Ilk bebeğine hamile anne adayları heyecanımızı beraber paylaşalım

slm kızla bende aranıza katıldım yeni hamileyim ve daha dün öğrendim hamile olduğumu hcg değerim 115 çıktı pazartesi tekrar bakılcak dua edin bana lütfen 5 düşüğün ardından oldu bu bebiş ve ilk bebeğim:)

Dilerim gonlunden gecenler Kabul olur hAyorlisi neuse o olsun

Kizim bugun iki kere yesil kaka yapti koyu yesil resmen korktum ama halsizligi istahsizligi kusmasi ates falan yok bir huzursuzlugu yok internetde arastirdim huzirsuz oldugunda veau gunde altidan fazla yaparsa diyor cacaba mamasini degistirdim mecbiroyetden oyizden olabilirmiki eczaneye gifip soracaktim ama bugun pazar yarinda yumurta bayrami resmi tatiil cacaba mamadan olabilirmiki

canım selam..valla seni korkutmak gibi olmasın ama ben sancılanmadan 2-3 gün önce bende de o baskı vardı..adeta alt taraf çıkacak gibi oluyordu sonra sancılandım zaten.aman diyeyim tetikte ol yani:KK34:

valla baya iyi basinc var.insallah vaktinde gelir.canta kösede bekliyo.hayirlisi.esime diyorum böle böle basinc var bugun 8 i daha 18 gun var diyo.ona göre hersey söylenen tarihde planli oluyor.Allahin takdiri iste ama bir turlu basindan beri anlataamdim süprizler olabiclegini:KK42:hayirlisi neyse

slm kızla bende aranıza katıldım yeni hamileyim ve daha dün öğrendim hamile olduğumu g değerim 115 çıktı pazartesi tekrar bakılcak dua edin bana lütfen 5 düşüğün ardından oldu bu bebiş ve ilk bebeğim:)

Allah sana saglikli nur topu giibi bir evlat nasip eder insallah.bebeginede guc kuvvet versin sanada.simsiki tutunur umarim yavrun annecigine:nazar::emir_bebek:

Kizim bugun iki kere yesil kaka yapti koyu yesil resmen korktum ama halsizligi istahsizligi kusmasi ates falan yok bir huzursuzlugu yok internetde arastirdim huzirsuz oldugunda veau gunde altidan fazla yaparsa diyor cacaba mamasini degistirdim mecbiroyetden oyizden olabilirmiki eczaneye gifip soracaktim ama bugun pazar yarinda yumurta bayrami resmi tatiil cacaba mamadan olabilirmiki

cok gecmis olsun canim. valla kurs aldiigmda ebe demisti bebekler yesil kaka yaptiklarinda hep karin gribi sanirlar ama yedikelriyle alakali olma ihtimali daha yuksek diye.özellikle mama tuketiyorsa diye.sansinada yarin tatildeyizz hakkatten.sabah yine yaparsa olmazsa al direk hastaneye götür baksinalr yinede daha garanti olur.:nazar:

Ayni sefacim rahatsizligi olsa zaten cokdan goturirdm ama keyfi yerinde hergun yaptigi hareketleri cigliklari yemesi vs...anlamadim gitti zaten yandan rahatim bir rahatsizliklari oldugu zaman bebismerin mutlaka anliyorsun zaten hèle birde tanidiysan bebegini goz bakislarindan bile anliyorsun artik rahatsizlanirsa mecburen acile kendi dr var ama kapalidir yeriartik rahatsizlanirsa belli olur ama kakayida yapmadan once rahatsizlanmsi lazimdi anneme anlattim usurmusde olabilir dedi havalar soguk burda bir haftadan beri

Ayni sefacim rahatsizligi olsa zaten cokdan goturirdm ama keyfi yerinde hergun yaptigi hareketleri cigliklari yemesi vs...anlamadim gitti zaten yandan rahatim bir rahatsizliklari oldugu zaman bebismerin mutlaka anliyorsun zaten hèle birde tanidiysan bebegini goz bakislarindan bile anliyorsun artik rahatsizlanirsa mecburen acile kendi dr var ama kapalidir yeriartik rahatsizlanirsa belli olur ama kakayida yapmadan once rahatsizlanmsi lazimdi anneme anlattim usurmusde olabilir dedi havalar soguk burda bir haftadan beri

