aynen valla.be ne soguk hala anlaamdim gitti.her gun karanlik hava kapali.bende burda her gün hava durumuna bakiyorum netten yada esime soruyorum.bari yarin iyi oclakmi diye.birde sevinyodum oglum baharda dogacak diye.gecens ene nisanda hava piril pirildi.mayisda hatta yanmistik.disari cikmaya mecburi cikislar yapiyorum atki manto.komsumda ben atkiyi sardikca aaaa hava sicak neden sardin diyo.gecen yine deyince tepem atti aaa dedim sizde hep öyle diyorsunuz.benim icin yeterli soguk var.hahahaha gebelik bunu sarsti demisleridr.aksam az önce markete gittik süt baktik az kalmis.gece gece tutarmi tutar diye mide sancisi.sariniyorum.esimde dalga geciyo aaa disarisi hicde soguk degil ne sariniyosun diye.
demk yarin asiniz var.masallah masallah.insallah sag salim atlatirsiniz.yavrumun canini acitmasinlar.ayol annesi sen buyuttun bile kizini bak genc kiz oldu nerdeyse.yakidna senden cicileri ayakkabilari kendi secmekde ister ne dersin.
günebakancim Tunamiz insallah iyiiyidr.kontrolumiuz var demissin.bakalim nasil gdiiyor hersey.masallah ehpmniz uzman anne oldunuz bile.götürüyorsunuz annesiz yardimsiz cogu seyi.darisi bana ayol...
bu arada dogumu epidural normal yapcam.normal dogumun baska türlüsü varmiki acaba agriyi dindirmeli
bilmyiorumki. hic topikdede noirmal dogum yapan olmadi.bir tek diars vardi oda giremez oldu.
eski konualri okudum epidural normal dogumla ilgili korku filmi gibi bahsetmis bazialri
fazla takilmamak gerek.bilmemek bazen dahami iyi ne:44: