Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

mrb ark...umarım hepiniz iyisinizdir.
çok aksi bir kızım var hiç durmuyor,,,emmek istemiyor,,,mama da almıyor...ne yapacağımı şaşırdım artık..
sizin bebekler nasıl???böyle sorun yaşadınız mı????inş hepsi çok sağlıklıdırlar.

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende yeni hamislerdenim ve 5 yildan sonra ve uzun ugraslardan sonra rabbim ol emrini verdi hamd olsun.sizler gb tecrubeli kralicelerle yurumek istiyorum bu yorucu bi o kadar da insallah saglikli ve hayirli yolda....ilk sorumla sizleri sıkıcam ama siddetli bas agrisi ve sabahlari bogaz agrisi yasiyorum ve grip oldum sanirim ses falan gitti resmen ....ne yapmaliyim nasil beslenmeliyim bilmiyorum.....biz henuz benim tahminlerime gore 3 haftaligiz teyzeleri... Yardimlariniza ihtiyacim var :KK17: beta hgc sonucum. 99:12 ve biz tüpüz :)))))))). Hepimize :nazar: degmesin insallahh....

çok aksi bir kızım var hiç durmuyor,,,emmek istemiyor,,,mama da almıyor...ne yapacağımı şaşırdım artık..
sizin bebekler nasıl???böyle sorun yaşadınız mı????inş hepsi çok sağlıklıdırlar.
canım selam..bizde seni merak ediyorduk..neden nehir öyle yapıyor acaba canım ya:26::26:benim oğlum bugün 4 aylık aşısı oldu.azıcık ateşi çıktı..bende sürekli ateşini ölçüyorum..Allaha şükür başka sıkıntımız yok..evanur da iyi.aynısefa doğum yaptı hikayesini bekliyoruz:)haticecan doğum yaptı bebişi 40 günlük falan oldu..herks iyi anlayacağın..umarım nehir de bir an önce düzelir..fırsat bulduğunda yine yaz canım merakta bırakma..seni ve nehiri öpüyoruz oğluşumla:KK16::KK16::KK16:
Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende yeni hamislerdenim ve 5 yildan sonra ve uzun ugraslardan sonra rabbim ol emrini verdi hamd olsun.sizler gb tecrubeli kralicelerle yurumek istiyorum bu yorucu bi o kadar da insallah saglikli ve hayirli yolda....ilk sorumla sizleri sıkıcam ama siddetli bas agrisi ve sabahlari bogaz agrisi yasiyorum ve grip oldum sanirim ses falan gitti resmen ....ne yapmaliyim nasil beslenmeliyim bilmiyorum.....biz henuz benim tahminlerime gore 3 haftaligiz teyzeleri... Yardimlariniza ihtiyacim var :KK17: beta hgc sonucum. 99:12 ve biz tüpüz :)))))))). Hepimize :nazar: degmesin insallahh....

:nazar:maşallah Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin.grip için dr a bi danış istersen.daha çok yeni ilaç falan ona göre verir...

hepinizin iyi olmasına sevindim...artık girerim nete cnm allahın izniyle....öpüyorum hepinizi..
bir de cnm kaç saatte bir emziriyorsun???
emzirme süren kaç dk oluyor??

berraksucum hosgeldin canim,

sen nasilsin iyimisin???

Nehir bebis neden öyle aksilik yapiyor acaba, doktora falan sordun mu, agrisi falan olmasin... emmiyorsa en azindan mama icmesi gerekir.. Allaha sükür öyle bir sorun yasamadim, insallah yasamamda...

Bizimde haftaya kontrolümüz var, bakalim hersey yolundadir umarim... Insallah seninde bir an önce o sorunun gecer..Kendine sen iyi bak ki bebisine bakabilesin... öpüyorum sizi

maşallah Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin.grip için dr a bi danış istersen.daha çok yeni ilaç falan ona göre verir......

Cok ilac kullaniyorum suan jeller igneler coraspin folbiol esrofem :/ artik bunyem bi ilaci daha kaldirabilirmi muammaaa .....cok tesekkur ederimm saolun hayirli geceler..:)

berraksucum hosgeldin canim,

sen nasilsin iyimisin???

Nehir bebis neden öyle aksilik yapiyor acaba, doktora falan sordun mu, agrisi falan olmasin... emmiyorsa en azindan mama icmesi gerekir.. Allaha sükür öyle bir sorun yasamadim, insallah yasamamda...