evet canim burdada soguk.keyfi yerindeyse iyi hic telaslandirmayalim. sende bekle.mamasinin icerigini okudunmu.ispanak falanmi var acaba.4. ayda veriyorlar burda.hani su kavanozda olan bio mamalardansa dedim.renkli yapabalir.neyse sen daha iyi bilirsin.ben ufak yigenlerimden aklimda kalanlari dusunuyorumda,olluyodu iki gune geciyodu.ishalde yokmus cok sukur.Allahim nazardan saklasin bebislerinizi.gecer merak etme.hava bir öyle bir böyle bu avrupada.ben alisamadim bebisler nasil aliscak bakalim.bugun güya aldandim baktim gunes acti.balkona bir ciktim parmak uclarim burnum dondu.
bu arada senide gördüm resminizde dedimmi bilmiyorum asyanin anneside findik gibi güzel bir kadinmis. masallah binkere ikinizede.nazara gelmeyin ayol:nazar:

Burda nutrilon omneo olarak geciyor o ile alti aylik arasi turkyedede aptamil cnformil diye geciyor avrupada hava yokki zaten yerlilerine baktinmi hepsi suratsiz oksijensiz sudan cikmis balik gibiler bilmiyorum bellide mamadan degistirmemin sebebi kolikli bebekler ve imonofortisli oda hosuma gitmisti bundn onceki kusmamasi icindi oda cok gaz yapti zaten kolikli mecbiroyetden degistirdim simdi kusmasi var ama kramplari yok sagoul tatlim iltifatlarin icin senin guzelligin o....bn zaten cirkin kadin olduguna inanmiyorum banal bir laf ama bakimsiz kadin vardir bir kalem maskara ruj bile yetiyor

Burda nutrilon omneo olarak geciyor o ile alti aylik arasi turkyedede aptamil cnformil diye geciyor avrupada hava yokki zaten yerlilerine baktinmi hepsi suratsiz oksijensiz sudan cikmis balik gibiler bilmiyorum bellide mamadan degistirmemin sebebi kolikli bebekler ve imonofortisli oda hosuma gitmisti bundn onceki kusmamasi icindi oda cok gaz yapti zaten kolikli mecbiroyetden degistirdim simdi kusmasi var ama kramplari yok sagoul tatlim iltifatlarin icin senin guzelligin o....bn zaten cirkin kadin olduguna inanmiyorum banal bir laf ama bakimsiz kadin vardir bir kalem maskara ruj bile yetiyor

ay canim sende baya iyi niyetlisin.valla burda öyle yerliler var ki yillar boyu havadan öyle sogukalrki icleri gecmis.ne var ki bir kalem ruj maskara yetmez sekerim :KK1:
bakalim emzirmek kismet oclakmi.yoksa avrupadaki mamalar konsuunda danisirim sana.malum tecr:KK1:be konsuuyor artik sende :KK9:aman aman Allah korusun, kramplari olmasinda minnosun gerisini daha kolay atlatir.benim yigenimde mamayla baslamisti.ufak kizimiz.6. ayda duzene girdiydi gaz sancilari ve kabizligi.her bebeginde kendine göre bir rahatsizligi oluyo ya dimi.tunacigimizda pisik derdi cektiydi cok sukur iyi oldu.cesit cesit model model hepsi .Allah eksikliklerini vermesin.

Aslinda degilimdir iyi:):):)sukur canlari scinde olsun bizoimle olsunlarda gerisi onemli degil allh acilarini gostermesin insallh..sanirim tum avrupada aynidir isimler oyle degilse bile eczeye anlattiginizda veriyorlar zaten ama tabikide bildigim birseyse sève sève yatdim etmeye clisirim aaaa bak sumdiden sana diyebilirim kesinlikle ama kesinlikle aventin biberonundan sasma hatda ozellikle kolikli bebekler icin mika camindan yapilmislarini kullan kesinlikle dezenfekde etmek icin tencereye koyup kaynatma ketilda suyu isit mikrontuna oy isitilmis suyu biberonunu basligini falan cikart ayarla bes dk ya isit orda eski biberonlarin ihtiyaci var tencerede kaynatilmaya aslinda baktinmi ayni islam ama bunda cam kaseye koyarak yapiyorsun tenceredeki celigine degil bunu cok arastirdim birde même olarak bibi isminde même bn ONU kullniyordum Asya yanaklaninca dudaklariin yaninda iz yapmaya baslayinca degistirdim iki ci tercihim avent oldu ikisinden birini al kasiga gectinmide dereceli kasiklardan al hic ugtasmiyorsun sicakmi sogukmu bakmaya kabinin icine soktinmu kasigi renk degistriyor anlarsin hemn nubyy isminde Bebek bezi olarak pampers ben iki hafta once degistirdim alamamakdan deuil ama neden dedim dunyinin parasini vereyim du anda carrefour markasini kullniyorum orda vardir carrefour zaten ama ilk basda alti kiloya kadar dokunmazsa pampres kulln genelde avrupadaki pampersler ile turkiyedeki prima cok farkli ablamdan biliyorum snradan dene derim islam mendilde carrefour markasini kullniyorum cok membunum turkiyeye gittigimde rahatlikla degistirmeden hic bir seyini bulabilirim bnce dene derim simdilik aklima gelenler bunlar geldikce soyjerim ama kesinlikle avent biberon ama mika calmi olanindan

