- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.561
hepinize iyi hafta sonları kızlar yarın oğluşumla randevum var
kiminiz karnisinda kimin kucaginda herkezler bebisini gezdirmeye cikmis anlasilan,.kimse yok:44:
günebkncim kontrolunuz nasil gecti.asyamizda asidaydi bugun.hayirlisi bakalim.insallah canini yakmamislardir
kiminiz karnisinda kimin kucaginda herkezler bebisini gezdirmeye cikmis anlasilan,.kimse yok:44:
günebkncim kontrolunuz nasil gecti.asyamizda asidaydi bugun.hayirlisi bakalim.insallah canini yakmamislardir
selam canım...bizim kontrolümüz yarın öğlen canım..bakalım dr amca ne diyecek:))
öğlen anneme gittim yine..oğlumu anneme bırakıp kuaföre gittim birde
sen nasılsın bugün
Geldim geldim randevumuz dortdeydi anca Ève gel doyur yatir bizde yedik kaldir temizle derken bu saat oldu evet bugun asi olduk boyu60kilomozda 7.400olmusuz az once yatirdim dedim bakiyim kimler var
Ohhh ohhh kadinlara zaten en iyi gèlen sey alisveris ve kuafordur
selam canım...bizim kontrolümüz yarın öğlen canım..bakalım dr amca ne diyecek:))
öğlen anneme gittim yine..oğlumu anneme bırakıp kuaföre gittim birde
sen nasılsın bugün
Geldim geldim randevumuz dortdeydi anca Ève gel doyur yatir bizde yedik kaldir temizle derken bu saat oldu evet bugun asi olduk boyu60kilomozda 7.400olmusuz az once yatirdim dedim bakiyim kimler var
öyle valla canım biraz düzelteyeim kendimi dedim:))valla ne güzel ,Türkiyede en keyifli sey kuaföre gitmek.bakimini yaptirmissindir simdi.msjlari gece okuyucna anlamadim demek kontrol olacagini biliyorum ama bugun göremeyince öyle dusundum,insallah gönlüne göre doktorundan cümleler duyarsin... günebkncim Tunamizi emzirebiliyormusun merak ettim.mamada veriyormusun s ende?
masallah annesi.umarim asisi bir rahatsizlik yapmaz.rahat uyku gecirir.kilosu boyuda artmis. nasil iyi degilmi.normali nasil ,ne olmali doktorlar yorumluyor degilmi dogumdan sonrasini!?
bende bugun butun gun evdeydim.sansima kimsecikler yoktu.oturdum bol bol ama az önce ayaklarima baktim salam gibi olmuslar .
bu arada Hatice candan haberiniz varmi.olmazsa özelden msj atiml oglu alistimi dunyamiza acaba ,nasil gidiyor hersey diye.
hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..günaydınn kızlarrr bende hamile olduğumu yeni öğrendm. aranıza sohbetlerinize katılmak istedm.
birlikte öğrenelim neler yapmamız gerektiğini. fakat bişey sormak istiyorum hamileliğin başlarındA FOLİKASİT KULLANDINIZ MI. ben başlamadım geçmi kaldm acaba
bende ilk bebeğime hamileyim 3 gün önce öğrendim ve 3 gecedir heyecandan uykularım kaçıyor inanamıyorum çok mutluyum allah herkese nasip etsin inş sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız
selam kızlar.biz kontrolden geldik oğluşumla..çok şükür iyiymiş..doktor amcamız çok beğendi " annesi çok iyi bakmışsın" dedi..o öyle söyleyince dünyalar benim oldu..şimdi gelelim dr amcamızdan edindiğim bilgilere...
ben gece eğer uyursa kaç saatte bir emzireyim dedi.bırak uyuyabildiği kadar uyusun sen kaldırma dedi..o acıkınca kalkar dedi..gerçi bizimki geceleri zaten saatlerce uyumuyor ki
sonra bir kaç gündür olan huzursuzluğunu sordum neden oluyor iyiydi önceden dedim..meğer oğlum büyüyormuş..nasıl derseniz onlar büyüme ataklarıymış..büyüyeceği zaman huysuzluk uykusuzluk olur dedi.sonra geçer dedi, rahatladım..
azıcıkta olsa bir iki çay kaşığı su verebilirmiyim dedim.verebilirsin sakıncası yok dedi..
sonra doktor beni çok zayıflamış görünce ( doğum öncesi kilomdan da aşağı düştüm 47 yim şu anda boyda uzun iplik gibi oldum) vitamin, çinko falan verdi bunları iç dedi..acıdı adam bana
neyse ben zayıf olayım oğlum iyi olsun da hiiiiç önemi yok.. böyle işte hanımlar...sizler nasılsınız bugün bakalım??
