- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
- Konu Sahibi berraksuuu
- #5.381
Aynisefaaa burdasin hala masallahhh, ben koptum baya ogllun nasil sagligi yerindemiii.?
Aynisafacim kizim uc yasindayken baslayacm dort senelik devretmistim ama arada sirada gidiyorum calismaya degilde muhasebe isleri icin ayda iki kere basladim yeni isci girfigi icin imza falan dosyalar onemli degil ama onay isteyen seyler icin gidiyorum okadar
Dukkan bnm oldugundan kirayi aliyorum kazancinda yuzde onbesini Boyle sozlesme vardi 2014 eylul ayindada sona erecek sonra kostur dur....eskiden bebisin yokken kosusturmada yoktu yorgunluk falan normal ayak agrilarin hamlik gidince kesilir uzandigin zamn ayaklarini dik kan dolasimin icin iyi olur hatda yatagin altdan kalkiyorsa gece yattigknda kaldir ayak tarafini ayaklarini dikmen iyi gelecek
Ekincik gecmis olsun bitanem bn bnmkini erken bilirdim ama seninki bndende erken insallh biter birman once
geceleri emiyo, gündüzleri de diş sıkıntısı yoksa emiyo varsa ancak uyutup uyku mahmurluğuyla emzirebiliyorum, bazen çok dikkat ediyorum yemeye içmeye baze de çok sıkılıyorum boşluyorum, yarın işe de başlıyorum hadi hayırlısı bakalım, bir düzen kurduk derken hoop şimdi yeniden bozulacak
selam kizlar nasilsiniz bugun bu saate kadar gelen giden olmamais bakiyorumdaaaa...
dunden beri huysuz atesliyiz ogle uykusuna yatirdim zor oldu ama uyudu....
yeni dogum yapacak olan yok mu aramizda...
ay evanurcum bunaligim.arabesk takiliyorum
diarscim merhaba.bende bir ara msjlarini kacirdim,hangi topiktesin yada yokmusun bilmiyordum. listemdede yoksun,soramadim..merak etmistim. iyiyiz biz teyzesi oglum 4. ayina girdi.ilk ay zorluklari atlattik cok sukur gerci comiguna göre oglum uslu sayilirdi.ama ucuncu ayinda emzige alismasi muthis rahatlikmis.ondan cok bana baya iyi geldi senin kizin nasil buyuttunmu.yakinda dis serüvenin basliycak dimi.bu arada sicakalrin bitmesini bekledim birazda oglum buyusun diye.Türkiye seyahatimiz var yakinda gitcez.anneanne dede ziyareti.
tabi sen baya baya bir uzaklardasin bana göre.sik sik gelemezsin heralde.ara sira yaz minik melegin neler yapiyor diye.bende bu topige giriyorum.oglumla esimden firsat kalirsa...
ekincik is basi yaptin heralde bugun .kolay gelsin canim ve Allah sabir versin.
ay kizlar bu aerada esim evde ya,sag olsun yardim ediyor herseye ama artik yardim etmesi olayi gecti fazla benimsedi herseyi.artik herseye karisma modunda.bunaltti beni artik.off yaaa dir dir dir.cok yorgun ve stresteyim.bir anlatsam sayfalarda yetmez zamanda yetmez topik kapanir
Son düzenleme: