfigi icin imza falan dosyalar onemli degil ama onay isteyen seyler icin gidiyorum okadar
Dukkan bnm oldugundan kirayi aliyorum kazancinda yuzde onbesini Boyle sozlesme vardi 2014 eylul ayindada sona erecek sonra kostur dur....eskiden bebisin yokken kosusturmada yoktu yorgunluk falan normal ayak agrilarin hamlik gidince kesilir uzandigin zamn ayaklarini dik kan dolasimin icin iyi olur hatda yatagin altdan kalkiyorsa gece yattigknda kaldir ayak tarafini ayaklarini dikmen iyi gelecek

Ekincik gecmis olsun bitanem bn bnmkini erken bilirdim ama seninki bndende erken insallh biter birman once

geceleri emiyo, gündüzleri de diş sıkıntısı yoksa emiyo varsa ancak uyutup uyku mahmurluğuyla emzirebiliyorum, bazen çok dikkat ediyorum yemeye içmeye baze de çok sıkılıyorum boşluyorum, yarın işe de başlıyorum hadi hayırlısı bakalım, bir düzen kurduk derken hoop şimdi yeniden bozulacak

selam kizlar nasilsiniz bugun bu saate kadar gelen giden olmamais bakiyorumdaaaa...

dunden beri huysuz atesliyiz ogle uykusuna yatirdim zor oldu ama uyudu....

yeni dogum yapacak olan yok mu aramizda...

ay evanurcum bunaligim.arabesk takiliyorum :KK50:

diarscim merhaba.bende bir ara msjlarini kacirdim,hangi topiktesin yada yokmusun bilmiyordum. listemdede yoksun,soramadim..merak etmistim. iyiyiz biz teyzesi oglum 4. ayina girdi.ilk ay zorluklari atlattik cok sukur gerci comiguna göre oglum uslu sayilirdi.ama ucuncu ayinda emzige alismasi muthis rahatlikmis.ondan cok bana baya iyi geldi :KK9:senin kizin nasil buyuttunmu.yakinda dis serüvenin basliycak dimi.bu arada sicakalrin bitmesini bekledim birazda oglum buyusun diye.Türkiye seyahatimiz var yakinda gitcez.anneanne dede ziyareti.
tabi sen baya baya bir uzaklardasin bana göre.sik sik gelemezsin heralde.ara sira yaz minik melegin neler yapiyor diye.bende bu topige giriyorum.oglumla esimden firsat kalirsa...

ekincik is basi yaptin heralde bugun .kolay gelsin canim ve Allah sabir versin.

ay kizlar bu aerada esim evde ya,sag olsun yardim ediyor herseye ama artik yardim etmesi olayi gecti fazla benimsedi herseyi.artik herseye karisma modunda.bunaltti beni artik.off yaaa dir dir dir.cok yorgun ve stresteyim.bir anlatsam sayfalarda yetmez zamanda yetmez topik kapanir :KK52::KK52:

Son düzenleme:
AYnisefacim simdi heyecn cok vardir heeee kismetse yolculuk nezamn ucak ile

Gideceksen kalkarken aglamiyorlarda inerken kulaklari kotu oluyor var ise fitilin

Periyotlardayken ucaga bnmeden once ver rahat edersin bn giderkn yaomadim bunu

Uc bucuk saat surekli agladi tam ucak indi kizim uyumustu ama donuste verdim gazi

Okadar cok rahat ettimki hep uyudu insallh seninkide bole olur

Dort gozle bekliyordurlar turkidekiler ne heyecn ne heyecn nezamn geleceksin

AYnisefacim simdi heyecn cok vardir heeee kismetse yolculuk nezamn ucak ile

Gideceksen kalkarken aglamiyorlarda inerken kulaklari kotu oluyor var ise fitilin

Periyotlardayken ucaga bnmeden once ver rahat edersin bn giderkn yaomadim bunu

Uc bucuk saat surekli agladi tam ucak indi kizim uyumustu ama donuste verdim gazi

Okadar cok rahat ettimki hep uyudu insallh seninkide bole olur

Dort gozle bekliyordurlar turkidekiler ne heyecn ne heyecn nezamn geleceksin

valla heycan var ama en cok da dedemizde.ilk kez görcek oglumu. bu ay sonunda insallah.havalar iyce toparlamis olur.iliman olsun.sicakda olmasin sogukda olmasin dedim.ilk etapda iki ay garanti.orda bir ilk bayrami yasariz.oglumun adini koyma ritüeli falan zaman gecer. valla bellide olmaz bunaldim belki fazla kalirim.duruma göre iste :KK34:
bu fitil derken agri kesici ates dusurucu asi iicn evde bulundurdugum fitiller var ondanmi.birde biolojik olan var gaz sancisi karin agrisi kabizlik filan icin olan var.hangisi canim?
aynen ucakta kulak basinci cok yasarim ben korkuyorum oglumdada olurmu diye.

birde Türkiyedeyken asyanin kontrolleri nasil oldu?asilari varmiydi? biliyosun bizim burda duzenli muayene 1 2 3 4 diye gidiyor ya.Tr dede sistem aynimiydi nasil olcak.o konuda problem yasamazsam kalirim uzun cunku.