Ayni sefacim normal boyu ve kilosu zaten orda grafik var ordanda takip edebiliyorsun asi oldugu zamn uc gin boyunca mizmiz zaten normaldede Boyle hepden cosuyor asidan sonra bak bu saat oldu hala ayaktayiz buyidukce uyitmk cok sorun oluoyr uyumamak icinlinden geleni yapiyorum sabirla belliyorum nezamn uyuyack diye yoruldm vallhi sa ah olmadan daha bubon gecesi sabahi aksami var ya sabir ohhhh vallhi karnindaylen ye yat uyu gez ciktikdan sonra ozamn hâtât basliyor
günaydınn kızlarrr bende hamile olduğumu yeni öğrendm. aranıza sohbetlerinize katılmak istedm.
birlikte öğrenelim neler yapmamız gerektiğini. fakat bişey sormak istiyorum hamileliğin başlarındA FOLİKASİT KULLANDINIZ MI. ben başlamadım geçmi kaldm acaba
aman aman dur önce tahtalara vuralim
masaalllah önce oglusuna sonrada sana.. ne güzel seyler söylemis.tabi ya dogru.5, 6 yasinda ki cocukllarda büyüme agrilari atakalri oldugunu duymustum bacaklari sizlar aglarlarmis.dediig gibi minicik bebisde buyuyor nasil söyleyebilirki.ne ilginc.demek hic aglamayan bebekde normal degilmis günebkncim.ögrenmis olduk.ama sen nasil o kadar zayifladin.hani sadece emzirmek gercekten cok kalori yaktiriyormus okurdukda,senin minis almis demek butun enerjiyi.aman diyim dikkat et.iyi doktorunda baya sanslisin ilgili biriymis.cok begendim.Insallah benimde emzirme sansim olur cok okudum arastirdim bu konuda.israrla anne sütü vermeye caliscam ama gerisi allaha kalmis.
sen gögüs agrisi problemi yasamadin ama galiba.hic senden sikayetini duymadim.herkez yasamiyor anlasilan ayni sorunu.bende yaklasik 32 hafta önceden lansinoh sürmeye basladim.alissin yumusasin diye.kuruyordu zaten.emzirme dönemindede iyi geliyormus eczaci tavsiye ettiydi.bebegi emzirsende egerki kremli yanlislikla kalirsa bir zarrai yokmus.bakalim iyi sonuc alirsam topikdeki yeni hamilelere tavsiye ederim ona göre.
sağol canımmaşallah oğluşuma evet.ben zaten hep zayıftım canım..emzirince iyice zayıfladım..göğüs ağrım en başlarda oldu ama sağdım ve emzirdim sürekli geçti..birde uçları çok acıdı en başlarda lansinoh sürdüm bende..dr evet çok iyi sürekli ona götürüyorum herşeyi sorabiliyorum..ilgili sağolsun..
herkese meraba
açıkçası buraya yazacağımı hiç tahmin etmezdim, çok şeyinden faydalandım bu forumun ama ne bileyim yazmak hele de şimdi bu konuda yazmak daha bir tuhaf. soracak söyleyecek kimsem de yok etrafımda! 27 yaşındayım ve 6 aylık evliyim. 2 gün önce test yaptım ve ikinci çizgi çok silik çıktı. dün hastaneye gittim ve hamile olduğumu öğrendim.beta hcg 300 çıktı ama ultrasonda görünmedi. kasık ve karın ağrılarım da var. benim için o kadar ani bir olay ki. göğüslerimde kist olduğu için mecburen kontrol haplarını bıraktım 4 ay önce, eşimde biraz anlayışsız davrandı bu konuda ve hamileyim işte. mutlu muyum üzüntülü mü bilemiyorum. o kadar çok çocuk isteyen varken ben bebeğime, kendime ve herkese ihanet ediyormuşum gibi hissediyorum. 3 yeğenimle doğumdan sonra ben ilgilendim ama hiç kendi çocuğumu düşünmemiştim. korkuyorum. çok büyük mesuliyetmiş gibi.. hamile olmaktan utanıyorum sanki. kimseye de söylemedik henüz. buraya bile neden yazdığımı bilemiyorum.
evlendikten sonra bana çok yabancı bir kültürün şehrine taşındım. ailemden kimse yok. 2 gün sonra kariyerim için çok önemli bir sınava giricem. üstelik eşimden farklı bir şehirde. doktora sınavlarına da giricem ama hamileyken nasıl yapıcamı bilemiyorum. üstelik sigara kullanıyorum. bundan 3 hafta önce bırakmak için azaltmıştım ama henüz bırakmamıştım. iki gündür kendimle savaşıyorum ama yine 1-2 tane içtim, bebeğimin benim yüzümden kötü hastalıklı bir hayat geçirmesini istemiyorum ama o kadar iradesizim ki anlayamıyorum. çok anaç bir yapım vardır çocuklara karşı ama söz konusu kendi çocuğum olunca çok korkuyorum. hamilelikle ilgili hiç birşey bilmiyorum. bir sürü siteye baktım ama kafam çok karıştı. ne sorduğumu bile bilmiyorum şuan da. bunları yazarken bile kıpkırmızı oldum utancımdan. kötü bir insan gibi hissediyorumben herşeyden çok korkuyorum