Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

evet canım en başta neredeyse ağlıyordum emzirirken acıdan.yara olmuştu..emzirdikçe geçti..yapacak bişey yok inşallah sende olmaz..ben çok araştırdım oğluma dr..hatta buraya topik açmıştım:) dr arıyorum diye..sonra bunu buldum daha önceden de yeğenlerim bu dr a gidiyordu..

irabbim kucagina da almak nasip etsin....canim ben hic kullanmdadin ne oncesi ne sonrasi jinekologumun tavsiye ile vitamin ilaci kullandim sana tak tavsiyem mutlaka balik omegali ilac kullan ben hem sebzeli bol vitaminli hemde dh3 li ilac kullandim...

canim anladigim kadariyla sen cok buyuk bir bunalim icerisindesin ailenin uzakligi esinin tepki vermesi kariyenin evlendikden alti ay sonra hamile haberin olumden baska herseye care var inanki aramis olsaydin bu bebegi hic boyle konusmazdin gerekirse esimden bile vazgecerdim kaldiki istemyecek heeee inanki ne kariyerde ne bir sey dunyayi verseler bu sevgi bir seye degisilmez...yaz yaz bitmez soyleceklerim bnm esin ve sen evliliginiz icin bnce en iyi uzman doktor tavsiye ederim bak ozaman bebeginide esin kabul edecek sende bu karamsarliklardan kurtulacaksin bnce cok iyi gelecek....

canim anladigim kadariyla sen cok buyuk bir bunalim icerisindesin ailenin uzakligi esinin tepki vermesi kariyenin evlendikden alti ay sonra hamile haberin olumden baska herseye care var inanki aramis olsaydin bu bebegi hic boyle konusmazdin gerekirse esimden bile vazgecerdim kaldiki istemyecek heeee inanki ne kariyerde ne bir sey dunyayi verseler bu sevgi bir seye degisilmez...yaz yaz bitmez soyleceklerim bnm esin ve sen evliliginiz icin bnce en iyi uzman doktor tavsiye ederim bak ozaman bebeginide esin kabul edecek sende bu karamsarliklardan kurtulacaksin bnce cok iyi gelecek....

massalah oglusuna....canim oncedende yapin zaten zayifsa dogum da aldigin kilolari otomatikman verirsin....cunku yapim diyorsun uzun ince istesende alamazsin zaten....boyle bir yapida olmak cok isterdim kendimi bildim bileli balik etliyim hap dikkat etmek zorundayim azicik dikkat etmeyim hemen kilo aliyorum yemeyim veriyorum bence yiyipde kilo almamak cok iyi...

evet canım öyle istesemde alamıyorum:)
özenme be boşver bende balık etli olamıyorum keşke olsam diyorum..

sanırım yanlış anlaşılmış eşim bebeği çok istiyor ben korunmayı bırakınca o korunma konusunda anlayışsız davrandı. demek istediğim buydu hatta fazlasıyla destek bu konuda, ben üzüldüğüm için üzülüyor hatta :$ görüşleriniz için teşekkür ederim. saat saat alışmaya çalışıyorum sanırım. bakalım burayı takip edicem ben de. sanırım herkes de bir şekilde çocuklarla günlük hayatını devam ettirebiliyordur. ben de başarırım diye düşünüyorum. dediğiniz gibi Allah kimseye kaldıramayacağı yük yüklemez. inşAllah sağlıklı sıhhatli olur. yavaş yavaş öğrenicez herhalde. bir şey sorcam, ben bundan 20 gün kadar önce 10 günün her günü ağrı kesici aldım şiddetli başağrılarından, bir de malum sigara. bir şey olmuş mudur sigara içerken hamile kalan var mı aranızda, nasıl başardınız ne yapmam gerek? şimdiden yemem gereken özel şeyler var mı? protein yazıyor her yerde ama spesific bahsedilenler her yerde farklı farklı?!?

cocukluk arkadasimin saclari kendinden kivircik o benimki gibi duz bnde onun gibi kivircik olmasini isterdim simdi o saclarini duzlestiriyor surekli bnde perma yapmak su anda bile gorustugumuzde birbirimize ozeniriz surekli o aklima geldi simdi vereyim dana derdik....