Aynisefacim ohhhh massalh iyisiniz iki ay iyi iyi

Bn tam ara verimdigi zamn gittim alti aya kadar burda asi var sonra ara vriyorlar sumdide bir yasinda
Asi var ama bn girmeden once bildirdim talipcilerine zaten yok défiler iyi zamana denk dhstu dediler ama takip
Edenleri bildirki birsey yapsinlar care bulunsun

Evet norml fitil falan idimleri aynibmi bilmiyorum ama perdolon isminde fitil kullndim agri kesici ates dusurucu
Kramplari icinide indukden havaalanindan ciktikdan sonra ver bnde bile gaz sorunuboluuor indukden sonra az kldi
Gitmenize

küçük prensim gündüz uyumamamk için direniyor,o kadar yorgunluğa gece de deliksiz uyumuyor.kimi kınadım ki ben acaba :KK70:

bizim bu gün kırkımız cıktı sanki dünden beri oğlumun huyu degişti iyi yönd inşallah seninkide öyle olur bakalım bizimki hep böyle mi gider yoksa yine tersine döner mi?

Zor gunlerin bu zamnlar tavsiye ederim yalancibmemeyi yoksa agzi hic durmaz
Ben hala yanimda yatiriyorum yatak odasinda kucuk besigi var bir yasina kadar
Yatabilir sekilde almistum geceleri daha cok vizildiyorlar bir yasindan sonra ayiracam
Ozamn tam tamina konusarak anladakiliriz artik anlayabilir tam anlamiyla dediklerimi birde o sevgiyi
Doya doya almis olur yabnci ulkedd yasiyorum burda cok gordim kucuklykden beri birakilipda ileriye dogru
Cocuk Larinda anne baba sevgisini olmadigini gordum yaninda yatir hem senin icin bu donmler daha rahat
Olur

Kanguruyu kullndim kisin cok rahat oldu bnm icin uzerine bir battaniye atarak ciktim hep birde ilk zamnlar senin
Kokunu duyguyu zamn daha sakin olacakdir disarida ben maksikoziye koyamadm desem yeridir tavsiye ederim agirladyilca
Bebegin kangurutu taktiginda belin agriyabilir bnm oyle olmustu

çok tşk edrim napalım sora sora öğrenicem.bebeğime yakın olunca bende sakinleşiyorum :KK16:

ben yatak odası takımı almıştım oda odanın içinde aynı yerde gibi ama yinede cesaret edemiyorum keşke bende tşınabilir olanlardan alsaydım neyse :)

bizim bu gün kırkımız cıktı sanki dünden beri oğlumun huyu degişti iyi yönd inşallah seninkide öyle olur bakalım bizimki hep böyle mi gider yoksa yine tersine döner mi?
canim benim oglummun kirki cikti rahatlamistim biraZ ama uyku konusu hafif problemdi.oglum uykuyu hep seviyor ama o aralar bensiz uyuyamiyordu.yanimda yatirmaya baslamistim.geri yataginda zor alistirdim.ama tam olarak ucuncu ayinda gözle görülür derecede baya bir rahatladim.umarim sendede öyle olur.Allahtan öyle olduda simdi gece inan zor kalkiyorum emzirmeye.ilk aylarda oglumdan önce uyanirdim simdi uyukluyorum emzirirken:KK9::KK9:

Aynisefacim ohhhh massalh iyisiniz iki ay iyi iyi

Bn tam ara verimdigi zamn gittim alti aya kadar burda asi var sonra ara vriyorlar sumdide bir yasinda
Asi var ama bn girmeden once bildirdim talipcilerine zaten yok défiler iyi zamana denk dhstu dediler ama takip
Edenleri bildirki birsey yapsinlar care bulunsun

Evet norml fitil falan idimleri aynibmi bilmiyorum ama perdolon isminde fitil kullndim agri kesici ates dusurucu
Kramplari icinide indukden havaalanindan ciktikdan sonra ver bnde bile gaz sorunuboluuor indukden sonra az kldi
Gitmenize

avanurcum merhaba.evet canim gun sayiyorum.bugun oglumun asisi vardi.dedigin gibi simdi bizimde 1 yasina kadar asisi yok.takipi iicnde henuz iki ay var .eger dönmezsem doktoru arayip haber vercez.gelince diger muayenden baslicaz.hani aynen bizimde denk düstü.
bu ucak yolculugu konusunda dikkate alicam tavsiylerini. öptüm asyayi

Gulsahcim tatlim bnde Bebek odasi takimi aldim ama ayri olarak kucuk besikde aldim
Su anda hala yatiyor dahabidasina transfer olmadi alirken arkadasim tavsiye etmisti cok rahat
Edersin demisti ben setenden suslu puslu cibinlikli falan begenmustim alma bndan kullnisli degil
Hem en fazla sekiz aya kadar yatabildigini sadece gosterisli oldugunu doylemisti bna bezden norml
Bebek portatif besik tavsiye etti arkadasimda biliyor istemeyrek almistum dukkanindan simdi ise dualar
Ediyorum iyiki diretmis diye tavsiye ederim