Bizimde haftaya kontrolümüz var, bakalim hersey yolundadir umarim... Insallah seninde bir an önce o sorunun gecer..Kendine sen iyi bak ki bebisine bakabilesin... öpüyorum sizi

sağol cnm...prematüre doğduğu için 40 ı çıkana kadar çok iyiydi...sonra gaz sancısı başladı cnm...hep bu yüzden huzursuz nehir....çok yoruluyorum ama bir gülüşü herşeyi unutturuyor...sanırım birkaç ay daha bu gaz sancıları olur...
inşallah kontrolleriniz iyi geçer ...bende sizleri öpüyorum

hepinizin iyi olmasına sevindim...artık girerim nete cnm allahın izniyle....öpüyorum hepinizi..
bir de cnm kaç saatte bir emziriyorsun???
emzirme süren kaç dk oluyor??

canım oğlum özgür biraz emme konusunda:))
kendi belirliyor keyfince.bazen saatte bir emiyor bazen 2-3 saate uzuyor bu ara..bazen bir iki çekip bırakıyor bazen 15-20 dk emdiği oluyor..zorlasam da almıyor istemeyince.artık bu aylarda 3 saatte bir normalmiş zaten..akşam biraz ateşimiz çıktı aşıdan:KK43:( askılı badiyle oturdu uzun süre pek hoşuna gitti:)))çıplak duruyor ya sesi çıkmadı..calpol verdim bende..gece de milyon kere ölçtüm ateşini uyumadım doğru dürüst.şimdi daha iyi çok şükür..

canım oğlum özgür biraz emme konusunda:))
kendi belirliyor keyfince.bazen saatte bir emiyor bazen 2-3 saate uzuyor bu ara..bazen bir iki çekip bırakıyor bazen 15-20 dk emdiği oluyor..zorlasam da almıyor istemeyince.artık bu aylarda 3 saatte bir normalmiş zaten..akşam biraz ateşimiz çıktı aşıdan:KK43:( askılı badiyle oturdu uzun süre pek hoşuna gitti:)))çıplak duruyor ya sesi çıkmadı..calpol verdim bende..gece de milyon kere ölçtüm ateşini uyumadım doğru dürüst.şimdi daha iyi çok şükür..

evet bebekler seviyor çıplaklığı...bazen durduramadığım zaman bende iç çamaşırlarıylla bırakıyorum sesi kesiliyor...
biraz ateş normaldir cnm...cuma da biz gidcez aşıya şimdiden stresini yaşıyorum:KK31::KK31::KK31:

evet bebekler seviyor çıplaklığı...bazen durduramadığım zaman bende iç çamaşırlarıylla bırakıyorum sesi kesiliyor...
biraz ateş normaldir cnm...cuma da biz gidcez aşıya şimdiden stresini yaşıyorum:KK31::KK31::KK31:

ay evet aşı olmadan stresi başlıyor cidden..huysuzluk yapıyor birde:KK43:(
bugün sabhatan beri toplam 10 dk falan uyumuştur ..tam yatırıyorum uyudu diye hoop ben arkamı dönmeden yine kalkıyor..neyse sağlıkları için aşılar katlanıcaz artık

merhaba arkadaslar araniza yeni katildim bende yeni hamislerdenim ve 5 yildan sonra ve uzun ugraslardan sonra rabbim ol emrini verdi hamd olsun.sizler gb tecrubeli kralicelerle yurumek istiyorum bu yorucu bi o kadar da insallah saglikli ve hayirli yolda....ilk sorumla sizleri sıkıcam ama siddetli bas agrisi ve sabahlari bogaz agrisi yasiyorum ve grip oldum sanirim ses falan gitti resmen ....ne yapmaliyim nasil beslenmeliyim bilmiyorum.....biz henuz benim tahminlerime gore 3 haftaligiz teyzeleri... Yardimlariniza ihtiyacim var :KK17: Beta hgc sonucum. 99:12 ve biz tüpüz :)))))))). Hepimize :nazar: Degmesin insallahh....

hayırlı olsun allah nazardan saklasın sağlıkla kucağına alırsın inşallah.şuan senin normal yemenden alır abartma günlük nasılsa öğle beslen .hastalığın içinde bol bol meyve portakal muz brokoli ye c vitamini ağrlıklı beslen ve dinlen.

KIZLAR 29 hafta içindeyim 10 haftam kaldı 45 kilodayken hamile kaldım çok zayıfsın diye kan ilacı verdi o yüzden kilo aldım.8,5-9 kilo civarında almışım bundan sonra kaç kilo almak gerek doktor 13 kiloyu aşma dedi.bende çok almak istemiyorum az yesem bebeğe zararı olur mu bebğimde 1160 gram bundan sonra ki kilo dağılımı nasıl oluyor bilginiz var mı?