pardon tatlim....daha ne isde sende heee ne istiyorsun daha rabbim bak aratmadan vermis esin destek burda ben cok kisiden gordum ailesinden uzak olan sadece sen degilsin...bnce boyle dusunmeye calis....ya sen nediyorsun ben bebegimin iyi hayati gelecegi ilgisi icin dukkan sahibi olarak devrettim bes yilligina sozlesme ile bu bnm icin butun okul hayatim dirseklerimi curuttugum gunler uykusuzluk beyin yorgunluk depresyona girmem asilesmem vs vs...bunlarin hepsini yasadim sonra bebegim oldu ne zararimi gordum nede emeklerle actigim dukkani bes aylik hamileyken biraktim isimi calisan bir kadin icin birden birakmak cok zor ama ben bebegimi aradim hep ya olmazsa ne yaparim korkusuyla yasadim geceler gunduzumdu birde is felaket gunlerdi...anlatsam roman olur derler ya ayni oyle ikisini bir arada surduren kadinlar da var ama ben ihmal etmekden korktum esimi ve cocgumu bana dunyalari teklif etsen bu sevgiyi hic bir seye degismem karninda basliyor zaten o sevgi kucagina alincada vazgecilmezin oluyor ne ana baba sevgiside ne de es bambaska tarifi yok...

kizlar ikinizde benden bahsettiniz sanki. nasil olyuor derseniz yakin bir zamana kadar yer yer kilo almazdim.hatta azcik et tuutim diye kisir makarna yumurtali seyler yer yatardim uykuyaki et olsun diye.hatta balik yagi falan aman yarabbim hatirladim simdi neler neler yapmisim.hamileligimdede tam 20 kilo aldim.hep hayalimde söle azcik göbekli olmak vardi.siskaligimdan bay gelmisti ya,ne giysem yakistiramazdim sanki kendime.ama yillarca zayif yasayipta kilo alincada ne yapacagini sasiriyosun.nasil yurümeli hareket etmeli .öyle bir tembellestimki.gerci hamileliiginde etkisi var ama 20 kilo bende baya bir agir cekim yapti.söyle balik etli olmak en iyisi bence.ne zayif oclan nede sisman.hamilelikten önce fitnessa gidiyordum.hamilelikte altinci aya kadar egzersiz ve step yaptim.sonrada biraktim.en iyisi yüzmeymis,soguktada gidilmiyorduki.neyse belki emzirince bende normala dönerim belki,.bu arada hamileligimin son iki ayi yedigim cikoilatayi hayatim byounca yedigim cikolatayla kiyaslayamam bile.kizlar canim cok baklava ve cikolata cekiyo.isin tuhafi yiyorumda :44: dur diyen yok.esim hamilenin istedigini yapmak gerekmis diyo görev saniyo onu ortaya getiriyor.ay her dedigi:44:i yapda bunu yapmasanda olur aslinda dimiii

Son düzenleme:
Aynisefacim tatlim balik etli hanimlar hep yediklerine dikkat etmk zorundadirlar ev yemegi degilde iki gun disarida yemk yiyeyim hemn kilo alirim bu sefer iki gunluk icin bes gun ac geziyorum ama dogumdan sonra komlekse giriyor insan onceki kitafetleri ozluyor onun icine girmye calisitor anlayacgn omur boyu yediklerime dikkat etmek zorundayim

Merak etme sadece senin esin oyle degl bnmkide oyle kopeuyu gecene kadar ama bnce Boyle daha iyi her gun muck muck mu olur boyle biraz heyecan ozlem oluyor bebegini al bk kucagina esin her sevdiginde mutlu olacaksin dahada sevecksin esini bnm esim odun Gobi br adamdir sevdigini soylemez evet lafi yoktur hiii der ama ozel gunleri jatirlar ama evde ciddidir oda mesleginin verdigi Huy bnce olsun bn Boyle sevdm yedi yil beklefim iyikide beklemisim iyikide esimle evlenmisim Anlyacgn Boyle olmk daha iyi