Kanguru cok iyi ben pusetini bu séné turliyeye gittigimde kullndim cok ondan once maksikoziye hic kullnmadim desem
Yeridir disarida sadece kanguruda aglamiyordu cok da rahattim ozaman montumun da dugmelerini kapatip izerine Bebek
Battaniye oyle cikardim buralar kisin cok soguk oldugundan mecburum cok sarmaya dasarda tavsiye ederim kanguruyu rahat
Edersin

Aynisefacim s'en Danis dr una nasil yapalim diye yol gosterir osize mutlaka agri kesici fitil at cok iyi gelecek bn donusde cok rahattim insallh donusum Gobi olur daha cok kalkarken degilde inerken cok sancilanmisdi ucak da insallh sorun olmadan senide rahatsiz etmeden inersiniz inanki ucakda gezmefigim yer kalmamisti fazla gezilecek yerde yoktu ama susturmk icin terler bosalmisti
Resmen bir ara dusunmustum hic gitmedemiydim diye turkiyeye pisan olmustum ama donusde periyotlardayken altini degistirirken fitili bir salladim ucaga bindik uyudu kalktikdan yarimm saat icinde taaa inene kadar dahada uyurduda ucakdan inmek zorundaydik ben kalkinca uyandi mecbur sonra III gun kendine gelemedi yorgundu cok orumcehinde resmen uyukmuyordu aman allhim sonra bir dirildi inanamazdin o olduguna simdi massalahimiz var buldugu her yere tirmaniyor tutunupda kalkiyorsa desdek alarak yan yan tutunarak gidiyor buyudukce dahada Zor oluyor inanki rabbim meleklerimizi badimuzdan eksik etmesin insallh

Siteye ilk yorumumuz 4 haftalikkendi,hamd olsun simdk 24 haftalik olduk.....ins sagsalim gunlerimiz dolarda kucagimiza aldigimizda da burda oluruzzz

selam kızlar nasılsınız? bebişleriniz ve sizler iyisiniz inşallah . ben fena degılım.tatıle geldık gelcez bavul hazırla oglandan snra benım son kontrollerımız ve asılıarımız deken gıremez oldum nete. sımdı tatile geldık tabıı ailemını yanına.özlem gıderızoruz ama ınanılmaz bır sıcak vardı neysekı atlattık ama oglum kucaktan dusmez oldu.tam besıncı ayda ıyıce etrafın farkına varırken annene dede dayı ve dıgerlerı ortasında hareketlı bır yasamın varlıgını kavradı ve 7/24 action ıstıyo. sımdı onu burda normal duzeıne oturtmaya calısıyorum cok yoruldum.8 kilo olmuş belım yanım ayrılıo agrıdan. son gunlerdede rüzgar cok estı gözü capak yaptı ve tek gözünü extradan kırpmaya başlayınca bıraz telaşlandım. doktora götürcem ama herkez herseyın normal oldugunu söyleince bekledım.ama önümüzdekı hafta planımda var.
aynı sorunu yaşıyanımız oldumu aramızda hiç duymadım.,oglum aglıyo cıkmak zorundayım.öptüm bebıslerınızı ve sızı.kendınıze cooookkkkkkkk ıyı bakın

selam kızlar nasılsınız? bebişleriniz ve sizler iyisiniz inşallah . ben fena degılım.tatıle geldık gelcez bavul hazırla oglandan snra benım son kontrollerımız ve asılıarımız deken gıremez oldum nete. sımdı tatile geldık tabıı ailemını yanına.özlem gıderızoruz ama ınanılmaz bır sıcak vardı neysekı atlattık ama oglum kucaktan dusmez oldu.tam besıncı ayda ıyıce etrafın farkına varırken annene dede dayı ve dıgerlerı ortasında hareketlı bır yasamın varlıgını kavradı ve 7/24 action ıstıyo. sımdı onu burda normal duzeıne oturtmaya calısıyorum cok yoruldum.8 kilo olmuş belım yanım ayrılıo agrıdan. son gunlerdede rüzgar cok estı gözü capak yaptı ve tek gözünü extradan kırpmaya başlayınca bıraz telaşlandım. doktora götürcem ama herkez herseyın normal oldugunu söyleince bekledım.ama önümüzdekı hafta planımda var.
aynı sorunu yaşıyanımız oldumu aramızda hiç duymadım.,oglum aglıyo cıkmak zorundayım.öptüm bebıslerınızı ve sızı.kendınıze cooookkkkkkkk ıyı bakın

selam tatlim hosgeldein ohhhhh sefan olsun............doya doya tatilini yap.....bu arada goz sapaklanmasi icin turk cayi bire bir......ben bile bazen kendime yapiyorum yakmaz merak etme....

mesela sabah kahvalti yaptikdan sonra cayi dokme soguk olsun eline bir pansuman bezi al veya pamuk hangisiyle rahat ederse yumusak dokunuslar ile pansuman yap goze boyle geciyor iki gunde gecer....merak etme herhangi bir sekilde aci falan olmaz istersen ilk once sen dene bir sey olmuyor...gecmis olsun

X