Gunaydin gunaydin gunaydin kizlarrrrrrr:KK16::KK16:

Bugun ilk acilisi bn yapayim dedim kismztse bugun turkiye saatiyle
14h45 ucak kalkack allh izin verirse 18h10sabiha gokcende olacaz
Babamiz arkadan gelecek onbes gun sonra sonra temmzun 19unda donecez
Insallh

Beraaksucum seni gordigume sevindim amannn huysuz olunca cok zor oluyor
Mamayi istememe gibi birseyi olmadi ne verirsen yedi sadece sutum fitikdan dolayi
Stresindenbkesilmisti baska mama denebelki aldigini begenmemistir allh yardimcin olsun
Bnde cok cektim gazdan bes ayini gectikden sonra rahatlarsun bnmkide kolikliydi gaz sancilari

Haticecim annmler burdayduilar sonra temelli yerlestiler dogumda falan Annem gelmisti de turkiyeye gitmek baska
Olack havasi suyu memkeketimde memleketim heryerbmemkeketim insallh herkese nasil olur temelli donus sakaryaliyim
Oraya giriyoruz kizim kismztse bu ayin onyedisinde alti olack

Gunbkncim tatlim gurusuruz oglusuna iyi bk aynisefaya selm olsun bnden

Herkes kendine bebislerine gobuslerine cok iyi bksn optukkkkkkkkkkk allaha émanet :KK16:

dün kontrolüm vardı, alttan muayene oldum ilk defa açılmam yokmuş daha, oğlum da 3,5 kilo olmuş, acaba diyorum 3 haftam kaldı, doktora danışmadan elevit ile demir şuruplarını kessem mi, ben de çocuk da çok kilo aldık yahu
benim doğum ay sonu olacak, büyük ihtimalle de sezeryan olacak şimdilik 3,5 kilo oğlum, çocuk doğduktan sonra büyük ihtimalle sizden farklı olmayacağız, uykusuzluk yorgunluk misafirler, her kafadan sesler :KK53: :KK53: :KK53:

kolay gelsin berraksu, nehirini öp bol bol bizim için

Gunaydin gunaydin gunaydin kizlarrrrrrr:KK16::KK16:

Bugun ilk acilisi bn yapayim dedim kismztse bugun turkiye saatiyle
14h45 ucak kalkack allh izin verirse 18h10sabiha gokcende olacaz
Babamiz arkadan gelecek onbes gun sonra sonra temmzun 19unda donecez
Insallh

Beraaksucum seni gordigume sevindim amannn huysuz olunca cok zor oluyor
Mamayi istememe gibi birseyi olmadi ne verirsen yedi sadece sutum fitikdan dolayi
Stresindenbkesilmisti baska mama denebelki aldigini begenmemistir allh yardimcin olsun
Bnde cok cektim gazdan bes ayini gectikden sonra rahatlarsun bnmkide kolikliydi gaz sancilari

Haticecim annmler burdayduilar sonra temelli yerlestiler dogumda falan Annem gelmisti de turkiyeye gitmek baska
Olack havasi suyu memkeketimde memleketim heryerbmemkeketim insallh herkese nasil olur temelli donus sakaryaliyim
Oraya giriyoruz kizim kismztse bu ayin onyedisinde alti olack

Gunbkncim tatlim gurusuruz oglusuna iyi bk aynisefaya selm olsun bnden

Herkes kendine bebislerine gobuslerine cok iyi bksn optukkkkkkkkkkk allaha émanet :KK16:

cnm hayırlı yolculuklar...dün biraz daha rahattı nehir....kolik sancısı biraz azaldı da bunlar büyüme atakları diyorlar.

sağlıklı olsunlar,,,yüzleri gülsün biz anneler olarak herşeye katlanırız...

dün kontrolüm vardı, alttan muayene oldum ilk defa açılmam yokmuş daha, oğlum da 3,5 kilo olmuş, acaba diyorum 3 haftam kaldı, doktora danışmadan elevit ile demir şuruplarını kessem mi, ben de çocuk da çok kilo aldık yahu

benim doğum ay sonu olacak, büyük ihtimalle de sezeryan olacak şimdilik 3,5 kilo oğlum, çocuk doğduktan sonra büyük ihtimalle sizden farklı olmayacağız, uykusuzluk yorgunluk misafirler, her kafadan sesler :KK53: :KK53: :KK53:

kolay gelsin berraksu, nehirini öp bol bol bizim için

maşallah size cnm az kalmış seninde rabbim kolay doğumlar versin..

genede çantanı, herşeyini hazır bulundur....bende çok sağlıklı bi hamilelik yaşarken aniden tansiyon yüksekliğiyle 33.haftama erken doğum yaptım...çantam falan hazır olmadığı için zorluk

yaşamıştım...bu yüzden doğum yapacak arkadaşları uyarıyorıyorum cnm.

X