-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.741
ohh ne güzel memlekete geliyorsun.çok sevindim canım senin adına.inşallah çooook eğlenirsin..asya da güzel ülkemizi görmüş olacak desene.sende asyaya ve kendine çok dikkat et öptük oğluşla seniGunaydin gunaydin gunaydin kizlarrrrrrr
Bugun ilk acilisi bn yapayim dedim kismztse bugun turkiye saatiyle
14h45 ucak kalkack allh izin verirse 18h10sabiha gokcende olacaz
Babamiz arkadan gelecek onbes gun sonra sonra temmzun 19unda donecez
Insallh
Beraaksucum seni gordigume sevindim amannn huysuz olunca cok zor oluyor
Mamayi istememe gibi birseyi olmadi ne verirsen yedi sadece sutum fitikdan dolayi
Stresindenbkesilmisti baska mama denebelki aldigini begenmemistir allh yardimcin olsun
Bnde cok cektim gazdan bes ayini gectikden sonra rahatlarsun bnmkide kolikliydi gaz sancilari
Haticecim annmler burdayduilar sonra temelli yerlestiler dogumda falan Annem gelmisti de turkiyeye gitmek baska
Olack havasi suyu memkeketimde memleketim heryerbmemkeketim insallh herkese nasil olur temelli donus sakaryaliyim
Oraya giriyoruz kizim kismztse bu ayin onyedisinde alti olack
Gunbkncim tatlim gurusuruz oglusuna iyi bk aynisefaya selm olsun bnden
Herkes kendine bebislerine gobuslerine cok iyi bksn optukkkkkkkkkkk allaha émanet
evet canım..babamız dayanamadığı için bi kaç gün önce verdi benim hediyemibu arada ilk anneler günümüz yaklaşıyor
:) senin ne bıcırığın olcak benle aynı haftadasın.
benim bıcırığım erkek olcak inşallahsenin ?
hayırlı olsun allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.şuan senin normal yemenden alır abartma günlük nasılsa öğle beslen .hastalığın içinde bol bol meyve portakal muz brokoli ye c vitamini ağrlıklı beslen ve dinlen.
büyük ihtimal kız doktor kıza benziyo dedi bende kız diye aldım herşeyini :) busene hiç kız yok kime sorsam erkek
ohh ne güzel memlekete geliyorsun.çok sevindim canım senin adına.inşallah çooook eğlenirsin..asya da güzel ülkemizi görmüş olacak desene.sende asyaya ve kendine çok dikkat et öptük oğluşla seni
evet canım..babamız dayanamadığı için bi kaç gün önce verdi benim hediyemiama olsun aldım ya çook mutlu etti beni..
benim eşim hediye almayı beceremiyor
parasını vereyim istediğin birşeyler al diyor ama ben öyle istemiyorum ki
umarim bebislerinizde sizde iyisinizdir.
28 nisan sabahi saat 05.04 gece epidural normal dogumla oglumu dunyaya getirdim.amma anam agladi diyebilirim.5 gün hastanede kalmak zorunda kaldim.
bir hafta öncesinden kalca batmalarim basladi ve oturamiyoprdum nete giremedim bir türlü.27 si sabahi sancilarim basladi doktoruma kontrole gittim ama henuz sanci olmadiigni ama bebegimin 4 kilo dogabilme ihtimaline karsi hastaneye gitmemi belki heyet karariyla bebegimin alinmasinin gerekecegini söyledi.ayni gun bizde hastaneye gittik kontrol oldum daha beklemem gerektigini bir sorun olmiycagini söylediler.eve geldik .bu arada annem gelmisti.yemek yaptik yedik derken bende yine sanci basladi.esime dedim beni hasteneye götür belki bir agri kesici verirler.hani dogum malum beklenmiyor ya
gittik.acilma 5 cm gecmis,dogum baslamis meger.hemen odaya aldilar.neyseki bavulumuz arabanin arkasindaydi.epidurali yaptilar.tabi o yapilana kaar kan testi aldilar biraz beklemek zorunda kaldim.oylece baya bir sanci cektim.epiden sonra biraz rahatladim derken tikac ve suyum geldi.sag olsun ebeler cok özenli tertemiz aninda temizlediler.derken oglum basincla assaya gelmeye basladi.yavrum tam geliyor kafa dayaniyo.geri iceri kaciyo.hayatimin en zor anlariydi.yavrum icin cok direndim.iki doktor bir ebe karnima bastiriyorlar falan derken iki metal geldi. uygulandi ve oglumu disradan yardimla cikardiler.cok sukur sagligi yerinde onun.ben ama oturamiyorum hala canim cok yaniyor.simdi sezeryan diyenleri cok iyi anlyiorum.megerse yavrum kendi kordonuna o kadar dolanmiski.cikinca gördük koluna kafasina.tam kapiya geliyo iceri geri kacmasi ondanmis..