Allah mesut etsin canim.bir ömür ailece saglikli huzurlu bir aile hayati sürersiniz.Allaha herkeze öyle evlilikler versin bizede versin.
benim esimde tam tersi durduk yerde hediyesini alir her hafta ciceksiz birakmaz beni ama özel gunleri hep son anda hatirlar ve son anda hazirlanir yada ufak tefek gecistirir.hepsi model model..ama sagolsun yinede kendi ailesiyle soguk büyümüs fazla birbirilerini arayip sormayan bir aileden olmasina ragmen benim aileme karsi cok saygili.cogu zaiman acik acik söylüyo seninle dogru duzguin yasamadigim aile özlemimi gidermis oluyorum diye.
ben evleneli uzun zaman oldu ama bebek dusunmedik.daha dogrusu esim hic dusunmedi.cocuklar ve bebeklerin sagligi uzerine bir meslekde oldugu icin cok endisleeri vardi.halada yok degil. bazen söylüyordu sizi nasil koruycam nasil olcak diye,kendine görev gibi geliyordu.hassas bir adam.9.aya dogru anca alisti baba olmasi fikrine hamile olmama ve oglumuzun hareketlerine.karnim laplap oynadiginda vakum gibi bir tuhaf oluyodu.ben bayan halimle daha gucluyum valla ya

ama simdi kendiside heycan icinde ve iyiki yapmisiz,keske daha önce olsaymis demiyor degil yani.ücüncüye kadar yolumuz var Allah ksimet ederse ben 40 a kadar planimiz öyle kariyermis paraymis evet hepsi gerekli yasamin getirdikelri ama bebek sahibi olmak,an be an hamileligi yasamak her haftasinda olacaklari takip etmek karninda ilk kalp atisi ilk tekmeleri hic ummadiign anda hissetmek bambaska bir duyguymus.bu güzel duygualri yasiycagimi bilsem coktan isterdim.gec kaldim diyorum bazen ama yavrumun ksimeti böyleymis belkide diyorum.Allah isteseydi ne kadar dikkat etsende yine olurdu bir sekilde o zamanlarda.
sükürler olsun yarabbim verdiklerine.

Ayyyy aynisefacim azkalmis oglusunu almaya katiliyorum sana ne para ne pul bu sevgiyi hic bir seye degismem cesit cesit erkek karakterleri bnmk dedigim gibi odundur:):):)rabbinsizinde mutlulugunuzu arttirsin

Ayyyy aynisefacim azkalmis oglusunu almaya katiliyorum sana ne para ne pul bu sevgiyi hic bir seye degismem cesit cesit erkek karakterleri bnmk dedigim gibi odundur:):):)rabbinsizinde mutlulugunuzu arttirsin

amin canim sagol. valla az kaldi ya.sizler giib bir süpriz yasamazsam 11 gün ama iki gundur gectiydi tekrar malum bölgemde basinc basladi birde yan göbegimden degisik hic tanimadiigm bir agri geliyo ama 20 saniye falan sonra geri gidiyor.ama bugun sik sik yasadim.kasilmalar assadan yuakriya dogru baya var ama yalanci dogum sancisi denilenden galiba.o anlarda sanki nefes darligi yasiyorum ve kalbim hizli hizli atiyo.hayirlisi bakalim. valla cogunuz olmasina ragmen suyunuzun gelmesini beklemissiniz galiba anladigim o.esime az önce diyodum ben artik disari cikmayim ortalik yerde suyum gelsin istemiyorum. ne olacaksa evde olsun bari diye.nasil bir duygu bilmiyorum ya.bugun birde epizyotemiyi okudum genelde ilk dogumlarda yapilyiormus.kesilme olayi.hic yasiyan varmi merak ediyorum.simdi kaidnalr kulubunde onu arastircam:44:

