- 2 Ağustos 2011
- 620
- 10
- Konu Sahibi berraksuuu
- #4.381
yap canım ya eninde sonunda öğreneceksin nasılsa..öptüm seni
maşallah canım.Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..uzuuun ömürler versin sana ve oğluna
bu arada kızlar benden bu kadar bugün ve yarın giremem.malum misafir hazırlığı şimdi temizlik yapmaya gidiyorum..dua edin bana öptüm hepinizi..
selam canım.Allah kolaylık versin..asya hanım demek kucakçı hee:))olsun sağlıklı olsun da..
adet günün geçti demek ayyyy ben bile heyecan yaptım..arkadaşım bi test yap bence ve bana da haber et:))Rabbim hayırlısını versin.
misafir konusuna gelince gözümde büyüyor valla salı günü( yarın evi temizleyeceğim işte oğluş uyursa bakalım dediğin gibi ysrdım eden olur sanırım..
kendine ve asyaya çok iyi bak canım öptüm
kizlar kolay gelsin ...kendize iyi bakinki bebislerinizede siz bakcaksiniz.evanur sende son haberler biraz heycan verici.insallah kisa süreli bir gecikme yasiyosundur.bebekleri ara vermeden dunyaya getirmek son yillarda cok tavsiye diliyor ama daha minik asya cok minik .yavrum daha süt kuzusu.e seninde toparlaman anca sürer daha..ama olursada Allahin takdiri ne diceksin.insallah gönlüne göre bir sonuc alirsin.bence bir test yap