simdi cok mutluyum oglum cok tatli teyzeleri,bayiliyorum ona.Allah hepimizin evlatalrini bizlere bagislasin... cok akilli.alti kirlenince acikinca agliyo sadece.ilk gunler uykusuzluktan ölüyordum.simdi iki saat uyusam baya enerjik hissediyorum kendimi.bugun kontroldende geldik.ilk bir ayburda yogun kontrol var.ama yavrum masallah cok iyiymis.
sizlerle sohbet etmek cok guzeldi.tootomun uzerine oturmaya basladigiminda oglumda izin verdikce girmeye caliscam.kendinize cok iyi bakin.bebislerinizede.oglumla öpüyoruz sizleri...
sağlıklı olsunlar da erkek kız hiç farketmezAllahım onları sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Doğum konusunda ne düşünüyorsun ?
28 nisan sabahi saat 05.04 gece epidural normal dogumla oglumu dunyaya getirdim.amma anam agladi diyebilirim.5 gün hastanede kalmak zorunda kaldim.
Bir hafta öncesinden kalca batmalarim basladi ve oturamiyoprdum nete giremedim bir türlü.27 si sabahi sancilarim basladi doktoruma kontrole gittim ama henuz sanci olmadiigni ama bebegimin 4 kilo dogabilme ihtimaline karsi hastaneye gitmemi belki heyet karariyla bebegimin alinmasinin gerekecegini söyledi.ayni gun bizde hastaneye gittik kontrol oldum daha beklemem gerektigini bir sorun olmiycagini söylediler.eve geldik .bu arada annem gelmisti.yemek yaptik yedik derken bende yine sanci basladi.esime dedim beni hasteneye götür belki bir agri kesici verirler.hani dogum malum beklenmiyor ya
Gittik.acilma 5 cm gecmis,dogum baslamis meger.hemen odaya aldilar.neyseki bavulumuz arabanin arkasindaydi.epidurali yaptilar.tabi o yapilana kaar kan testi aldilar biraz beklemek zorunda kaldim.oylece baya bir sanci cektim.epiden sonra biraz rahatladim derken tikac ve suyum geldi.sag olsun ebeler cok özenli tertemiz aninda temizlediler.derken oglum basincla assaya gelmeye basladi.yavrum tam geliyor kafa dayaniyo.geri iceri kaciyo.hayatimin en zor anlariydi.yavrum icin cok direndim.iki doktor bir ebe karnima bastiriyorlar falan derken iki metal geldi. Uygulandi ve oglumu disradan yardimla cikardiler.cok sukur sagligi yerinde onun.ben ama oturamiyorum hala canim cok yaniyor.simdi sezeryan diyenleri cok iyi anlyiorum.megerse yavrum kendi kordonuna o kadar dolanmiski.cikinca gördük koluna kafasina.tam kapiya geliyo iceri geri kacmasi ondanmis..
Simdi cok mutluyum oglum cok tatli teyzeleri,bayiliyorum ona.allah hepimizin evlatalrini bizlere bagislasin... Cok akilli.alti kirlenince acikinca agliyo sadece.ilk gunler uykusuzluktan ölüyordum.simdi iki saat uyusam baya enerjik hissediyorum kendimi.bugun kontroldende geldik.ilk bir ayburda yogun kontrol var.ama yavrum masallah cok iyiymis.