evet insan olmayanı istiyo valla.haklısın canım

Aynisefacim egerki sancin geldiginde pozisyonunu degistirdgnde geciyorsa yalanci sancidir tatlim zaten cikma evet suyum patlamisti zaten anliyorsun hemen bu donmler zor donemin surekli beynini kemiren sorular var cok norml jerkes bu donmlerde Boyle olur guzel seyler hayal et Bebeginin kucaginda ilmasi gibi sancin geldigindede korkma sancin yalanci sancinin biraz daha siddetlisi ama duracak sonra tekrar baslayacak on dk icinde zaten ozamna kadar hastanede ilursun sancilarin siklastigi anda épidural vurulursun ilk gittiginde kendi doktorun olmaya bilir rajat il senin dogumunun nezamn olacagini iyi biliyorlar ona Gore doktorunu ararlar birde akmimdayken kac sntmlik acilmana bakacklar sancinla beraber korkma sadece rutin kontrol gibi dusun mutlaka hastene hemsiresine épidural olacagini gittiginde hemen soyle cunku épidural doktoru ayridir ne zamaninda vurulmasi lazim s'en surekli hatirlat hemsireye tam uyusturmayip az sancida hissetmeni saglayabilirler dogumuna kadar merak etme hersy cok guzel olacak benim suyum patladiginda yedi kere ayatel kursi okudum ufledim sende yap allhin izniyle bir nefesde

bugün misafirler vardı yine malum haftasonu ya
eşimin bi arkadaşı geldi eşiyle beraber.birde 16 aylık oğulları daha doğrusu canavarlarıyla beraber..canavar diyorum çünkü çocuk evimde ufak çaplı deprem etkisi yarattı ve gitti..o gittiğinde ev bomba düşmüş gibiydi.annesi de pek ilgilenmedi..ben oğlumla mı ilgileneyim çay mı getireyim şaşırdım..birde çocuğun canavarlığıeşim tuttu oğlumu biraz ama durmadı bana gelmek istedi..böyle olunca da ev iyice dağıldı..çocugun yaptığı zararları özet geçeyim
***mutfağım kapısız sadece kemer var bende oraya boncuklu perde takmıştım onu kopardı(
***bi tane biblom vardı penguen çok severdim onu kırdı
***evin her yeri koltuk arkaları,halılar hepsi kek oldu batırdı her yeri
***o gidince eşimi aldım attık oğlumu da arabasına gittim mutfağa yeni perde aldım..napıyım ya..ahhhh ahhhh ne zaman bitecek bu misafir furyasıı
*** ha birde unutmuşum oğlumun ana kucağının süslü kısmını kopartmak istedi ama başaramadı şimd baya gevşek(

Son düzenleme:

ayy valla günebkncim pes diyorum baska bisede diyemiyorum.ablam hamileligim boyunca sakin birine bise deme kinama dalga gecme dediydi.ablamin gicik aldigi bir akrabasi varmis es tarafindan.adam is yaparken dilini disari cikarirmisda buda dalga gecermis arkadaslariyla.sonra oglu dogunca alti ay dili disarda püskurtme hareketi yapiyormus.nolur nolmaz inanmasanda aklinda olsun diyordu.Allahim korusun yani.valla öyle cocugum olursa gezmeye falan gitmem dhaa iyi bu ne sorumsuzluk yaaaaa...

evet panik yok canim sagol.bugun bir basinc bir basinc. birde survivoru izliyordum su mustafa topaloglunun ayrismaisni izledim, gözleri bagli.gülmekten öldüm daha bir bastirdi assasi ya tüh tüh ..oglum dur annenene gelcek diyorum ama hayirlisi.Allah ne zaman kismet ederse.umarim dua etmeye dilim dolasmaz heycandan.sende masallah gercekten sakin kalabildinmi?bu arada ailen yakinalrin varlar dimi sana yakin

ya kizlar epidural antestezioyle dusunuyordum ya. bacakdan ignede yapiliyormus ya.okuyorum belkide gerek olmicak derecede sancim olcak,kendi doktorum bu arada doguma girmiyor.burda öyle bir sistem yok.dogumu hastenin proflari yada uzmanalri iste herneyse onalr yapiyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…