-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.761
evet hazırlamak lazım,hiç belli olmuyor :/ tam zamnında gelsinler canım yaa,1gün bile farkediyor onlar için
bazen kalple alakalı sıkıntılarım benim de oluyor,sanki kalbimde bi yumruk varmış gibi,zor nefes alıyorum kendimi balkona atıyorum,allah yardımcımız olsun...
bencede sıradaki sensin :) benim 2 gündür kalp atışlarım çok hızlı çok halsiz oluyorum.sonra düzeliyorum normal mi acaba sende oluyormuydu.
tabi zamanında gelsinler ama ilk bebeğim benim bilmiyorum hiç bişey sürekli okuyorum soruyorum meraktan etrafımdakileri bunaltıyorum valla
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. ilk hamileliğimi yaşıyorum.daha pazar günü öğrendim.kanda 141 çıktı. sat 11 nisandı. bugün 15.30 da doktora gidicem ama duramıyorum.sürekli kötü şeyler geliyor aklıma. hiçbir belirtim yok ve hala inanamıyorum sanrm bu yüzden. rahatlamaya ihtiyacım var yoksa akşam olmayacak benim için :S
halsizlikte kalp atışlarının hızlı olması da normal çünkü vücudumuza %30 daha fazla kan pompalıyo kalbimiz
slm arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo ve bu beni çok üzüyo.ilk kontrolüme c.tesi günü gidicez.lütfen beni aydınlatır mısınız sizce normal mi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum
slm arkadaşlar ben 5 haftalık hamileyim 3 gündür kahverengi lekelenme oluyo ve bu beni çok üzüyo.ilk kontrolüme c.tesi günü gidicez.lütfen beni aydınlatır mısınız sizce normal mi bu durumu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum
tabi zamanında gelsinler ama ilk bebeğim benim bilmiyorum hiç bişey sürekli okuyorum soruyorum meraktan etrafımdakileri bunaltıyorum valla
minişimin kıyafetlerini yıkamaya başladım yavaş yavaş,hepsini ütüleyip kaldırcam.o iş de hazır olsun çok sıcaklar bastırmadan yapayımsiz yaptınız mı?
mayısın sonunda odası gelcek ozaman yapıyım dedim biraz daha vakit geçsin diye :)
aslında çok heycanlıyım da.ama hafta sonu hastane çıkış kıyafetlerini yıkayıp çatayı hazırlayım diyorum ne olur ne olmaz diye :) sen hazırladın mı bide nasıl yıkadın detarjanlamı sabunla mı tek suylamı ?
ayy ne güzeelBiz şimdilik odasını almadık daha sonra inşallah,zaten ilk 3-4ay odamızda yatacağı için :)
ben dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım tatlım onlarla yıkıycam,harika kokuyorsabun tozu kalıntı bırakıyor diye okumuştum sıvı daha kullanışlı diye ondan aldım,tavsiye ederim
bende ondan alıyım ozaman mis gibi kokar dimi bide kendi kokusuMis gibi ohh
içimde bir sıkıntı var bugün hayırdır inşallah:44::44:hava karanlık yağmurlu birde zaten
oğlumla dışarı çıkacaktık o da olmadı hava kötü diye..sıkıldım işte