-
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.521
ohhhh sefaniz olsunnn.....baska bir tad diymi uc kisi ciklmak cok iyi bilirim o duyguyu....kizzzz amca yasliymis yaaa oyuzden gozleride iyi gormuyordur...
evet canım ya.çekirdek aile olduk:) dediğin gibi adam yaşlıydı sanırsam ondan anlamadı
nereye gittin gunebakn daha demin burdaydin yaaaaa pufffffff
evet canım çook güzel..ben geliyorum sen gidiyosunne guzel ama diymi....tabiki ondan amca yasli akil var mantik var insan delirmedigi surece neden pusetin icine oyuncak bebek koysun ki diymi ama kizzz koysana oglusunun resmini goreyim
bugun ayniseffayi goremedim iyimi ki acaba simdi dogumu yaklisti yaaa merak ediyorum
herkese iyi akşamlar kızlar.bugün oğluşumla gezmedeydik öğlen anneanneye gittik.akşam da babamızla avm ye gittik gezdik bi güzel..bi ara D&R a girdim kitap bakmak için oğlum da arabasın da uyuyordu..eşim itiyor arabayı da..yaşlı amcanın biri de içerde bi koltukta oturmuştu, aaaa dedi oğlumu görünce ben bunu uzaktan görünce oyuncak bebek zannettim canlıymışhakkaten çekiyorum ben ya..bugün kendimi iyice bi kontrol ediyim bi taraflarımda mıknatıs falan var mı diye..manyak mıknatısı gibiyim çekiyorum yani
evet canım çook güzel..ben geliyorum sen gidiyosun( net bugün beni delirtecek zaten
bugün girmiş canım..son 16:))
HATİCE canım özelden mesaj atamıyorum sana mesaj kutunu boşaltman gerekiyormuş
merhaba canim,
tamam hemen bosaltiyorum mesaj kutumu.
Hakikaten sen cekiyorsun canim ya, demek yasli amca oyuncak bebek zannetti, Allahim ya... oglusum simdi uyuyor firsattan istifade foruma girip bakayim dedim...
Ayni sefa nerelerde, onunda dogumu yaklasti sanirim....
merhaba canim,
tamam hemen bosaltiyorum mesaj kutumu.
Hakikaten sen cekiyorsun canim ya, demek yasli amca oyuncak bebek zannetti, Allahim ya... oglusum simdi uyuyor firsattan istifade foruma girip bakayim dedim...
Ayni sefa nerelerde, onunda dogumu yaklasti sanirim....
aaa herkezde baglanmis bugun kacirmisim.hatice can sende baglanmissin. iyimisiniz oglunla.alistinmi annelige.anneligin ilk kurali sabir fedakarlik kendi ihtiyacalrini erteleme hatta yok sayma gibi görünüyor.saglik olsun.bu minisler icin deger valla dimi.
bende oglumu özledim,ve cok yoruldum artik hamilelikten.ne koltukta oturabiliyorum ne sandalyede .galiba assaya tam olarak indi,kasikalrimin orda agirligi sikisiyor gibi oluyo oturur vaziyette.ayak uzatma oalyini hic yapamiyorum karnima basinc oluyo yine.yan yatmayi deniyorum.en rahat halim yatakda yatar vaziyette olmak.oda gunduzse tabi.gece agriular bas gösterdigi icin oflaya puflaya uyumaya calisoyrum.saat basi kalkarak tabi.
oglusum cok hareketli.elim butun gun karnimda geziyorum.kafayimi yedim acaba diyorum.hareket ediyo, oglum oglum diyorum.uyurasada niye hareket etmedi acaba diyorum yine karnimis eviyorum.kasintilarim cok fazla.hic baslamiyorum yoksa bir baslarsam garc garc boynumu kasimamla basliyo hersey.özellikle geceleri.assada basinc baya iyi.aci veriyo.hic korkum yok diyodum simdi esime demeye basladim en hayirlisi sezeryanmiydi acaba diye.nasil olcak nasil dogacak.
ya anlamazsam dogum sancisini ayird edemezsem diye.gerci okudum dun bu sancilardan daha farkli belden gelen bir agriymis dogum sancisi.esime diyorum suyum gelirse sen ambulans cagir.arabaylada taxiyle falan gitmeyim.en azindan gunduz olursa özellikle.nolur nolmaz.
kizlar kendinize ve bebislerinize iyi bakin.öpüyorum sizleri
ne kadarlık oldun,ama bide şöye düşün senin sağlığın yerinde olmasa kim bakar ona hele bide doğumun yaklaştıkça neler geliyo aklına benim 3 ay var ama hergün kabuslar görüyorum bana bişey olsa kim bakar bebeğime ölümden hiç korkmamıştım bide böyle düşün. şuan senin sağlığın daha önemli.allah herşeyin hayırlısını versin
cok gecmis olsun ttatlim...insallah yoktur merak etme bebegine allahin iziniyle seninle....oyle yada boyle illaki caresini bulmak zorundalar...takmamaya bak....en son care dogum yapana kadar hastanede gozetim altinda hamileligini surdurur sonrada bebisini alip evinize donersiniz....
saol cnm inşallah herşey yoluna girer 15 gün sonra kontrole gidicem bakalım inşallah bebeğim büyüdüğü için ağrım vardır
aynisefacim gunebkncim bugun goremedim sizleri gozlerim aramadi desem yalan olur esim mac izliyor offf kizimda uyuyor canim sikiliyor
aaa herkezde baglanmis bugun kacirmisim.hatice can sende baglanmissin. iyimisiniz oglunla.alistinmi annelige.anneligin ilk kurali sabir fedakarlik kendi ihtiyacalrini erteleme hatta yok sayma gibi görünüyor.saglik olsun.bu minisler icin deger valla dimi.
bende oglumu özledim,ve cok yoruldum artik hamilelikten.ne koltukta oturabiliyorum ne sandalyede .galiba assaya tam olarak indi,kasikalrimin orda agirligi sikisiyor gibi oluyo oturur vaziyette.ayak uzatma oalyini hic yapamiyorum karnima basinc oluyo yine.yan yatmayi deniyorum.en rahat halim yatakda yatar vaziyette olmak.oda gunduzse tabi.gece agriular bas gösterdigi icin oflaya puflaya uyumaya calisoyrum.saat basi kalkarak tabi.
oglusum cok hareketli.elim butun gun karnimda geziyorum.kafayimi yedim acaba diyorum.hareket ediyo, oglum oglum diyorum.uyurasada niye hareket etmedi acaba diyorum yine karnimis eviyorum.kasintilarim cok fazla.hic baslamiyorum yoksa bir baslarsam garc garc boynumu kasimamla basliyo hersey.özellikle geceleri.assada basinc baya iyi.aci veriyo.hic korkum yok diyodum simdi esime demeye basladim en hayirlisi sezeryanmiydi acaba diye.nasil olcak nasil dogacak.
ya anlamazsam dogum sancisini ayird edemezsem diye.gerci okudum dun bu sancilardan daha farkli belden gelen bir agriymis dogum sancisi.esime diyorum suyum gelirse sen ambulans cagir.arabaylada taxiyle falan gitmeyim.en azindan gunduz olursa özellikle.nolur nolmaz.
kizlar kendinize ve bebislerinize iyi bakin.öpüyorum sizleri