Sizlerle sohbet etmek cok guzeldi.tootomun uzerine oturmaya basladigiminda oglumda izin verdikce girmeye caliscam.kendinize cok iyi bakin.bebislerinizede.oglumla öpüyoruz sizleri...
bir hafta öncesinden kalca batmalarim basladi ve oturamiyoprdum nete giremedim bir türlü.27 si sabahi sancilarim basladi doktoruma kontrole gittim ama henuz sanci olmadiigni ama bebegimin 4 kilo dogabilme ihtimaline karsi hastaneye gitmemi belki heyet karariyla bebegimin alinmasinin gerekecegini söyledi.ayni gun bizde hastaneye gittik kontrol oldum daha beklemem gerektigini bir sorun olmiycagini söylediler.eve geldik .bu arada annem gelmisti.yemek yaptik yedik derken bende yine sanci basladi.esime dedim beni hasteneye götür belki bir agri kesici verirler.hani dogum malum beklenmiyor ya
gittik.acilma 5 cm gecmis,dogum baslamis meger.hemen odaya aldilar.neyseki bavulumuz arabanin arkasindaydi.epidurali yaptilar.tabi o yapilana kaar kan testi aldilar biraz beklemek zorunda kaldim.oylece baya bir sanci cektim.epiden sonra biraz rahatladim derken tikac ve suyum geldi.sag olsun ebeler cok özenli tertemiz aninda temizlediler.derken oglum basincla assaya gelmeye basladi.yavrum tam geliyor kafa dayaniyo.geri iceri kaciyo.hayatimin en zor anlariydi.yavrum icin cok direndim.iki doktor bir ebe karnima bastiriyorlar falan derken iki metal geldi. uygulandi ve oglumu disradan yardimla cikardiler.cok sukur sagligi yerinde onun.ben ama oturamiyorum hala canim cok yaniyor.simdi sezeryan diyenleri cok iyi anlyiorum.megerse yavrum kendi kordonuna o kadar dolanmiski.cikinca gördük koluna kafasina.tam kapiya geliyo iceri geri kacmasi ondanmis..
simdi cok mutluyum oglum cok tatli teyzeleri,bayiliyorum ona.Allah hepimizin evlatalrini bizlere bagislasin... cok akilli.alti kirlenince acikinca agliyo sadece.ilk gunler uykusuzluktan ölüyordum.simdi iki saat uyusam baya enerjik hissediyorum kendimi.bugun kontroldende geldik.ilk bir ayburda yogun kontrol var.ama yavrum masallah cok iyiymis.
sizlerle sohbet etmek cok guzeldi.tootomun uzerine oturmaya basladigiminda oglumda izin verdikce girmeye caliscam.kendinize cok iyi bakin.bebislerinizede.oglumla öpüyoruz sizleri...
ay ne güzel sağlınız yerinizde olsunda benimde gelsin hemen :Nasıl geçicek bu vakit
29 haftalığım bebeğimin kafası kasığımda ayakları göğüsümün altında umarın pozisyon değiştirmez de normal yaparım dr.belli olmaz dedi :) heycanla bekliyorum sabırsızlıkla senin nasıl olcak
geçer geçer merak etme, ben de anlamadım nasıl geldik 37. Haftaya, şu an topiğimizde sırada ben varım galiba...
benim miniğim de tam tersi pozisyonda duruyor,kafası göbeğimde :) doktorum döner dedi ama bakalım daha zaman var nasıl olsa...doktorum bi akslik olmaz herşey yolunda giderse %80 normal yaparım dedi ama bilemiyoum,korkuyorum o ağrılara dayabilir miyim bilmiyoum :/
daha döner evet bende ondan telaşlanıyorum doktor belli olmaz dedi normal istiyorum hemen ayağa kalmak bebeğimle daha çok vakit geçirmek için
[ı]erken doğmasınlar da...son yıllarda erken doğumlar çok arttı ben de o yüzden tedirgin oluyorum.yavaş yavaş hazırlıklara da başlamak lazım ne olur ne olmaz :/[/ı]
ben çantamızı hazırlamaya başlıcam 30. Haftaya gircem ne olur ne olmaz bizimki hareketli bazen dalga geçiyorum çıkmadı bi türlü uğranışıyo diye bide tam sıcaklara çalışıyorum haziranın sonunda ayrılırım büyük ihtimal doğum iznine şimdi bile özellile sabahları kalp çarpıntım çok fazla ellerim titriyo hamileyken çalışmak çok zor.