Aslinda degilimdir iyi:):):)sukur canlari scinde olsun bizoimle olsunlarda gerisi onemli degil allh acilarini gostermesin insallh..sanirim tum avrupada aynidir isimler oyle degilse bile eczeye anlattiginizda veriyorlar zaten ama tabikide bildigim birseyse sève sève yatdim etmeye clisirim aaaa bak sumdiden sana diyebilirim kesinlikle ama kesinlikle aventin biberonundan sasma hatda ozellikle kolikli bebekler icin mika camindan yapilmislarini kullan kesinlikle dezenfekde etmek icin tencereye koyup kaynatma ketilda suyu isit mikrontuna oy isitilmis suyu biberonunu basligini falan cikart ayarla bes dk ya isit orda eski biberonlarin ihtiyaci var tencerede kaynatilmaya aslinda baktinmi ayni islam ama bunda cam kaseye koyarak yapiyorsun tenceredeki celigine degil bunu cok arastirdim birde même olarak bibi isminde même bn ONU kullniyordum Asya yanaklaninca dudaklariin yaninda iz yapmaya baslayinca degistirdim iki ci tercihim avent oldu ikisinden birini al kasiga gectinmide dereceli kasiklardan al hic ugtasmiyorsun sicakmi sogukmu bakmaya kabinin icine soktinmu kasigi renk degistriyor anlarsin hemn nubyy isminde Bebek bezi olarak pampers ben iki hafta once degistirdim alamamakdan deuil ama neden dedim dunyinin parasini vereyim du anda carrefour markasini kullniyorum orda vardir carrefour zaten ama ilk basda alti kiloya kadar dokunmazsa pampres kulln genelde avrupadaki pampersler ile turkiyedeki prima cok farkli ablamdan biliyorum snradan dene derim islam mendilde carrefour markasini kullniyorum cok membunum turkiyeye gittigimde rahatlikla degistirmeden hic bir seyini bulabilirim bnce dene derim simdilik aklima gelenler bunlar geldikce soyjerim ama kesinlikle avent biberon ama mika calmi olanindan

canim bak cok iyi oldu söyledikelrin,esimle bir ara dezenfekteleri arastiriyorduk en son anlayamadiigm icin hic birini almadim.dedim icime sinmez mikroplar ölürde biberon koyu renk kalirsa icime sinmez diyordum.en iyisi tencered kaynatmak galiba diye dusunuyordum.avent philipsin markasi olmazsa onun dezenfektanina bakim yeniden ben bir.sen hangisini kullaniyosun?
biberonlari ilk heves ucuncu ayimda aventten birde nuktan almistik.camdan.ama her ihtimala yolda falan kullanmalik mikada aldim iki tane.emziklerde aventin hem latex aldim hemde silikon.genelde anneler latexe cabuk uyum sagliyor dirolardi ama eczaci silikona alisiyorlar demisti.bened ikisnindende 0-3 aya kadar diye.

dogrusunu söylemem gerekirse bebek bezelri konusunda hepsinden alip denemk niyetindeydim.her bebek ayni markayi benimsemiyo.ilk etapda hastane cantasi ve ev icin pampers aldim ama bir yerde baya bir indirim vardi.birde anne olcam diye baya bir eve indirim kuponu geldi.nerdeyse digerlerinden daha hesapliya gelince 5 paket mi alti pakete tamamladim.tabi kiloyuda ayarliayrak.yeni dogan sadece iki paket aldim.sonrasinida 3 kilo 6 kilo arasina tamamladim.bundan sonrada duruma göre yol cizcem.oglumiki hafta önceden 3.2o0 kiloydu.cokda ufak bsie olmicak galiba diye abartmayim belli olmaz dedim.simdi genelde ilk giyecekelride bir takimi sadece 56 gerisini hep 62-68 yaptim.

