Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ilk hamileliğimi yaşıyorum.daha pazar günü öğrendim.kanda 141 çıktı. sat 11 nisandı. bugün 15.30 da doktora gidicem ama duramıyorum.sürekli kötü şeyler geliyor aklıma. hiçbir belirtim yok ve hala inanamıyorum sanrm bu yüzden. rahatlamaya ihtiyacım var yoksa akşam olmayacak benim için :S

tabi zamanında gelsinler ama ilk bebeğim benim bilmiyorum hiç bişey sürekli okuyorum soruyorum meraktan etrafımdakileri bunaltıyorum valla

inşallah doktorunuzdan güzel haberler alırsınız

slm arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo ve bu beni çok üzüyo.ilk kontrolüme c.tesi günü gidicez.lütfen beni aydınlatır mısınız sizce normal mi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum

yerleşme lekelenmeleridir, merak etme, kese rahme yerleşiyo demek ki, bende de olmuştu

bende yaşadım umursamadım sonunda bi anda kanama geçirdim bi kaç gün hastanede yattım ilaç iğne yedim.düşük tehlikesi olabilir 1 gün kalmış yat dinlen yorma kendimi ağırda kaldırma doktoroda söyle.

yarın inşallah çook güzel haberler alırsınız ve sorunsuz bi hamilelik geçirirsiniz inşallah

tabi zamanında gelsinler ama ilk bebeğim benim bilmiyorum hiç bişey sürekli okuyorum soruyorum meraktan etrafımdakileri bunaltıyorum valla

minişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım yavaş yavaş,hepsini ütüleyip kaldırcam.o iş de hazır olsun çok sıcaklar bastırmadan yapayım siz yaptınız mı?

minişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım yavaş yavaş,hepsini ütüleyip kaldırcam.o iş de hazır olsun çok sıcaklar bastırmadan yapayım siz yaptınız mı?

mayısın sonunda odası gelcek ozaman yapıyım dedim biraz daha vakit geçsin diye :)
aslında çok heycanlıyım da.ama hafta sonu hastane çıkış kıyafetlerini yıkayıp çatayı hazırlayım diyorum ne olur ne olmaz diye :) sen hazırladın mı bide nasıl yıkadın detarjanlamı sabunla mı tek suylamı ?

ayy ne güzeel biz şimdilik odasını almadık daha sonra inşallah,zaten ilk 3-4ay odamızda yatacağı için :)
ben dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım tatlım onlarla yıkıycam,harika kokuyor sabun tozu kalıntı bırakıyor diye okumuştum sıvı daha kullanışlı diye ondan aldım,tavsiye ederim

bende ondan alıyım ozaman mis gibi kokar dimi bide kendi kokusu Mis gibi ohh

içimde bir sıkıntı var bugün hayırdır inşallah:44::44:hava karanlık yağmurlu birde zaten
oğlumla dışarı çıkacaktık o da olmadı hava kötü diye..sıkıldım işte

İyi geceler....... kraliceler anneler gününüz simdiden kutlu mutlu olsun insallah seneye biz hamişlerde bebislerimizle ilk anneler gunumuzu kutlariz hayirlisiyla ......bu arada illet gripten ilacsiz ve sadece c vit.ve dinlenmeyle kurtuldum hamd olsunn....masallahh bana :))

Cok küçücüksün anneeemmm nolur sıkı tutun hayırlı saglıklı yuvamıza gel.....senin varolusunla canim annemin degerini bi daha anladim nazarlar korusun melegimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…