oglan cocugu diyede bakim urunlerini katkisiz parfumsuz burda ekolojik testten gecmis penaten marka var ondan aldim.onuda fazla abartmadim,.sampuan,vucut yagi yuzu icinde welede marka yuz kremi aldim.sicak ve soguk icin.pisikdi falan onlar eczaneden aldiydim cok önce.kurs aldigim ebe demisti fazla buyuk sise almayin memnun olmazsaniz sonra degistirmek istyisounuz elinizde kaliyo diye.bebisleri banyo ettirirken her sefrinde sampuanlamayin demisti.diyelimki smapuanladik,elimden geldigince suylada duruladim oglumu.ama az biraz sampuanli kalma ihtimali yuksek.acaba kalsa bir sorun olurmu diye merak ediyorum.gozden kacabilir diye.seyrettigim videolarda falan bazilari kuvetten cikarioyr direk kuruluyor görüyorum.acaba onlarin sampuanlari daha mi az sabun iceriyorda öle direk cikarip kurulyuorlar bebegi.

bu arada öyle dereceli kasik odlugunu bilmyiordum.söyleidign iyi oldu. aklimda kalir.

Aynisefacim mikadan kullniyorum aventin heee istersen dezenfekdeli makinelerde var aventin ama ayni bnm islemu yyapiyr ketilda isit suyu koy derin bir kaseye at icine biberonlari bes dk micro dalgaliya at sonra cikart yyika bol suyla bn Boyle yapiyorum zaten dezenfekde makineside ayni islemu goruyor zaten ilk zamnlar bebegini hastanede gosterdikleri gibi yika kirkini cikartigi zamn yaninda birsi dha olmasi lazim kafasindan ddokmesi icin zaten annen gelecek insallh gosterir sana sacli bebegi bakmak daha zor cok cabus terliyorlar bnyodan sonra kurulamk lazim cok iyi birde durulamk sampuandan sonra yoksa kafasinda konak oolusur birde bebegini emzirdikden sonra agzinda sut olup olmadigina dikkat et cunku pamukcuk olusur sadece temiz bir bezi serce parmagina dola agzini sk prmagini cok badtirmadan sildir agzini sampan olarak zawitzal kullniyorum herhangi bir vucuduna sabun krem yag kullnmiyorum bir yasindan sonra yapacm hèle nivea onermem Bebek icin olsa bile annen sana herseyi gosterir rabat ol

herkese iyi akşamlar kızlar.bugün oğluşumla gezmedeydik öğlen anneanneye gittik.akşam da babamızla avm ye gittik gezdik bi güzel..bi ara D&R a girdim kitap bakmak için oğlum da arabasın da uyuyordu..eşim itiyor arabayı da..yaşlı amcanın biri de içerde bi koltukta oturmuştu, aaaa dedi oğlumu görünce ben bunu uzaktan görünce oyuncak bebek zannettim canlıymış:KK53::KK53:hakkaten çekiyorum ben ya..bugün kendimi iyice bi kontrol ediyim bi taraflarımda mıknatıs falan var mı diye..manyak mıknatısı gibiyim çekiyorum yani:KK37::KK37:

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar kızlar.bugün oğluşumla gezmedeydik öğlen anneanneye gittik.akşam da babamızla avm ye gittik gezdik bi güzel..bi ara D&R a girdim kitap bakmak için oğlum da arabasın da uyuyordu..eşim itiyor arabayı da..yaşlı amcanın biri de içerde bi koltukta oturmuştu, aaaa dedi oğlumu görünce ben bunu uzaktan görünce oyuncak bebek zannettim canlıymış:KK53::KK53:hakkaten çekiyorum ben ya..bugün kendimi iyice bi kontrol ediyim bi taraflarımda mıknatıs falan var mı diye..manyak mıknatısı gibiyim çekiyorum yani:KK37::KK37:

:KK1: valla cekiyosun.cina linin maceralari gibi diyorum ya.sen bu özelligini degerlendir.napilabilir ben dusunuyorum su an.:44:

Aynisefacim mikadan kullniyorum aventin heee istersen dezenfekdeli makinelerde var aventin ama ayni bnm islemu yyapiyr ketilda isit suyu koy derin bir kaseye at icine biberonlari bes dk micro dalgaliya at sonra cikart yyika bol suyla bn Boyle yapiyorum zaten dezenfekde makineside ayni islemu goruyor zaten ilk zamnlar bebegini hastanede gosterdikleri gibi yika kirkini cikartigi zamn yaninda birsi dha olmasi lazim kafasindan ddokmesi icin zaten annen gelecek insallh gosterir sana sacli bebegi bakmak daha zor cok cabus terliyorlar bnyodan sonra kurulamk lazim cok iyi birde durulamk sampuandan sonra yoksa kafasinda konak oolusur birde bebegini emzirdikden sonra agzinda sut olup olmadigina dikkat et cunku pamukcuk olusur sadece temiz bir bezi serce parmagina dola agzini sk prmagini cok badtirmadan sildir agzini sampan olarak zawitzal kullniyorum herhangi bir vucuduna sabun krem yag kullnmiyorum bir yasindan sonra yapacm hèle nivea onermem Bebek icin olsa bile annen sana herseyi gosterir rabat ol

Ay canim ya masallah iyi atlalttiniz siz kis gunu diogum yapmak kolaymi.neyse sansima biraz ilir hava yoksa acayip ödlek olurdum.vay terledi vay üsüdü diye.banyosu nolcak disari ciksak nolcak diye.nebyse annem kirkini cikarip gidecek.insallah.
bu pamukcuk oalayida son gunelrde kafamdaydi ona ilac varmi diye arastirirken iyi odlu dediign.en önemlisi basda hic olusmamasinis aglamak demek.ben bilmyiordum neden oldugunu demek anne sütü agizda birikinceymis.valla saol uyardiign icin.
zawitzali bilyiorum.benim dediigm markada burda ayni zawitzal gibi.ben yuzu icin krem aldim birde vucuduna yag.ebe dedi zeytin yag sürün ama simdi kötü kötü kokmasin diye yavrum icime sinmedi.ben cok kuru ciltliyim bana cekerse kurumasin diye vucut yagnida o yuzden aldim.yoksa illaki surecegimden degil.

:KK1: valla cekiyosun.cina linin maceralari gibi diyorum ya.sen bu özelligini degerlendir.napilabilir ben dusunuyorum su an.:44:

Ay canim ya masallah iyi atlalttiniz siz kis gunu diogum yapmak kolaymi.neyse sansima biraz ilir hava yoksa acayip ödlek olurdum.vay terledi vay üsüdü diye.banyosu nolcak disari ciksak nolcak diye.nebyse annem kirkini cikarip gidecek.insallah.
bu pamukcuk oalayida son gunelrde kafamdaydi ona ilac varmi diye arastirirken iyi odlu dediign.en önemlisi basda hic olusmamasinis aglamak demek.ben bilmyiordum neden oldugunu demek anne sütü agizda birikinceymis.valla saol uyardiign icin.
zawitzali bilyiorum.benim dediigm markada burda ayni zawitzal gibi.ben yuzu icin krem aldim birde vucuduna yag.ebe dedi zeytin yag sürün ama simdi kötü kötü kokmasin diye yavrum icime sinmedi.ben cok kuru ciltliyim bana cekerse kurumasin diye vucut yagnida o yuzden aldim.yoksa illaki surecegimden degil.

düşün bakalım bulursan bişeyler bana da haber et:)) bu arada içim karardı hava bugün simsiyah ankara da yağmurlu,kasvetli bi hava var..neyse açılır bu hafta herhalde..

mrb kızlar benimde sağ böbreğimde şişme var hamile olduğum için röntgene alamadılar bebeğin büyümesi yüzünden mi yoksa böbreğimde taş mı var belli değil doktor sol tarafa yat hep bol bol su iç dedi 15 gün sonra tekrar gel eğer geçerse bebeğin baskısı yüzündenmiş ama geçmezse böbreğimde taş olabilirmiş eğer taşsa ağrılarım çok şiddetlenirse rahimden böbreğime bi hortum salıcak lokal anestezi olucakmış nolur dua edin böbreğimde taş olmasın bebeğim için korkuyorum :KK43:

mrb kızlar benimde sağ böbreğimde şişme var hamile olduğum için röntgene alamadılar bebeğin büyümesi yüzünden mi yoksa böbreğimde taş mı var belli değil doktor sol tarafa yat hep bol bol su iç dedi 15 gün sonra tekrar gel eğer geçerse bebeğin baskısı yüzündenmiş ama geçmezse böbreğimde taş olabilirmiş eğer taşsa ağrılarım çok şiddetlenirse rahimden böbreğime bi hortum salıcak lokal anestezi olucakmış nolur dua edin böbreğimde taş olmasın bebeğim için korkuyorum :KK43:

geçmiş olsun umarım değildir olsa bile sen sakın ol bebeğine hissettirme üzülme geçicek :KK43:

geçmiş olsun umarım değildir olsa bile sen sakın ol bebeğine hissettirme üzülme geçicek :KK43:

saol cnm inşallah geçer eşim şimdiden perişan banamı üzülsün bebeğemi allak bullak oldu inşallah bir an önce geçer bebeğim doğsun sonra herşey kabulum çekmem gerekirse çekerim bebeğime bu kadar alışmışken kaldıramam onu kaybetmeyi düşünemem bile =(((:-)nazar:

saol cnm inşallah geçer eşim şimdiden perişan banamı üzülsün bebeğemi allak bullak oldu inşallah bir an önce geçer bebeğim doğsun sonra herşey kabulum çekmem gerekirse çekerim bebeğime bu kadar alışmışken kaldıramam onu kaybetmeyi düşünemem bile =(((:-)nazar:

ne kadarlık oldun,ama bide şöye düşün senin sağlığın yerinde olmasa kim bakar ona hele bide doğumun yaklaştıkça neler geliyo aklına benim 3 ay var ama hergün kabuslar görüyorum bana bişey olsa kim bakar bebeğime ölümden hiç korkmamıştım bide böyle düşün. şuan senin sağlığın daha önemli.allah herşeyin hayırlısını versin

ayyy cok zor kis cocugu ama sukurler olsun ki dedigin gibi atlattik...agizdaki pamukcuk icin murekkep renginde ilac var cok iyi geliyor ama her emzirdiken sonra ozellikle bir bez yap agzina surmek icin surekli serce parmagina dola bastirmadan ilk yukardaki damakdan basla dilinide sil birak okadar....ben haftada uc doret kere boyle yaptim sukur olmadi....zawitzal kullaniyorum sampuan olarak pudrasi vucut kremini ama vucut kremini elimden geldigi kadariyla kullanmadim...egerki dedigin gibi kuru olursa bebeginin cildi zavitzali kullan derim....banada demistiler zytin yagi alan kullanmadim hic....annen sana herseyi gosterir...ben ilk kirikini cikartana kadar birde sogukda vardi buralarda onceden vucudunu siliyordum guzel banyoda liflenmek gibi sonra kuvetine kopuksuz suya koyuyordum az bir sey saclarini sampuanlayip sonrada o suyun icinde tipki kuaforlerin saclarimizi yikamasi gibi yikiyordum duruluyordum okadar kirkini cikartana kadar surekli boyle yaptim uc aylik oldugunda kuvetinin altina camarsirlarini kafasinin altina eslyalardan yastik yapip su dolduruyordum icine ayri bir kovayada duruluma soyu ilk once oynaya oynaya vucudunu lifliyordum basina sira geldiginde arkasini dondurup sol kolumu sag koltugunun altindan gecirerek basini one egerek sampuanlayip esimde kovadiki suyu masrapayla dokuyor zaten bu sistemde tek basina yikayamazsin illleki birisi su dokmesi lazim basina su dokerken hemen yuzunu sivazlaki agzina daha az su girer birde kulaklara dikkat su kacirmamaya bak...merak etme simdi eminim nasil yapacam diyorsundur ama iannki bebegin oldukdan sonra insan sanki kirkyillik anne gibi oluyor allahim ogucu verir sanada

ohhhh sefaniz olsunnn.....baska bir tad diymi uc kisi ciklmak cok iyi bilirim o duyguyu....kizzzz amca yasliymis yaaa oyuzden gozleride iyi gormuyordur...:KK52:

cok gecmis olsun ttatlim...insallah yoktur merak etme bebegine allahin iziniyle seninle....oyle yada boyle illaki caresini bulmak zorundalar...takmamaya bak....en son care dogum yapana kadar hastanede gozetim altinda hamileligini surdurur sonrada bebisini alip evinize donersiniz....

X